D-Marin pojačava svoju prisutnost u Italiji s dvije nove marine u Liguriji2 min

D-Marin, mreža vrhunskih marina, otvara dvije nove marine u Liguriji, čime se ukupni broj marina ove tvrtke u Italiji penje na pet.
Marina degli Aregai i Marina di San Lorenzo dovode ukupni portfelj tvrtke D-Marin na 26 marina diljem Mediterana i Perzijskog zaljeva.

Tvrtka D-Martin pažljivo je odabrala ove dvije marine kako bi odgovarale njenoj misiji pružanja obogaćenog nautičkog iskustva korisnicima. Marine se nalaze na Rivieri dei Fiori, 58 km dugom potezu zadivljujuće obale prepune prirodnih ljepota i kulturnih bogatstava.

Marina degli Aregai jedna je od najvećih marina u Liguriji s 961 vezom za jahte do 50 metara. Marina nudi 24-satnu pomoć pri privezivanju, brodogradilište, hotel i trgovački kompleks s više od 20 trgovina i restorana.

Marina di San Lorenzo vrhunska je marina s 268 vezova za brodove do 40 metara. Najnovija ulaganja uključuju izgradnju vezova za superjahte. Marina također nudi hotelske sadržaje s wellnessom i privatnom plažom.

D-Marin će dodatno poboljšati marine svojim pristupom upravljanja usmjerenim na korisnika i digitalnim inovacijama, pružajući vrhunsku uslugu fokusiranu na obogaćivanje iskustava plovidbe.

Uz dvije nove marine u Italiji, D-Marin i grupacija Azimut Benetti od 2023. godine razvijaju integriranu mrežu marina kako bi potaknuli rast i razvoj nautičkog turizma na Mediteranu. Vizija grupacije D-Marin i obitelji Vitelli je inovirati i olakšati krstarenje Mediteranom, kroz mrežu partnerskih marina čime još jednom postavljaju nove standarde u nautičkoj industriji.

Azimut Benetti, vođen vizijom obitelji Vitelli, već 30 godina prepoznaje važnost marina kao ključnog dijela infrastrukture za razvoj nautičke industrije.

Ovom je suradnjom D-Marin stekao značajan udio u Marini di Valetta i Portu Mediceo u Livornu, kao i komercijalnu integraciju s nagrađivanom Marinom di Varazze.

marina di valetta

D-Marin mreža premium marina

Grupa D-Marin – mreža vrhunskih marina – osnovana je 2003. sa sjedištem u Grčkoj. Upravlja s 26 marina u Grčkoj, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Italiji, Španjolskoj, Malti i Albaniji, s preko 13.000 vezova ukupno i suhim dokovima koji mogu primiti više od 3.000 plovila. Grupa D-Marin predano nastoji poboljšati nautičko iskustvo svojih korisnika isporukom izvanrednog standarda kvalitete i najviše razine korisničkih usluga za svoje privatne klijente i poslovne partnere.

Fotografije D-Marin

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above