Zimsko izdanje magazina Yachts Croatia u prodaji2 min

Za nas koji iskreno volimo more – uzbudljivi su trenuci pred nama, a s njima i novi broj magazina Yachts Croatia gdje vrijeme uvijek drukčije teče i gdje možete uživati na različite načine

Novi broj našeg časopisa donosi vam priče o izvrsnosti u različitim oblicima, poput dizajnerskoga genija Piera Lissonija, maga modernog osvjetljenja Beaua McClellana, talijanskoga draguljara Giorgia Damianija ili najpoznatije svjetske kuharice Ane Roš i njezina novog restorana JAZ u Ljubljani.

Piero Lissoni, talijanski arhitekt

Zimski ‘Yachts Croatia’ predstavlja vam i luksuzne chalete i skijaška odredišta, a ‘jahting saga’ donosi impresivnu priču o 150 godina Benettija, brodogradilišta koje se s pravom naziva kućom jahtinga, kao i niz testova jahti koje su tek ove jeseni prvi put dodirnule morsku površinu.

U 79. izdanju ‘Yachts Croatia’ možete pročitati naše impresije o najnovijoj Rivi 82 koja nosi glamourozno ime – Diva, novom Sanlorenzu SX100, Fiartu Seawalker 43 te suradnji Frauschera i Porschea koja je rezultirala električnim ljepotanom Frauscher x Porsche eFantom.

Obradili smo i velike explorere, jahte koje u posljednje vrijeme bilježe veliku popularnost te se dotakli budućnosti nautike koja se sve više okreće održivosti kroz korištenje materijala iz bioloških izvora, smanjenje težine brodova i nove vrste pogona.

Yachtsova hedonistička sekcija donosi priču o zimskoj Istri kroz rustikalni šarm ponajboljih istarskih restorana, a ljubiteljice i ljubitelje urarske umjetnosti čeka tema o satovima prestižnih kuća koji su obogaćeni dragim kamenjem.

To nije sve, primjerice brojne nautičke i lifestyle teme nalaze se objedinjene u rubrikama s vijestima, donoseći jedinstveni pregled najnovijih zbivanja i trendova iz sfera u kojima je zajednički nazivnik – izvrsnost.

Neka vam i blagdani prođu u istom tonu, što vam od srca želi cijela redakcija Yachtsa.

Fotografije Guillaume-Plisson/Sanlorenzo, Riva, Frauscher/Porsche, Đorđe Stošić, Bulgari, Lissoni & Chalet Zermatt Peak

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above