Yacht IN proširuje čarter flotu i otvara mediteransko tržište5 min

Osvrtom na sezonu 2022., Yacht IN sa zadovoljstvom može ustvrditi da je bila rekordna

Za tvrtku Yacht IN budućnost izgleda blistavo s obzirom da bilježi povećanje od 85 posto u broju rezervacija iz centralne flote u odnosu na prethodnu 2021. sezonu. Kao dobro etablirana tvrtka za luksuzne jahte i superjahte s vrlo uspješnim čarter odjelom, ove godine Yacht IN-u su se pridružile četiri čarter jahte koje predstavljamo u nastavku.

Lady Trudy CRN 43
Lady Trudy CRN 43 prava je dama među jahtama

Prepoznati među vlasnicima, partnerima i klijentima kao prava adresa za menadžment i čarter superjahti na Jadranu, pred Yacht IN-om je razdoblje širenja na Mediteran, što potvrđuje i dolazak dviju superjahti u čarter menadžment – 47,5 m Alalya i 43 m Lady Trudy, dostupnih za najam u Hrvatskoj, Italiji, Francuskoj, Turskoj i Grčkoj.

Lady Trudy CRN 43

M/Y Lady Trudy nagrađivana je 43-metarska superjahta s elegantnim interijerom u Hampton stilu i fenomenalnim izborom vodenih igračaka, uključujući vodeni tobogan i 14-metarski luksuzni tender Windy SR44 Blackhawk. Sa sofisticiranim ugođajem kuće na plaži, ova prostrana jahta nudi smještaj za jedanaest osoba u pet kabina. Posebnost ove jahte je svakako prostrani Sundeck s kinom na otvorenom, barom, opremom za teretanu i jacuzzijem.

 Princess Y72
Moderna vizija i visoki standardi na novoj jahti Princess Y72

Elizabeth Princess Y72

Potpuno nova jahta na čarter tržištu, 22,5-metarska Princess Y72 vizija je modernog dizajna ispunjenog svjetlom, s golemim prozorima na trupu koji prirodno osvjetljavaju prostore na donjoj palubi u četiri kabine. Za visoke standarde u čarteru brinu se čak tri člana posade, kapetan, kuhar i hostesa. Y72 trenutno je jedini Princess model dostupan za najam na Jadranu.

Custom Line Navetta 26 Friend’s Boat

Navetta 26 Friend’s Boat nova je jahta na čarter-tržištu dostupna za najam na Jadranu od ljeta 2022. Nudi smještaj za osam gostiju u četiri kabine, a dolazi sa svim elementima luksuza, uključujući kino na otvorenom za gledanje filmova pod zvijezdama. Djelo nagrađivanog studija Zuccon International Project, Friend’s Boat ima prozračan, ugodan interijer od svijetle hrastovine, s puno čistih linija, bijelog namještaja i velikim staklenim površinama koje pružaju pogled na otvoreno more.

Posebnost ove Custom Line jahte su dvije vlasničke kabine, jedna na glavnoj palubi, a druga na donjoj, obje s velikim ugradbenim ormarom i prostranom vlastitom kupaonicom. Ovakav raspored čini ovu čarter-jahtu posebno atraktivnom opcijom za veću grupu prijatelja ili obitelj. Ostale dvije kabine dolaze s dva odvojena kreveta, s time da se jedna od te dvije kabine lako može pretvoriti u dvokrevetnu kabinu s bračnim krevetom. Eksterijer je lijepo uređen za lagodno uživanje na moru, s nekoliko različitih prostora za objedovanje i opuštanje.

Custom Lineova 26-metarska navetta idealna je čarter-jahta za veću grupu prijatelja ili obitelj

Uživajte u večeri na krmenoj palubi ili se popnite na flybridge, gdje ćete bez sumnje provesti mnogo vremena zahvaljujući platnu i projektoru za kino na otvorenom, upotpunjeno odličnim Sonos ozvučenjem i ugodnom sofom i ležaljkama. Za vruće ljetne dane tu je i pomična platnena tenda koja se proteže preko cijelog flybridgea. Kad se poželite rashladiti, spustite se do platforme za plivanje i zaronite u čisto Jadransko more ili se zabavite s jednom od vodenih igračaka – električnom surf daskom Sailfin, jet skijem Yamaha ili skijama za vodu i wakeboardom.

Kada su u pitanju performanse na moru, ova elegantna jahta nudi udobno krstarenje brzinom od 10 čvorova (potrošnja samo 150 l/h), tihi rad, te impresivnu stabilnost na sidru i u plovidbi, zahvaljujući dvostrukim žiroskopima i stabilizatorima.

Vrhunsku uslugu garantiraju četiri profesionalna člana posade, koju čine kapetan, prvi časnik, kuhar i stjuardesa. Friend’s Boat je u ekskluzivnom čarter menadžmentu Yacht IN-a. Posebna ponuda vrijedi za sve preostale slobodne tjedne u ljetu 2022. Za ponudu kontaktirajte charter@yacht-in.com.

M/Y Bollinger spreman za čarter

M/Y Bollinger je kompaktna, elegantna Azimut Magellano 66 jahta koja uspješno spaja užitak lagane plovidbe i komfor neviđen na jahtama ove duljine. Porinuta 2017. godine, ova luksuzna čarter jahta nudi prostranu dnevnu zonu i četiri kabine pod palubom, te veliki flybridge s jacuzzijem, što čini ovaj brod zaista jedinstvenim na Jadranu.

Također ima vrhunske performanse zahvaljujući inovativnom dual-mode trupu, osiguravajući tiho, udobno krstarenje na srednjim i velikim brzinama do 22 čvora. Za ljubitelje sportskog ribolova, jahta je opremljena s dva profesionalna štapa s opremom, a ima i SUP, Sublue podvodni skuter te dva električna bicikla. Posadu čine kapetan i stjuardesa, a brod je dostupan za najam u Hrvatskoj iz matične luke Tribunj.

Azimut Magellano 66 Bollinger u čarter ponudi Yacht IN
Bollinger Azimut Magellano 66 pruža osjećaj superjahte u samo 20 metara

Azimut Magellano 66 Bollinger u čarter ponudi Yacht IN

Ova luksuzna jahta dostupna je za najam u boutique jahting tvrtki Yacht IN od 30. srpnja 2022. nadalje.

Yacht IN predstavlja katamaran Skimmer

Dizajniran za izvanredne jedriličarske performanse sa svim luksuznim karakteristikama na umu, ovaj 23-metarski katamaran iza sebe ima zapaženu pobjedu u utrci Cape2Rio Race 2017. Jedini je takav katamaran dostupan za čarter u Hrvatskoj te mu je ovo prva sezona na Jadranu. Skimmer ima brojne odlike veće jahte, uključujući kino na otvorenom, prostrani flybridge, pet kabina, te izvanredan izbor vodenih igračaka, i to Seabob, SUP i električni skuter.

Ovo je fotografija katamaran Skimmer, Yacht IN

Ovo je fotografija interijera katamarana Skimmer

Fotografije Yacht IN

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above