D-Marin najavljuje partnerstvo u Španjolskoj6 min

D-Marin, mreža premium marina, ulazi na španjolsko tržište dodajući tri nove marine svojoj panmediteranskoj mreži

D-Marin, mreža premium marina i španjolska grupa marina Marinas del Mediterráneo najavili su partnerstvo kojim će D-Marin obogatiti nautičko iskustvo korisnicima D-Marin grupe marina u Španjolskoj. Ovo će grupi D-Marin biti prvi pothvat na španjolskom tržištu kojim će svoje izvrsne korisničke usluge i vodeću tehnologiju na tržištu proširiti dalje diljem Mediterana.

Marina Estepona
Marina Estepona

D-Marin u Andaluziju donosi svoje međunarodno iskustvo stečeno u postojećih 16 marina u šest zemalja. Tri Marinas del Mediterráneo marine imaju više od 1.000 vezova i postat će dijelom mreže vrhunskih marina koje diljem Mediterana nude najviši standard usluga. Nove marine imat će koristi i od ulaganja u iznosu od više od 10 milijuna eura koje je grupa D-Marin uložila u digitalizaciju i inovacije kako bi svojim korisnicima pružila jedinstveno iskustvo.

Puerto Deportivo de Estepona, Puerto Marina La Duquesa i Puerto Marina del Este nalaze se na Costi del Sol i zajedno imaju 1.000 vezova, a sada će postati prve marine u Španjolskoj u okviru D-Marin međunarodne mreže vrhunskih marina

Oliver Dörschuck, glavni izvršni direktor grupe D-Marin rekao je: ‘Oduševljeni smo sklapanjem ovog novog partnerstva s grupom Marinas del Mediterráneo i radujemo se što D-Marin iskustvo možemo pružiti novim korisnicima diljem zapadnog Mediterana. Nastavljamo ulagati u marine kako bismo osigurali pružanje ponajboljeg korisničkog iskustva na vrhunskim lokacijama za uživanje u odmoru.’

Marina del Este
Marina del Este
Marina Duquesa
Marina La Duquesa

‘Odluku o partnerstvu s grupom D-Marin lako smo donijeli jer nas vodi ista želja da nadmašimo očekivanja korisnika, osobito po pitanju digitalnih mogućnosti, stoga smo rado postali dijelom međunarodne D-Marin mreže. Ono na što smo usredotočeni sada i u budućnosti jest pružiti grupi D-Marin dobrodošlicu u Španjolskoj i zajedničkim radom osigurati pogodnosti našim korisnicima’ komentirao je Jose Carlos Martin, osnivač grupe Marinas del Mediterráneo.

Marina Punta Faro u Italiji

Kupnja 16. marine – marine Punta Faro u Italiji prvo je ulaganje Grupe u Italiji, čime nastavlja svoju misiju širenja svoje ponude diljem Mediterana i regije Zaljeva.

Marina Punta Faro smještena je u gradiću Lignano Sabbiadoro u blizini Venecije u Italiji, na mjestu na kojem se spajaju laguna Marano i Jadransko more. Sa svojih 1.200 vezova, ta je marina jedna od najvećih na sjevernom Jadranu i domaćin jahtama duljine do 40 metara. Prošlog ljeta, nakon dobivanja uobičajenih regulatornih odobrenja, društvo D-Marin imalo je za cilje upoznati klijente marine Punta Faro sa svijetom D-Marin marina.

punta faro marina Italia

‘Presretni smo što smo potpisali ugovor s tako impresivnom marinom. Punta Faro sjajan je dodatak našoj mreži i pruža dodatna odredišta za plovidbu za naše nove i postojeće klijente, s obzirom na naše marine u obližnjoj Hrvatskoj. Kupnja te marine prvi je korak u razvoju našeg društva na području Italije’, istaknuo je Oliver Dörschuck, glavni izvršni direktor D-Marin Grupe.

Vrhunske pogodnosti i usluge razlozi su zbog kojih su D-Marin premium marine prvi odabir među ljubiteljima jedrenja

Paola Piovesana, glavna direktorica u marini Punta Faro dodala je: ‘Ovo je uzbudljivo razdoblje za marinu Punta Faro i njezine korisnike jer se pridružujemo uglednoj mreži D-Marin i prilagođavamo svoju ponudu u skladu s tim. Naši će korisnici uživati u pogodnostima koje dolaze uz sudjelovanje u toj mreži premium marina, kao i u najvišim profesionalnim standardima društva koje neprekidno uvodi inovacije i radi na tome da zauzme vodeći položaj u industriji marina.’

Akvizicijom marine Punta Faro mreža marina D-Marin došla je do brojke od 16 premium marina u šest zemalja diljem Sredozemlja i Zaljeva. D-Marin nudi usluge sveobuhvatnog upravljanja marinama i njihova razvoja te se usredotočuje na obogaćivanje iskustva plovidbe jahtom za korisnike.

D-Marin marine u Hrvatskoj

Vjerujemo kako ćete se složiti s tvrdnjom da je bezbrižno uživanje u vrhunskim lokacijama na Jadranu zasigurno jedan od najvećih luksuza na svijetu. Kako biste spokojno uživali u svemu, D-Marin Hrvatska je osmislio niz personaliziranih iskustava i prilagođenih rješenja. Pored visokokvalitetne opreme i cijelog niza tehničkih usluga, na raspolaganju su i posebne ponude za još kvalitetnije iskustvo boravka u D-Marin marinama.

Ovo je fotografija Marine Tribunj

Svi gosti D-Marin marina Borik, Dalmacija, Tribunj i Mandalina imaju pravo na karticu iz programa nagrađivanja. Kartica omogućuje posebne popuste kod odabranih partnera, koji će zadovoljiti gotovo sve želje korisnika. Nadalje, zahvaljujući ponudi Happy Berth Days, koja vrijedi diljem globalne mreže D-Marin marina, svi gosti koji imaju plaćeni godišnji ugovor u jednoj od D-Marin marina do 31. prosinca 2022. godine mogu sedam dana besplatno koristiti vez u bilo kojoj drugoj D-Marin marini.

Nakon besplatnog razdoblja od sedam dana, ostvaruju pravo na 40 % popusta za boravak do četiri mjeseca. Uz ponudu pod nazivom Bring a Friend, koja vrijedi za sve pojedinačne korisnike usluge godišnjeg veza, ostvarit ćete popust od 5 % u sljedećem ugovoru o godišnjem vezu. Osim toga, D-Marin Dalmacija nudi paket usluga za suhi vez, godišnji vez na potpuno opremljenom kopnenom gatu za plovila duljine do 13,99 metara, kao i niz drugih usluga uključenih u ponudu. Sve ostale ponude i dodatne informacije možete pronaći na službenoj stranici D-Marina.

Marina Tribunj pridružena portfelju D-Marin premium marina

Marina Tribunj četvrta je destinaciji u hrvatskom klasteru i 15. lokacija u rastućem portfelju ekskluzivnih nautičkih destinacija D-Marina na Sredozemlju i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Marina Tribunj smještena je na jadranskoj obali, u srcu Dalmacije, između D-Marin Mandaline i D-Marin Dalmacije, postojećih destinacija iz spomenute mreže. Riječ je o mirnoj boutique marini s kompletnom uslugom servisiranja i održavanja plovila, s ukupno 220 morskih i 50 suhih vezova koji će se dodati 1760 postojećih vezova, koliko ih D-Marin ima u Hrvatskoj. Uz restorane i druge sadržaje u destinaciji, gostima će u samoj marini na raspolaganju biti benzinska postaja, tehničke službe i usluge, restorani i smještajni kapaciteti.

Ovo je fotografija marine Tribunj
Marina Tribunj mirna je boutique marina s kompletnom uslugom servisiranja i održavanja plovila, s ukupno 220 morskih i 50 suhih vezova

Komentirajući akviziciju D-Marina, glavni izvršni direktor Oliver Dörschuck je poručio: ‘Raduje nas što je Marina Tribunj postala dio mreže naše grupe. Marina posjeduje sve što jednom nautičaru može zatrebati: sjajne sadržaje i izvrsnu uslugu koju osigurava iskusan tim marine, a sve to na lokaciji koja nautičarima jamči najbolje iskustvo plovidbe. Riječ je o našoj četvrtoj investiciji u hrvatski turistički sektor i vjerujemo kako će odlična cestovna i zračna povezanost omogućiti putovanja čak i u najizazovnijim vremenima, a takav pristup, uz vrhunske destinacije, kreira vrlo privlačnu ponudu za naše goste’.

Direktor Marine Tribunj Tomislav Paškvalin dodao je: ‘Naš tim je oduševljen činjenicom što smo dio D-Marin grupe. Visoki standard usluge naš je prioritet i zajednička misija, a mogućnost plovidbe brojnim destinacijama u Hrvatskoj izvrsna je razvojna prilika za Marinu Tribunj’.

Ovo je fotografija D-Marin Mandalina
D-Marin Mandalina

D-Marin visokokvalitetne usluge

Tri D-Marin marine u Hrvatskoj, D-Marin Borik i D-Marin Dalmacija te D-Marin Mandalina u Šibeniku, mogu se pohvaliti nacionalnom oznakom sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu ‘Safe Stay in Croatia’.

Recimo i da je D-Marin ugostio već nekoliko regata kao što su ORC Prvenstva Hrvatske održano u okolici Zadra, dok su D-Marin Mandalina i JK Val bili domaćini regate u šibenskom akvatoriju.

Forty Bar, popularno mjesto za odmor u D-Marin marini Borik, proširio je svoju ponudu, dok je poznati Portus Beach Club & Restaurant nakon renovacije otvorio svoja vrata gostima i predstavio potpuno novi jelovnik, s potpisom poznatog hrvatskog chefa.

ovo je fotografija D-Marin Borik
D-Marin Borik
Ovo je fotografija D-Marin Dalmacija
D-Marin Dalmacija
O globalnoj mreži D-Marin grupe

Grupa D-Marin – mreža premium marina – osnovana je 2003. sa sjedištem u Grčkoj. Upravlja s 19 marina u Grčkoj, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Crnoj Gori, Hrvatskoj Italiji i Španjolskoj, s gotovo 11.000 vezova ukupno i suhim dokovima koji mogu primiti više od 2.000 plovila. Grupa D-Marin predano nastoji poboljšati nautičko iskustvo svojih korisnika isporukom izvanrednog standarda kvalitete i najviše razine korisničkih usluga za svoje privatne klijente i poslovne partnere.

Fotografije D-Marin

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above