Yacht IN: Potpuno nova Sirena 88 ‘Majera’ stiže na Jadran3 min

Yacht IN je boutique jahting tvrtka specijalizirana za prodaju i najam luksuznih plovila, charter managment i konzulting

Majera, Sirena 88, 2024.

Yacht IN, vodeća čarter kompanija za luksuzna plovila na Jadranu, predstavlja novu zvijezdu u svojoj floti – Sirenu 88 ‘Majeru’. Isporučena vlasniku 2024. godine, ova 27-metarska ljepotica oduševit će vas svojim inovativnim dizajnom i nevjerojatnim volumenom u interijeru. Zahvaljujući tome, gostima imaju na raspolaganju čak pet kabina za ukupno 10 osoba. Sve kabine zrače elegancijom i obiljem prirodnog svjetla, nudeći savršeno utočište za opuštanje i uživanje u morskim avanturama.

Sunčana paluba središte je za zabavu, opremljena velikim barom, stolom za objedovanje i ležaljkama, idealnim za druženje i beskrajne sunčane sate. Kontaktirajte Yacht IN i budite prvi koji će ploviti Jadranom već ovog ljeta na Sireni 88 ‘Majeri’.

Quantum, Sunseeker 95, 2017.

Izuzetna 28-metarska jahta Sunseeker 95 Quantum izgrađena 2017. godine i pažljivo održavana ima pet kabina za do 10 gostiju. Jedna od njezinih istaknutih značajki je vlasnička kabina na glavnoj palubi podijeljena na dva nivoa, gdje je spavaonica povezana stubama s garderobom i privatnom kupaonicom.

Dodatak glavnoj palubi je hidraulični balkon kojem se pristupa iz salona i povišeno kormilarsko mjesto za kapetana, što tako veliku glavnu palubu čini rijetkošću među jahtama ove veličine. Na vrhu, flybridge mami s potpuno opskrbljenim barom i velikim lounge prostorom, pružajući vrhunski pogled i zabavu.

U cijenu najma uključen je 11-metarski luksuzni tender Ribco, savršen za istraživanje hrvatske obale. S predanom četveročlanom posadom, Sunseeker 95 Quantum jamči nezaboravno čarter iskustvo.

Anetta, motorni jedrenjak, 2023.

Anetta, 40-metarska ljepotica, zablistala je tijekom ljeta 2023. godine i brzo postala jedan od najprepoznatljivijih luksuznih motornih jedrenjaka u Hrvatskoj.

motorni jedrenjak anetta motorni jedrenjak salon anetta

Anetta obiluje nizom luksuznih karakteristika, uključujući čak dva bazena. Prvi bazen – jacuzzi, smješten na sunčalištu s prozirnim dnom, pretvara unutarnji blagovaonski prostor u oazu prirodne svjetlosti, stvarajući nevjerojatno prozračnu i ugodnu atmosferu.

Drugi bazen, pozicioniran na krmi, spojen je s prostranom platformom za kupanje, stvarajući dojam otvorenog beach cluba, savršenog za opuštanje i uživanje. S mogućnošću smještaja do 12 gostiju i iskusnom posadom od osam članova, Anetta nudi nezaboravano iskustvo krstarenja.

motorni jedrenjak anetta dodatne vodene igračke

Elizabeth, Princess Y72, 2022.

Elizabeth, 22,5-metarska ‘princeza’ koja je stigla na Jadran u ljeto 2022., jedini je Y72 model dostupan za najam u Hrvatskoj. Profinjenog i elegantnog dizajna, s besprijekornim i prozračnim unutarnjim i vanjskim prostorom, te četiri kabine za osam gostiju, ova flybridge ljepotica predvođena je iskusnom posadom koju čine kapetan, kuhar i hostesa.

Bazinga, Prestige 690 F, 2023.

Potpuno novi 21,5-metarski Prestige oduševljava prostranim flybridgeom, idealnim za one koji vole provoditi vrijeme na otvorenom. Moderan dizajn, čiste linije, nenadmašna stabilnost u plovidbi, te prostrani interijer s četiri kabine koje mogu udobno smjestiti do osam gostiju, samo su neke od prednosti u kojima će gosti uživati.

Fotografije Yacht IN

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above