Uz D-Marin marine otkrijte sve čari Jadrana3 min

Zahvaljujući prirodno zaštićenim lokacijama u samom srcu hrvatske obale, D-Marin marine idealne su matične luke za jahte svih veličina

Moderne, atraktivne i na jedinstvenim lokacijama, D-Marin marine mnogim su nautičarima omiljene polazne točke za istraživanje hrvatske obale kao jedne od najljepših destinacija za jedrenje na svijetu s mnoštvom otoka, nacionalnih parkova i parkova prirode, povijesnih središta s bogatim kulturnim nasljeđem te nekih od najboljih restorana s dalmatinskim i mediteranskim specijalitetima.

U hrvatskom klasteru D-Marin Marina nalaze se četiri jedinstvene marine – D-Marin Dalmacija u Sukošanu, D-Marin Borik u Zadru, D-Marin Mandalina u Šibeniku i Marina Tribunj – sve poznate po svojem suptilnom šarmu, ali i nizu korisnih i zabavnih sadržaja koje nude posjetiteljima. Zanimljivo je istaknuti da svi koji imaju godišnji ugovor s D-Marin marinama, mogu tjedan dana besplatno boraviti u bilo kojoj drugoj D-Marin marini.

D-Marin Dalmacija

D Marin Dalmacija vezovi

U Sukošanu se nalazi D-Marin Dalmacija, najveća marina u Hrvatskoj, koja može primiti 1036 plovila do 70 metara dužine. Uz modernu infrastrukturu i sve usluge potrebne nautičarima, marina ima i ekskluzivni Portus Beach Club s restoranima, barovima, dječjim klubom i atraktivnom plažom sa igralištem za odbojku na pijesku. Uz odmor i šoping, posjetiteljima su na raspolaganju i brojne servisne usluge kako bi mirno isplovili u svoju novu jadransku avanturu.

Ponuda suhog veza

D-Marin Dalmacija nudi zanimljivu i ekskluzivnu ponudu za godišnje vezove na potpuno opremljenom povišenom gatu. Ova ponuda idealna je za vlasnike brodova koji nekoliko puta tijekom godine dolaze provesti vrijeme na svom brodu, a pruža neusporedive pogodnosti i uštede za pomorske avanture. Vrhunska lokacija nudi ne samo siguran prostor, već i mnoštvo usluga skrojenih kako bi poboljšale vaše iskustvo plovidbe. Ponuda uključuje vodu i struju, besplatno podizanje i spuštanje broda travel liftom (osam puta za plovila do 9,99 m i šest puta za plovila do 13,99 m), sniženu cijenu morskog veza (50 posto popusta na dnevnu cijenu veza u moru), jednostavan pristup, besplatan parking, bežični internet i videonadzor.

D-Marin Borik

D-Marin Borik

D-Marin Borik u Zadru prava je boutique marina sa 177 vezova u moru i 15 suhih vezova, a može primiti plovila do 30 metara duljine. Marinu krasi elegantni Forty Bar, bazen, ugostiteljski objekti i drugi atraktivni sadržaji.

D-Marin Mandalina

D-Marin Mandalina

Jedina hrvatska marina dizajnirana za prihvat megajahti je šibenska D-Marin Mandalina. Marina ima 452 veza u moru i može prihvatiti plovila od 10 do 70 metara duljine. Zahvaljujući posebno izgrađenoj infrastrukturi megajahte se mogu opskrbiti energijom prema svojim specifičnim potrebama, a osigurana im je i 24-satna opskrba vodom.

U obližnjem D-Resortu Šibenik gosti marine mogu uživati u restoranima i barovima, vanjskim bazenima, spa centru ili teretani, dok je za djecu zabava osmišljena u Kids Clubu. Uz to, marina je postala i omiljena destinacija za neke od najatraktivnijih svjetskih regata, poput regate 52 Super Series.

Marina Tribunj

D-Marin Tribunj

Marina Tribunj smještena je u srcu Dalmacije, između D-Marin Mandaline i D-Marin Dalmacije. Riječ je o mirnoj boutique marini s kompletnom uslugom servisiranja i održavanja plovila, te kapacitetom s ukupno 245 morskih i 50 suhih vezova. Uz restorane i druge sadržaje, gostima je na raspolaganju tehnička služba, a marina ima i benzinsku postaju.

D-Marin mreža premium marina

Grupa D-Marin – mreža vrhunskih marina – osnovana je 2003. sa sjedištem u Grčkoj. Upravlja s 26 marina u Grčkoj, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Italiji, Španjolskoj, Malti i Albaniji, s preko 13.000 vezova ukupno i suhim dokovima koji mogu primiti više od 3.000 plovila. Grupa D-Marin predano nastoji poboljšati nautičko iskustvo svojih korisnika isporukom izvanrednog standarda kvalitete i najviše razine korisničkih usluga za svoje privatne klijente i poslovne partnere.

Fotografije D-Marin

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above