Jesenski broj revije Yachts Croatia u prodaji3 min
00:02:52
00:02:52

Nautički sajmovi u rujnu donijeli su nikada do sada viđene podatke o prodaji jahti, čime se ta prava mala revolucija pozitivno odražava i na sve popratne djelatnosti koje prate nautiku. Na valu pozitive plovi i novi broj magazina Yachts Croatia, u kojem ćete naći atraktivan izbor novih jahti, na čak 28 stranica, predstavljenih ove jeseni.

U našem jesenskom izdanju pročitajte više o novim jahtama predstavljenih ove sezone od kojih izdvajamo veličanstveni CRN Rio, u potpunosti prilagođen željama vlasnika, koji uz visoku estetsku notu krase i vrhunski talijanski proizvodi.

Sunseeker 90 Ocean prva je crossover jahta britanskog brodogradilišta koja najavljuje čitavu novu liniju modela i predstavljaja odmak od klasične Sunseekerove logike, prema ležernijem krstarenju i užitku boravka na moru čiju filozofiju njeguje i inovativni krstaš FIM Regina.

Kao drugi u nizu nove generacije modela s gornjim mostom, novi Absolute 56 Fly karakterizira velika vlasnička kabina u pramcu i ‘stakleni’ kokpit s pomičnim namještajem, a tijekom testne ‘vožnje’ u Rovinju i sami smo se uvjerili zašto nosi nadimak ‘karizma’.

S dolaskom jeseni, za koju se nadamo da će biti sunčana i topla, bez puno kišnih i tmurnih dana, vrijeme je da se s mora vratimo na kontinent koji nudi pregršt lokacija za istraživanje, šetnje u prirodi, aktivni odmor i izobilje ideja za izlet u Hrvatskoj.

Nacionalni park Sjeverni Velebit prirodna je škrinja s blagom i idealno je odredište za sve one koji kroz aktivni odmor žele doživjeti osjećaj iskonske divljine, dok smo za nautičare koji vole uživati u privatnosti i iskonskim ljepotama Jadrana tijekom jeseni izdvojili šarmantan arhipelag između Korčule i Lumbarde.

Kao zimski guilty pleasure izdvajamo savršena putovanja u tropske krajeve koji spajaju luksuz, iskustvo visoke kuhinje i autentičnu prirodu, prema izboru turističke agencije VIP travel, ali i nama nešto bliže mjesto za istinske hedoniste, restoran prestižnog zagrebačkog hotela Esplanade, koji je svojim održivim principima pripreme hrane ove godine potvrdio status zelene Michelinove zvjezdice.

Vinar s otoka Hvara Tonči Marjan s nama je podijelio svoju viziju spajanja hedonizma hrane i vina koju uživa u svojoj vinariji u Pitvama, a u razgovoru sa Sašom Savićem, glavnim izvršnim direktorom MediaComa, tvrtke koja je tri puta proglašavana medijskom agencijom godine u Americi, saznali smo nešto više o rapidnim promjenama u industriji oglašavanja, treningu i zapošljavanju visokoobrazovanih izbjeglica i njegovom prvom romanu ‘Četvrta violina’.

Reviju je značajno uljepšao prilog o autentičnom životu velikih svjetskih rijeka kroz krstarenja koja će vas vratiti u neko drugo vrijeme, kao i priča o Olimpijskom i sportskom muzeju u Dohi, koji će krajem godine biti sjedište Svjetskog nogometnog prvenstva, a u njegovu oblikovanju angažirani su i stručnjaci s naših prostora.

Želimo vam ugodno čitanje!

Fotografije Boris Kačan, NP Sjeverni Velebit, David Levene, CRN, FIM, Absolute, Sunseeker, Arhiva Saša Savić, Mario Romulić, Miavana Piazza & Uniworld

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above