D-Marin pruža kvalitetnije iskustvo boravka5 min

Vrhunske pogodnosti i usluge razlozi su zbog kojih su D-Marin premium marine prvi odabir među ljubiteljima jedrenja

D-Marin, mreža premium marina, objavila je potpisivanje ugovora o kupnji svoje 16. marine – marine Punta Faro u Italiji. Ta transakcija prvo je ulaganje Grupe u Italiji, čime nastavlja svoju misiju širenja svoje ponude diljem Mediterana i regije Zaljeva.

Marina Punta Faro smještena je u gradiću Lignano Sabbiadoro u blizini Venecije u Italiji, na mjestu na kojem se spajaju laguna Marano i Jadransko more. Sa svojih 1.200 vezova, ta je marina jedna od najvećih na sjevernom Jadranu i domaćin jahtama duljine do 40 metara. Ovog ljeta, nakon dobivanja uobičajenih regulatornih odobrenja, društvo D-Marin namjerava upoznati klijente marine Punta Faro sa svijetom D-Marin marina.

punta faro marina Italia

 

‘Presretni smo što smo potpisali ugovor s tako impresivnom marinom. Punta Faro sjajan je dodatak našoj mreži i pruža dodatna odredišta za plovidbu za naše nove i postojeće klijente, s obzirom na naše marine u obližnjoj Hrvatskoj. Kupnja te marine prvi je korak u razvoju našeg društva na području Italije’, istaknuo je Oliver Dörschuck, glavni izvršni direktor D-Marin Grupe.

Paola Piovesana, glavna direktorica u marini Punta Faro dodala je: ‘Ovo je uzbudljivo razdoblje za marinu Punta Faro i njezine korisnike jer se pridružujemo uglednoj mreži D-Marin i prilagođavamo svoju ponudu u skladu s tim. Naši će korisnici uživati u pogodnostima koje dolaze uz sudjelovanje u toj mreži premium marina, kao i u najvišim profesionalnim standardima društva koje neprekidno uvodi inovacije i radi na tome da zauzme vodeći položaj u industriji marina.’

 

Akvizicijom marine Punta Faro mreža marina D-Marin došla je do brojke od 16 premium marina u šest zemalja diljem Sredozemlja i Zaljeva. D-Marin nudi usluge sveobuhvatnog upravljanja marinama i njihova razvoja te se usredotočuje na obogaćivanje iskustva plovidbe jahtom za korisnike.

D-Marin marine u Hrvatskoj

Vjerujemo kako ćete se složiti s tvrdnjom da je bezbrižno uživanje u vrhunskim lokacijama na Jadranu zasigurno jedan od najvećih luksuza na svijetu. Kako biste spokojno uživali u svemu, D-Marin Hrvatska je osmislio niz personaliziranih iskustava i prilagođenih rješenja. Pored visokokvalitetne opreme i cijelog niza tehničkih usluga, na raspolaganju su i posebne ponude za još kvalitetnije iskustvo boravka u D-Marin marinama.

Ovo je fotografija Marine Tribunj

Svi gosti D-Marin marina Borik, Dalmacija, Tribunj i Mandalina imaju pravo na karticu iz programa nagrađivanja. Kartica omogućuje posebne popuste kod odabranih partnera, koji će zadovoljiti gotovo sve želje korisnika. Nadalje, zahvaljujući ponudi Happy Berth Days, koja vrijedi diljem globalne mreže D-Marin marina, svi gosti koji imaju plaćeni godišnji ugovor u jednoj od D-Marin marina do 31. prosinca 2022. godine mogu sedam dana besplatno koristiti vez u bilo kojoj drugoj D-Marin marini.

Nakon besplatnog razdoblja od sedam dana, ostvaruju pravo na 40 % popusta za boravak do četiri mjeseca. Uz ponudu pod nazivom Bring a Friend, koja vrijedi za sve pojedinačne korisnike usluge godišnjeg veza, ostvarit ćete popust od 5 % u sljedećem ugovoru o godišnjem vezu. Osim toga, D-Marin Dalmacija nudi paket usluga za suhi vez, godišnji vez na potpuno opremljenom kopnenom gatu za plovila duljine do 13,99 metara, kao i niz drugih usluga uključenih u ponudu. Sve ostale ponude i dodatne informacije možete pronaći na službenoj stranici D-Marina.

Marina Tribunj pridružena portfelju D-Marin premium marina

Marina Tribunj četvrta je destinaciji u hrvatskom klasteru i 15. lokacija u rastućem portfelju ekskluzivnih nautičkih destinacija D-Marina na Sredozemlju i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Marina Tribunj smještena je na jadranskoj obali, u srcu Dalmacije, između D-Marin Mandaline i D-Marin Dalmacije, postojećih destinacija iz spomenute mreže. Riječ je o mirnoj boutique marini s kompletnom uslugom servisiranja i održavanja plovila, s ukupno 220 morskih i 50 suhih vezova koji će se dodati 1760 postojećih vezova, koliko ih D-Marin ima u Hrvatskoj. Uz restorane i druge sadržaje u destinaciji, gostima će u samoj marini na raspolaganju biti benzinska postaja, tehničke službe i usluge, restorani i smještajni kapaciteti.

Ovo je fotografija marine Tribunj
Marina Tribunj mirna je boutique marina s kompletnom uslugom servisiranja i održavanja plovila, s ukupno 220 morskih i 50 suhih vezova

Komentirajući najnoviju akviziciju D-Marina, glavni izvršni direktor Oliver Dörschuck je poručio: ‘Raduje nas što Marina Tribunj postaje dio mreže naše grupe. Marina posjeduje sve što jednom nautičaru može zatrebati: sjajne sadržaje i izvrsnu uslugu koju osigurava iskusan tim marine, a sve to na lokaciji koja nautičarima jamči najbolje iskustvo plovidbe. Riječ je o našoj četvrtoj investiciji u hrvatski turistički sektor i vjerujemo kako će odlična cestovna i zračna povezanost omogućiti putovanja čak i u najizazovnijim vremenima, a takav pristup, uz vrhunske destinacije, kreira vrlo privlačnu ponudu za naše goste’.

Direktor Marine Tribunj Tomislav Paškvalin dodao je: ‘Naš tim je oduševljen činjenicom što ćemo postati dio D-Marin grupe. Visoki standard usluge naš je prioritet i zajednička misija, a mogućnost plovidbe brojnim destinacijama u Hrvatskoj izvrsna je razvojna prilika za Marinu Tribunj’.

D-Marin visokokvalitetne usluge

Tri D-Marin marine u Hrvatskoj, D-Marin Borik i D-Marin Dalmacija te D-Marin Mandalina u Šibeniku, mogu se pohvaliti nacionalnom oznakom sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu ‘Safe Stay in Croatia’.

Ovo je fotografija D-Marin Mandalina
D-Marin Mandalina

Osim toga, D-Marin Hrvatska s ponosom objavljuje kako je obitelj megajahti u D-Marin Mandalini, poznatom središtu sa znatnim brojem godišnjih i srednjoročnih vezova u Jadranu, dobila novu članicu, jahtu AIAXAIA, čiji je dizajn vođen načelima luksuza i udobnosti. AIAXAIA je dugačka 46 metara i klijentima jamči sve pogodnosti suvremenog luksuza, uključujući prostrane kabine, brojne sadržaje, rekreacijske aktivnosti, vlastita chefa, te iznimnu uslugu pri ispunjavanju baš svake želje.

Recimo i da je D-Marin ove godine ugostio već nekoliko regata: nakon ovogodišnjeg ORC Prvenstva Hrvatske, koje je održano u ožujku u okolici Zadra, u svibnju su D-Marin Mandalina i JK Val bili domaćini regate u šibenskom akvatoriju.

ovo je fotografija D-Marin Borik
D-Marin Borik

Forty Bar, popularno mjesto za odmor u D-Marin marini Borik, proširio je svoju ponudu, dok je poznati Portus Beach Club & Restaurant nakon renovacije otvorio svoja vrata gostima i predstavio potpuno novi jelovnik, s potpisom poznatog hrvatskog chefa.

Kako bi se gosti u njihovim marinama osjećali još ugodnije i još više uživali u svom boravku, u D-Marin Hrvatska za njih su pripremili cijeli niz posebnih pogodnosti. Zahvaljujući ponudi Happy Berth Days, svaki gost koji ima plaćeni godišnji ugovor u jednoj od D-Marin marina, do 31. prosinca ove godine može sedam dana besplatno koristiti vez u bilo kojoj drugoj D-Marin marini.

Ovo je fotografija D-Marin Dalmacija
D-Marin Dalmacija

Nakon besplatnog sedmodnevnog razdoblja gost ostvaruje pravo na 40 posto popusta za boravak do četiri mjeseca. Nadalje, bilo koji gost koji u marinu dovede prijatelja ostvaruje pet posto popusta na cijenu godišnjeg veza kod produžetka svog ugovora na sljedeće obračunsko razdoblje. Spomenuta pogodnost vrijedi za D-Marin marine Borik, Dalmacija i Mandalina. K tome, svi gosti D-Marin marina Borik, Dalmacija i Mandalina, uz nagradnu karticu, dobivaju poseban popust do 15 posto na hotelske usluge D-Resorta Šibenik.

O globalnoj mreži D-Marin grupe

D-Marin upravlja poslovanjem 15 jedinstvenih marina u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Grčkoj, Turskoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, s ukupno 7150 vezova. D-Marin je predan pružanju vrhunskih usluga na području upravljanja poslovanjem marina i njihova razvoja. Klijentima pruža jedinstvena iskustva, a poslovnim partnerima izvanredan standard u kvaliteti.

Fotografije D-Marin

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above