Završeno premijerno izdanje Dalmatia Boat Showa u Marini Baotić2 min
00:00:55
00:00:55

U Marini Baotić u Segetu Donjem završeno je premijerno izdanje Dalmatia Boat Showa, međunarodnog sajma nautike na kojem se predstavilo više od 120 izlagača i 70 brendova s više od 200 brodova.

Ime Baotić već dugo je poznato u nautičkom svijetu, a organizacijom ovog sajma zaokružila se cijela uspješna priča njihove strasti prema moru i brodovima.

Premijerno izdanje sajma privuklo je brojne hrvatske izlagače, a svjetsku premijeru imala je jedrilica S/Y More 50. Ljubitelji jahtinga mogli su, između ostalog, vidjeti Azimut Magellano 66, Azimut 53, Fjord 41 XL te Pirelli 42. Kod katamarana su bili izloženi Fountaine Pajot Aura 51 i Elba 45, Lagoon 51, 46, 42 i 40 te Bali Catsmart, Bali 4.2 i Bali 4.6, dok su ponudu jedrilica, među ostalima, činili Oceanisovi modeli: 37.1, 40.1 i 46.1 te tri modela iz Hanse linije: 410, 460 i 510.

Na Dalmatia Boat Showu u Marini Baotić posjetitelji su mogli pogledati brojne druge brendove: Absolute, Axopar, BSC, De Antonio, Merry Fisher, Galeon, Grandezza, BSC, Maxima, Nikhen, Rand Boats, Sessa Marine, Saxdor, Sea Ray, Superrib, Williams Jet Tenders, SUR Marine i 3D Tender.

‘Više smo nego zadovoljni premijernim izdanjem sajma. Razgovarao sam sa svim izlagačima i svi su rekli da će sljedeće godine ponovno doći. Dogodine se, prije svega, nadam lijepom vremenu, jer to puno znači, a što se tiče samog sajma, očekujte da će biti sigurno 20% veći’, poručio je organizator sajma i vlasnik grupacije Baotić, Željko Baotić.

Osim velikog izbora plovila, organizatori su posjetiteljima tijekom četiri dana sajma priredili odličan party program, uz bogatu gastronomsku ponudu te brojna iznenađenja i koncerte.

Posljednji dan sajma bio je rezerviran za edukaciju i ekologiju. Održana je panel rasprava ‘More snova’ Instituta za oceanografiju i ribarstvo, a UPA ROSTRUM SPLIT organizirala je ekološku akciju čišćenja podmorja marine.

Ovaj bogat i raznovrstan program doprinio je izvanrednom uspjehu prvog izdanja Dalmatia Boat Showa, koji se već sada nameće kao značajna manifestacija u nautičkom kalendaru.

Fotografije & video Marina Baotić

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above