Grupa Marina 21: Moderna mreža marina u Istri i Dalmaciji2 min

Marina Nautica, Marina Polesana, Marina Trogir i Marina Korkyra ne nude samo vezove na atraktivnim jedriličarskim destinacijama, već i sustavnu brigu za svakog gosta i njihove brodove

Grupa Marina 21 osnovana je nakon ulaska češkog investicijskog fonda EMMA Capital na tržište nautičkog turizma u Hrvatskoj, a vizija i misija ove grupacije u domaćoj nautici je izgradnja mreže luka nautičkog turizma koja će klijentima pružati visoku razinu kvalitete usluga.

U sastavu grupe Marine 21 nalaze se četiri marine

U sastavu grupe Marine 21 nalaze se četiri marine: Marina Nautica u Novigradu, Marina Polesana u Puli, Marina Trogir u Trogiru te Marina Korkyra na Korčuli. Ove marine ne nude samo vezove na atraktivnim jedriličarskim destinacijama, već i sustavnu brigu za svakog gosta i njihove brodice. U svom poslovanju naglasak stavljaju na ekološki prihvatljivo i odgovorno poslovanje koje dugoročno čuva prirodu i okoliš mjesta na kojima se nalaze marine.

Marina Nautica Novigrad

Marina Novigrad vezovi

Marina Nautica moderno je uređena marina prve kategorije s 365 morskih i 50 suhih vezova, smještena u novigradskoj uvali čiji raspored molova daje unikatan oblik školjke. U sklopu marine nalazi se i Hotel Nautica s 4 zvjezdice. Sve usluge dostupne su tijekom cijele godine zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi.

Marina Polesana Pula

Marina Polesana jedrilice na vezu

Marina Polesana prostire se na više od 20 hektara površine, smještena je na sjevernoj strani pulskog zaljeva u neposrednoj blizini Brijunskih otoka, prirodno zaštićena od morskih valova i nevera te nudi premium sadržaje i usluge s 400 morska veza i 42 suha veza. Ono što je čini posebnom jest mogućnost prihvata megajahti, dobra cestovna i zračna povezanost lokacije, kao i prirodna i očuvana ljepota obale, otoka i mora.

Marina Trogir

Marina Trogir vezovi

Prostrana i moderno opremljena Marina Trogir raspolaže s 232 morska veza i 114 suhih vezova. Nalazi se u središnjem dalmatinskom dijelu jadranske obale, smještena u uvali zaštićenoj od vjetrova i oluja. Posljednjih godina Marina Trogir zauzela je jedinstvenu poziciju u području servisa i popravka jahti.

Marina Korkyra

Marina korkyra

Moderna i inovativna Marina Korkyra na otoku Korčuli idealna je za opuštanje i uživanje u pogledu na Velu Luku uz predivne zalaske sunca. Sa 132 veza, opremljenih vodom i strujom, marina ima kapacitete za prihvat plovila do 100 metara.

Fotografije Grupa Marina 21

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above