Ostalo je još samo dva mjeseca do otvorenja spektakularnog Dalmatia Boat Showa u Marini Baotić2 min

S velikim uzbuđenjem iščekuje se prvi Dalmatia Boat Show, koji će se održati od 18. do 21. travnja 2024. u Marini Baotić u Segetu Donjem. Ovo je prilika da se okupe poslovni partneri iz svih grana nautičke industrije i podijele svoja iskustva i znanja, ali i steknu nove poslovne prilike. Ime Baotić već dugo je poznato u nautičkom svijetu, a organizacijom ovog sajma zaokružuje se cijela uspješna priča njihove strasti prema moru i brodovima.

Najnoviji modeli motornih brodova, katamarana, jedrilica i luksuznih jahti svojim dizajnom i performansama oduševit će vas, a ako razmišljate o nezaboravnom nautičkom odmoru, očekuju vas raznovrsne čarter ponude i savjeti stručnjaka.

Također, bit će organizirana zanimljiva predavanja s predavačima iz svijeta nautike, koji će rado podijeliti svoje znanje i iskustvo s posjetiteljima. Za one u potrazi za novim brodom, bit će dostupni raznovrsni odabiri među novim i rabljenim plovilima.

Opustite se na natkrivenoj terasi s veličanstvenim pogledom na more i zaljev. Duboko udahnite slani morski zrak i pripremite se za gastronomsko putovanje Hrvatskom u restoranu Yachtclub.

Posebna pogodnost za one koji dolaze izdaleka su vrhunski apartmani i vile s pet zvjezdica u luksuzno uređenim prostorima veličine od 32 do 113 četvornih metara.

Radno vrijeme sajma bit će od 10 do 18 sati, uz svečano otvorenje u četvrtak, 18. travnja u 10 sati. Za djecu i umirovljenike ulaz je besplatan, a posjetitelji sajma u Trogiru mogu koristiti parking na lokaciji Gradski parking Foša. Od tamo će biti organiziran prijevoz taxi brodom svakih 20 minuta, od 09:00 do 19:00. Osigurajte jednostavan pristup sajmu i uživajte u događanjima bez brige o parkiranju.

Treba istaknuti i odličan party program, uz bogatu gastronomsku ponudu i brojna iznenađenja, tijekom sva četiri dana sajma, među kojima su zabavan program u Wine i Champagne baru, modna revija hrvatskih dizajnera te koncert Marka Pecotića Pece.

Ne propustite priliku biti dio ovog uzbudljivog događaja u jednoj od najmodernijih marina u Hrvatskoj!

Fotografije Marina Baotić

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above