D-Marin dobitnik priznanja međunarodnog natjecanja ‘iF DESIGN’6 min

D-Marin marinama dodijeljeno međunarodno priznanje za inovatorski pristup korisničkom iskustvu

D-Marin, vodeća grupacija vrhunskih marina, dobitnik je priznanja međunarodnog natjecanja ‘iF DESIGN’ za projekt korisničkog iskustva u svojim marinama diljem Mediterana i Jadranske obale, razvijen u suradnji s dizajnerskim studijem Sketchin.

Marina Tribunj
Marina Tribunj mirna je boutique marina s kompletnom uslugom servisiranja i održavanja plovila, s ukupno 220 morskih i 50 suhih vezova

Usklađujući digitalne aktivacije i osobne usluge D-Marinov projekt ‘Reshaping the Marina Industry Standard’, pokorio je žestoku konkurenciju u kategoriji Service Design Award unaprjeđenjem korisničkog iskustva vrhunske kvalitete u svojim marinama među kojima su i one na hrvatskoj obali marina Borik, marina Dalmacija, marina Mandalina i marina Tribunj.

Zajednički rad timova iz dizajnerskog studija Sketchina i D-Marina započeo je intenzivnim istraživanjem ponašanja, navika i potreba korisnika u marinama prepoznavajući pritom prilike za poboljšanje usluga kao i ključna područja u kojima se D-Marin ističe pred konkurencijom.

Time je istraživanje korisnika postalo pokretačka snaga investicije vrijedne 10 milijuna eura kao dio inicijative ‘Connected Marina’, a koja koristi digitalne inovacije u svrhu unaprjeđenja korisničkog iskustva u marinama s ciljem besprijekornog i jednostavnog doživljaja. Projekt je pomogao u razlikovanju pristupa D-Marina svojim korisnicima kao novog standarda u industriji marina te je učinio D-Marin marine’prepoznatljivima, jedinstvenima i cijenjenima’.

Hrvatskim D-Marin marinama dodijeljeni certifikati standarda ISO

Grupacija koja upravlja premium marina diljem Mediterana, D-Marin, je objavila da su marinama D-Marin Borik, D-Marin Dalmacija, D-Marin Mandalina i D-Marin Tribunj, dodijeljeni certifikati ISO 45001:2018 i ISO 14001:2015 za vođenje učinkovitog, integriranog sustava upravljanja zdravljem, sigurnošću i okolišem. Time se kompanija približila vlastitom cilju da svojim klijentima ponudi sigurno radno okruženje, sigurne sadržaje za rekreaciju i minimizira utjecaj na okoliš.

D-Marin Mandalina
D-Marin Mandalina

Certifikat dodjeljuje RINA, čije usluge certifikacije treće strane pružaju neovisno jamstvo sukladnosti. Organizacija je predana pojednostavljenju složenosti usmjeravanjem na energetsku tranziciju, ciljeve u vezi s očuvanjem okoliša, društvenim i korporativnim upravljanjem te digitalizaciju. Također, promiče zeleni pristup pomorskoj industriji uz snažnu predanost uštedi energije, smanjenju emisija i optimizaciji potrošnje goriva.

Standardi D-Marina u pogledu ZZSZ-a (Zaštite zdravlja, sigurnost i zaštita okoliša) izraženi su kroz učinkovitu internu komunikaciju, opsežnu obuku, operativnu učinkovitost, pristup usmjeren na kupca, angažman zaposlenika i usvajanje inovativnih rješenja, uključujući nedavnu kupnju udjela u društvima Sense4Boat i Jellyfishbot radi poboljšanja svoje digitalne ponude. Sve te prakse omogućuju mreži premium marina u portfelju D-Marina isporuku učinkovitih operacija i pružanje obogaćenog iskustva plovidbe svojim klijentima uz zadovoljstvo svih dionika.

 D-Marin Mandalina
D-Marin Mandalina

D-Marin marine u Hrvatskoj

Vjerujemo kako ćete se složiti s tvrdnjom da je bezbrižno uživanje u vrhunskim lokacijama na Jadranu zasigurno jedan od najvećih luksuza na svijetu. Kako biste spokojno uživali u svemu, D-Marin Hrvatska je osmislio niz personaliziranih iskustava i prilagođenih rješenja. Pored visokokvalitetne opreme i cijelog niza tehničkih usluga, na raspolaganju su i posebne ponude za još kvalitetnije iskustvo boravka u D-Marin marinama.

Svi gosti D-Marin marina Borik, Dalmacija, Tribunj i Mandalina imaju pravo na karticu iz programa nagrađivanja. Kartica omogućuje posebne popuste kod odabranih partnera, koji će zadovoljiti gotovo sve želje korisnika. Nadalje, D-Marin Dalmacija nudi paket usluga za suhi vez, godišnji vez na potpuno opremljenom kopnenom gatu za plovila duljine do 13,99 metara, kao i niz drugih usluga uključenih u ponudu. Sve ostale ponude i dodatne informacije možete pronaći na službenoj stranici D-Marina.

Ovo je fotografija D-Marin Dalmacija
D-Marin Dalmacija

Visokokvalitetne usluge marina

Tri D-Marin marine u Hrvatskoj, D-Marin Borik i D-Marin Dalmacija te D-Marin Mandalina u Šibeniku, mogu se pohvaliti nacionalnom oznakom sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu ‘Safe Stay in Croatia’.

Recimo i da je D-Marin ugostio već nekoliko regata kao što su ORC Prvenstva Hrvatske održano u okolici Zadra, dok su D-Marin Mandalina i JK Val bili domaćini regate u šibenskom akvatoriju.

Forty Bar, popularno mjesto za odmor u D-Marin marini Borik, proširio je svoju ponudu, dok je poznati Portus Beach Club & Restaurant nakon renovacije otvorio svoja vrata gostima i predstavio potpuno novi jelovnik, s potpisom poznatog hrvatskog chefa.

ovo je fotografija D-Marin Borik
D-Marin Borik

Partnerstvo u Španjolskoj

D-Marin, mreža premium marina, će partnerstvom sa španjolskom grupom marina Marinas del Mediterráneo svoje izvrsne korisničke usluge i vodeću tehnologiju na tržištu proširiti dalje diljem Mediterana.

D-Marin u Andaluziju donosi svoje međunarodno iskustvo stečeno u postojećih 16 marina u šest zemalja. Tri Marinas del Mediterráneo marine imaju više od 1.000 vezova i postat će dijelom mreže vrhunskih marina koje diljem Mediterana nude najviši standard usluga. Nove marine imat će koristi i od ulaganja u iznosu od više od 10 milijuna eura koje je grupa D-Marin uložila u digitalizaciju i inovacije kako bi svojim korisnicima pružila jedinstveno iskustvo.

Marina Estepona
Marina Estepona

Puerto Deportivo de Estepona, Puerto Marina La Duquesa i Puerto Marina del Este nalaze se na Costi del Sol i zajedno imaju 1.000 vezova, a sada će postati prve marine u Španjolskoj u okviru D-Marin međunarodne mreže vrhunskih marina.

Oliver Dörschuck, glavni izvršni direktor grupe D-Marin rekao je: ‘Oduševljeni smo sklapanjem ovog novog partnerstva s grupom Marinas del Mediterráneo i radujemo se što D-Marin iskustvo možemo pružiti novim korisnicima diljem zapadnog Mediterana. Nastavljamo ulagati u marine kako bismo osigurali pružanje ponajboljeg korisničkog iskustva na vrhunskim lokacijama za uživanje u odmoru.’

Marina del Este
Marina del Este
Marina Duquesa
Marina La Duquesa

‘Odluku o partnerstvu s grupom D-Marin lako smo donijeli jer nas vodi ista želja da nadmašimo očekivanja korisnika, osobito po pitanju digitalnih mogućnosti, stoga smo rado postali dijelom međunarodne D-Marin mreže. Ono na što smo usredotočeni sada i u budućnosti jest pružiti grupi D-Marin dobrodošlicu u Španjolskoj i zajedničkim radom osigurati pogodnosti našim korisnicima’ komentirao je Jose Carlos Martin, osnivač grupe Marinas del Mediterráneo.

Marina Punta Faro u Italiji

Kupnja 16. marine – marine Punta Faro u Italiji prvo je ulaganje Grupe u Italiji, čime nastavlja svoju misiju širenja svoje ponude diljem Mediterana i regije Zaljeva.

Marina Punta Faro smještena je u gradiću Lignano Sabbiadoro u blizini Venecije u Italiji, na mjestu na kojem se spajaju laguna Marano i Jadransko more. Sa svojih 1.200 vezova, ta je marina jedna od najvećih na sjevernom Jadranu i domaćin jahtama duljine do 40 metara. Prošlog ljeta, nakon dobivanja uobičajenih regulatornih odobrenja, društvo D-Marin imalo je za cilje upoznati klijente marine Punta Faro sa svijetom D-Marin marina.

punta faro marina Italia

Akvizicijom marine Punta Faro mreža marina D-Marin došla je do brojke od 16 premium marina u šest zemalja diljem Sredozemlja i Zaljeva. D-Marin nudi usluge sveobuhvatnog upravljanja marinama i njihova razvoja te se usredotočuje na obogaćivanje iskustva plovidbe jahtom za korisnike.

O globalnoj mreži D-Marin grupe

D-Marin – grupacija premium marina – društvo je osnovano 2003. sa sjedištem u Grčkoj. Upravlja s 20 marina u Grčkoj, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Italiji i Španjolskoj, s ukupno više od 10 000 vezova i objekata na suhom doku, gdje se može smjestiti više od 2000 plovila. Društvo D-Marin posvećeno je pružanju bogatog iskustva vožnje jahtama svojim privatnim korisnicima i poslovnim partnerima kroz usluge vrhunskih standarda i najviše razine uslužnosti.

Fotografije D-Marin

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above