75. izdanje magazina Yachts Croatia: Proslava lijepih stvari3 min
00:10:40
00:10:40

U prekrasnom ambijentu Smaragdne dvorane uz glazbenu divu Josipu Lisac i brojne prijatelje započelo je novo poglavlje magazina Yachts Croatia

Nakon gotovo petnaest godina izlaženja u istom formatu, odlučili smo se za osvježenje vizualnog i uredničkog koncepta. Od sada će Yachts Croatia izlaziti četiri puta godišnje, a sva izdanja bit će dvojezična. Ulaskom u schengenski prostor Hrvatska i formalno postaje dio zajedničkog europskog prostora, dok je već odavno jedna od vodećih svjetskih nautičkih destinacija.

Svoju inspiraciju i dalje ćemo tražiti u izvrsnosti pod nazivnikom jahti, destinacija i životnog stila kojima je osnova kvaliteta življenja s ‘twistom’ prema luksuzu. Sigurni smo da ćete i dalje na našim stranicama naći inspiraciju za ljepšu stranu življenja i kroz ‘naše oči’.

U novom broju proslavili smo trostruku godišnjicu brodogradilišta Riva, oplovili najljepše dijelove Kornata i pronašli spektakularna putovanja južnom hemisferom koja spajaju apsolutni luksuz i veličanstvenu prirodu. Ljubiteljima jahtinga svidjet će se testovi Sanlorenza SD90, Ferrettija 860 i Absolute Navette 75 te priča o Dubaiju kao zimskoj destinaciji za superjahte.

Lifestyle dio magazina donosi priču o francuskom biznismenu Bernardu Arnaultu, foto-session posebnog Porsche Cayennea koji je obogaćen Exclusive Manufaktur detaljima, intervju s Leonorom Espinosom, najboljom cheficom svijeta u izboru World’s 50 Best Restaurants te izbor ponajboljih istarskih vina.

Kao i dosad, 75. broj magazina Yachts Croatia razmazit će vas hedonističkim temama o nakitu i gastronomiji, najnovijim trendovima u svijetu industrije luksuza te brojnim novostima iz najpoznatijih brodogradilišta.

Razlog je to bio i da u prekrasnom ambijentu Smaragdne dvorane u Esplanade Zagreb hotelu okupimo bliske prijatelje i suradnike te proslavimo 75. izdanje jedinog jahting i lifestyle magazina na našim prostorima.

Event naziva ‘The Great Wave’ uveličala je glazbena diva Josipa Lisac, chefica Ana Grgić Tomić sa svojim timom iz Zinfandel’s restorana pobrinula se o ukusnim zalogajima, a za piće je bila zaslužna ekipa iz Miva Galerije vina i vinarije Touch Wine.

Zahvaljujemo se i našem generalnom pokrovitelju ACI Clubu te partnerima Mamić 1970, Touch Adriatic i One&Only Portonovi koji su pomogli da event bude proslava lijepih stvari u životu i susret dragih ljudi.

Fotografije Petar Santini

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above