OTP Leasing: Pouzdan partner u financiranju plovila2 min

OTP Leasing čini skup profesionalaca, koji zaista uživaju u svakom segmentu iz svijeta nautike, te poslovna izvrsnost koja se temelji na individualnom pristupu, visokoj razini stručnosti i savjetodavnoj ulozi prodajnog tima prema svakom klijentu

Tradicija uspjeha tijekom 18 godina poslovanja pozicionirala je OTP Leasing na sam vrh industrije. Sposobnost prilagodbe izazovima tržišta očituje se u raznolikoj ponudi proizvoda, a naglasak na sezonskim ratama dodatno je ojačao prisutnost Društva u nautičkom sektoru.

OTP Leasing pruža uslugu financiranja novih i rabljenih plovila uz rok financiranja do 84 mjeseca, fiksnu kamatnu stopu i mogućnost ugovaranja uvećane zadnje leasing rate, dok se klijentima sa sezonskim tijekom poslovanja nudi mogućnost kreiranja plana otplate sukladno dinamici njihovih prihoda. Rasprostranjena prodajna mreža podružnica i prodajnih stručnjaka osigurava visoku dostupnost usluge i kontinuiranu brigu za klijente.

Ono što karakterizira rad OTP Leasinga jest uspješna realizacija zahtjeva klijenata i partnera te produktivan odgovor na izazove tržišta kroz raznoliku ponudu proizvoda i akcija. S obzirom na to da je turizam jedna od najuspješnijih grana gospodarstva u Hrvatskoj, OTP Leasing svojim aktivnim i savjetodavnim pristupom svaku ponudu nastoji prilagoditi individualnim potrebama i situaciji klijenta.

OTP Leasing je prisutan na svim događanjima vezanim uz nautičku industriju, poput sajmova u Biogradu, Cannesu, Düsseldorfu, Zagrebu, dok neki od zaposlenika, koji su i strastveni nautičari, sudjeluju i na Lagoon i Hanse regatama.

OTP Leasing na Adriatic Lagoon Regatti

Upravo zbog činjenice da OTP Leasing čini skup profesionalaca, koji zaista uživaju u svakom segmentu iz svijeta nautike, te poslovna izvrsnost koja se temelji na individualnom pristupu, visokoj razini stručnosti i savjetodavnoj ulozi prodajnog tima prema svakom klijentu, prepoznati su kao traženi partneri u financiranju. Zadržavajući isti pristup uspješnosti, OTP Leasing nastavlja s uspješnom plovidbom u budućnosti.

Fotografije Boris Kačan & OTP Leasing

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above