OTP Leasing: Pouzdan partner u financiranju2 min

OTP Leasing čini skup profesionalaca, koji zaista uživaju u svakom segmentu iz svijeta nautike, te poslovna izvrsnost koja se temelji na individualnom pristupu, visokoj razini stručnosti i savjetodavnoj ulozi prodajnog tima prema svakom klijentu

Strast prema poslovanju u nautičkom sektoru posebno se isticala tijekom razgovora s direktorom prodaje regionalne mreže OTP Leasinga Gordanom Devivijem i kolegom Dujom Ferićem, koji su potvrdili da je OTP Leasing ostvario odlične rezultate u 2022. godini, a kojim se rezultatima OTP Leasing pozicionirao, po volumenu financiranja, na prvo mjesto na hrvatskom tržištu.

Ono što karakterizira rad OTP Leasinga jest uspješna realizacija zahtjeva klijenata i partnera te produktivan odgovor na izazove tržišta kroz raznoliku ponudu proizvoda i akcija. S obzirom na to da je turizam jedna od najuspješnijih grana gospodarstva u Hrvatskoj, OTP Leasing svojim aktivnim i savjetodavnim pristupom svaku ponudu nastoji prilagoditi individualnim potrebama i situaciji klijenta.

Iz cjelokupne ponude leasinga možemo izdvojiti financiranje novih i rabljenih plovila svih tipova (jahte, jedrilice, katamarani, motorni brodovi, plovila za posebne namjene, vodene igračke) uz mogućnost otplate financijskog leasinga kroz tzv. sezonske rate. Takva vrsta otplate je način kojim ova leasing kuća pokazuje svoju posvećenost nautičkom sektoru i klijentima koji imaju sezonski tijek poslovanja. OTP Leasing je prisutan na svim događanjima vezanim uz nautičku industriju, poput sajmova u Biogradu, Cannesu, Düsseldorfu, Zagrebu, dok neki od zaposlenika, koji su i strastveni nautičari, sudjeluju i na Lagoon i Hanse regatama.

Upravo zbog činjenice da OTP Leasing čini skup profesionalaca, koji zaista uživaju u svakom segmentu iz svijeta nautike, te poslovna izvrsnost koja se temelji na individualnom pristupu, visokoj razini stručnosti i savjetodavnoj ulozi prodajnog tima prema svakom klijentu, prepoznati su kao traženi partneri u financiranju. Kroz višegodišnje iskustvo, ova snažna i moderna tvrtka od samog osnutka otvorena je za promjene i inovacije u poslovnim procesima, pa tako ovu uspješnu godinu završava s ozbiljnim planovima za 2023. godinu, u kojoj ih, vjerujemo, čeka svijetla budućnost.

Fotografije Boris Kačan & OTP Leasing

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above