Azimut | Benetti i D-Marin započinju izgradnju marine u Livornu2 min

Azimut|Benetti grupa i D–Marin započinju radove na marini u Livornu koja će imati kapacitet od 815 vezova. Marina na sjeverno-zapadnoj talijanskoj obali postat će time jedna od prestižnih jahting destinacija na Mediteranu kao rezultat zajedničke želje za poticanjem rasta nautičkog turizma.

Zajednička investicija grupacije Azimut|Benetti i D-Marina za čiji je dizajn zaslužan arhitektonski ured Archea iz Firence donijet će gradu Livornu jednu od najznačajnijih marina na Mediteranu. Očekuje se da će cijeli projekt biti završen do lipnja 2026., dok će prvi dijelovi Marine Livorno biti dostupni nautičarima i prije predviđenog roka.

Marina Livorno restaurant

Vrijednost investicije procjenjuje se na otprilike 15 milijuna eura, a projekt uključuje obnovu pristaništa i prostora za sastanke te premium sadržaje za zabavu i rekreaciju.

Poput svih D-Marin marina i Marina Livorno će s posebnom pažnjom primjenjivati najviše ekološke standarde koje planira postići zahvaljujući snažnoj predanosti grupe Azimut|Benetti i D-Marin ka stvaranju održivih marina koje će koristiti sadašnjim i budućim generacijama. Marina će koristiti prirodne elemente poput drveća i živice umjesto ograde, solarne panele za proizvodnju značajnog udjela energije, a sve zelene površine navodnjavat će prikupljanom kišnicom.

Marina Livorno vezovi

Uz marine u Italiji, D-Marin i grupacija Azimut|Benetti razvijaju integriranu mrežu marina kako bi potaknuli rast i razvoj nautičkog turizma na Mediteranu. Vizija grupacije D-Marin i obitelji Vitelli je inovirati i olakšati krstarenje Mediteranom, kroz mrežu partnerskih marina čime još jednom postavljaju nove standarde u nautičkoj industriji.

D-Marin mreža premium marina

Grupa D-Marin – mreža vrhunskih marina – osnovana je 2003. sa sjedištem u Grčkoj. Upravlja s 26 marina u Grčkoj, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Italiji, Španjolskoj, Malti i Albaniji, s preko 13.000 vezova ukupno i suhim dokovima koji mogu primiti više od 3.000 plovila. Grupa D-Marin predano nastoji poboljšati nautičko iskustvo svojih korisnika isporukom izvanrednog standarda kvalitete i najviše razine korisničkih usluga za svoje privatne klijente i poslovne partnere.

Fotografije D-Marin

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above