Ljetno izdanje magazina Yachts Croatia u prodaji3 min

Za nas koji iskreno volimo more – uzbudljivi su trenuci pred nama, a s njima i novi broj magazina Yachts Croatia koji donosi ekskluzivne testove brodove, reportaže s najljepših jadranskih i svjetskih destinacija te jedinstven pregled najboljih lifestyle trendova

Splitski kroničar Miljenko Smoje kazao je kako je malo jedan život za upoznati Dalmaciju. Parafrazirajući Smoju, možemo kazati kako je malo jedan život za uživati u Dalmaciji, a posebno ako imate brod i možete dodirnuti njezin ‘morski dio’.

S druge strane, baš u ovom izdanju donosimo i malo uvida u plovidbu izvan naših ‘teritorijalnih voda’, dalje prema sjeveru. Zaključak je da ćete, kojim god jadranskim rutama krenete, pronaći ljepotu na moru, u jedinstvenom okruženju koje ljeti postaje najljepša prirodna pozornica.

Da to i dalje ostane tako, danas se trude i brodograditelji, pa vam s ponosom donosimo testove dvaju novih modela najvećih svjetskih grupacija za proizvodnju jahti, Azimut Benettija i Ferrettija. Uz recenzije Azimut Seadecka 6 i Ferrettija Infynito 90, u ljetnom broju možete čitati naše dojmove o Nimbusu 495 Flybridge i FIM 440.

Osim reportaže o sjevernom Jadranu, posjetili smo beskrajno šarmantnu Komižu te napravili presjek najboljih beach clubova na jadranskoj obali. Za ljubitelje gastronomije donosimo priču o dubrovačkim restoranima, a ponosni smo i na priču o jedinstvenom jahanju konja na Braču.

Lifestyle rubrika obogaćena je ekskluzivnim editorijalom u suradnji s modnom kućom Calzedonia koji smo snimali u prekrasnoj uvali Lovrečina. Putoholičari će spremno uskočiti u avanturu na tračnicama u kultnom Orient Expressu te pogledati naš izbor poznatih svjetskih golferskih hotela.

To nije sve, primjerice brojne nautičke teme nalaze se objedinjene u rubrikama s vijestima, donoseći jedinstveni pregled najnovijih zbivanja i trendova iz sfera u kojima je zajednički nazivnik – izvrsnost.

Uživajte u čitanju!

Fotografije Ferretti, Azimut, Orient Express, Marko Mihaljević, Nika Mokos, BOWA, Fancourt

 

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above