Adriatic Wave: Na valu uspjeha2 min

Tvrtka Adriatic Wave iskazala se ovog proljeća nizom događanja koja su za svoje kupce organizirali diljem Jadrana, a uspjeh rovinjske tvrtke temelji se na dugogodišnjem radu, zajedništvu, odličnom brendu koji zastupaju i izvanrednom povjerenju klijenata izgrađenom tijekom dugog niza godina

Rovinjska tvrtka Adriatic Wave je u svibnju i lipnju ove godine organizirala čak četiri velika događanja za svoje klijente, i to na različitim mjestima na Jadranu. Serija evenata započela je čim su epidemiološke mjere malo popustile, predstavljanjem u talijanskom Portopiccolu, nastavila se vikendom u ‘njihovu’ Rovinju, nakon toga je slijedio samostalni sajamski nastup u Veneciji, a potom ‘boutique’ predstavljanje Navette 73 u šibenskoj marini Mandalina.

This is photo of a absolute models at the marina Rovinj

Impresivan niz ne bi bio lagan zalogaj ni za prosječno brodogradilište, ali tim pojedinaca koji je okupio Adriatic Wave uspješno je obavio svoje zadatke na zadovoljstvo brojnih uzvanika koji su pohodili navedena događanja. Upravo oni su glavni razlog zbog kojeg se rovinjska tvrtka odlučila na zahtjevan posao organizacije prezentacija. Tijekom godina rada, zajedno s njima su rasli i njihovi kupci, pa danas Adriatic Wave okuplja veliku obitelj prijatelja i klijenata koja je prepoznala trud koji godinama ulažu u posao prodaje jahti.

Posljednjih godina Adriatic Wave je rastao brzo, a tome se nisu nadali ni unutar kuće. Tvrtka je ove godine usporila rast kako bi zadržala kvalitetu, a ograničavajući faktor je bio i smanjena mogućnost isporuka novih jahti, što je ‘boljka’ svih svjetski poznatih brodogradilišta. Njihova klijentela su pojedinci iz Europe koji drže brod na Jadranu, a kao glavni razlog za povjerenje koje im kupci ukazuju navode stabilnost poslovanja.

Također, ističu odličan servis i odnos prema klijentima koji se temelji na godinama rada, ali ne smijemo zaboraviti ni inovativnosti jahti koje imaju svoja specifična funkcionalna rješenja. Svjetski uspjeh linije Absolute Navetta tomu najbolje svjedoči. Ističu poštovanje klijenata i njihove imovine, koju kroz održavanje i servis tretiraju kao svoju vlastitu. Danas se Adriatic Wave proširio i ima razgranatu mrežu na području srednje Europe.

This is photo of a absolute models

Osim tradicionalnih centara u Rovinju i Veneciji, danas imaju jaki prodajno-servisni punkt u Murteru, imaju i partnere u Crnoj Gori, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj i Portugalu. U svim zemljama gdje posluju imaju lokalnog partnera, minimalno radi jezične barijere, a prisutni su u ukupno devet zemalja što, osim navedenih, uključuje i Sloveniju, Srbiju i Mađarsku.

Adriatic Wave je dostigao razinu na tržištu da ima potražnju za velikim brojem jahti, zbog sinergije vrijednosti same tvrtke i brenda Absolute. Jednostavno su i jedni i drugi traženi, i danas se čeka na isporuku plovila koje zastupaju. Pritom je i dalje tvornica u razvoju, a inovacije i kvaliteta gradnje su veliki izazov za konkurenciju.

Tekst Darko Šupuk
Fotografije Darko Šupuk & Adriatic Wave

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above