Marina Baotić: U srcu Dalmacije3 min

Izniman položaj, stručno i ljubazno osoblje, opremljenost prema najvišim standardima te brojne dodatne usluge čine Marinu Baotić idealnim izborom u potrazi za nautičkim partnerom na Jadranu

U središtu Dalmacije gdje se križaju kopneni, zračni i morski promet, u Segetu Donjem pokraj Trogira, smjestila se jedna od većih marina, Marina Baotić, koja nudi širok raspon usluga i pogodnosti, osmišljenih s ciljem da odmor svojih gostiju i korisnika marine učine što opuštenijim i bezbrižnijim.

marina baotić

To nije mjesto na kojem se samo vezuju brodovi, već mjesto koje nastoji udovoljiti svim potrebama korisnika te učiniti boravak svojih gostiju što ugodnijim. Marina Baotić raspolaže s čak 400 vezova na kopnu i na moru za brodove dužine od 6 do 60 metara, raspoređenih na 11 pontona, dok brodska benzinska crpka raspolaže sa 20 crpki za gorivo i 20 vezova čime se osigurava izostanak većih gužvi u ljetnim mjesecima.

Posebnu ponudu čine njihove VIP usluge poput conciergea koji će se pobrinuti i za najsitnije detalje, a od ostalih usluga nude i čišćenje broda, pranje posteljine/rublja, provjetravanje te stvaranje posebnog ugođaja uz pomoć glazbe i osvjetljenja. Skladištenje prtljage te fitness studio također su jedne od usluga i pogodnosti koje nude.

marina baotić yachtclub baotić

Osim vezova, Marina Baotić, nudi bogatu gastronomsku ponudu s vlastitim restoranom, barom i pizzerijom. U restoranu YachtClub možete probati neka od najboljih hrvatskih jela kao i popiti čašu najboljih domaćih vina. Ispred restorana nalazi se veliki bazen koji je na raspolaganju svim korisnicima njihovih usluga. Glory bar pravo je mjesto za opuštanje uz koktel i zalazak sunca. A ako želite brzi obrok, ukusnu pizzu ili hamburger, nikako ne propustite posjetiti pizzeriu Casa Mia.

Njihov vlastiti supermarket nudi veliki izbor proizvoda koji vas mogu pripremiti za iduće putovanje bez da morate napuštati marinu. Široka paleta proizvoda, počevši od brojne ponude hrvatskih vina, sireva i delikatesa, pa sve do raznih alkoholnih i bezalkoholnih pića, zadovoljit će svačije potrebe. Organizacija događanja, domjenaka ili pak vjenčanja sastavni su dio njihove ponude.

restoran u marini baotić restoran u marini baotić

Luksuzne vile

Bez obzira na to završava li vaše putovanje, ili tek počinje, zaslužujete uživati u vremenu provedenom na dalmatinskoj obali.

U sklopu same marine smješteno je pet luksuzno uređenih apartmana i šest soba, veličine od 32 do 113 četvornih metara, kao savršen izbor bilo da putujete sami, s obitelji ili u grupi prijatelja. Svim gostima apartmana i soba na raspolaganju je i vanjski bazen, fittness studio kao i privatno parkirno mjesto.

baotić villas baotić villas

U neposrednoj blizini nalaze se i tri vile, od kojih su dvije zasebne, a u jednoj se nalaze tri apartmana, a svaka raspolaže privatnim bazenom.

Spustite sidro i opustite se u ovom prekrasnom i moderno opremljenom čarter odredištu na kojem će svaka vaša želja biti ispunjena.

Fotografije Marina Baotić

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above