Croatia Luxury Concierge: Otkrijte svijet daleko od uobičajenog3 min

Croatia Luxury Concierge stvara personaliziranu uslugu za svakog klijenta i pruža mu nezaboravno iskustvo tijekom njegova boravka u Hrvatskoj

Kao visoko fokusirani pružatelj najekskluzivnijih usluga, Croatia Luxury Concierge osigurava da svaki klijent primi vrhunsku VIP uslugu, jedinstveno prilagođenu njegovim željama i potrebama.

luksuzni concierge hrvatska

‘Naš je cilj stvoriti nezaboravno iskustvo i omogućiti našim klijentima da istinski dožive ljepotu i kulturu Hrvatske. Klijentima nudimo vrhunski izbor smještaja i aktivnosti, a prilagođavamo se njihovim posebnim zahtjevima i željama kako bismo im osigurali jedinstven i personaliziran boravak u Hrvatskoj‘, ističe Ana Matušić, vlasnica tvrtke Croatia Luxury Concierge.

Klijenti Croatia Luxury Conciergea dolaze iz cijelog svijeta i uvijek se vraćaju. ‘Nastojimo stvoriti personaliziranu uslugu za svakog klijenta i pružiti mu nezaboravno iskustvo tijekom njegova boravka u Hrvatskoj. Naši su timovi spremni ispuniti gotovo bilo koji zahtjev, bez obzira koliko neobičan, dok god je legalan i ne ugrožava sigurnost naših klijenata’, naglasila je Matušić, koju je upravo iskustvo u filmskoj industriji inspiriralo da radi u luxury concierge industriji.

luksuzni concierge hrvatska

‘Moje iskustvo u filmskoj industriji naučilo me da se usredotočim na detalje i uvijek težim sigurnosti i iskustvu, što mogu primijeniti u svom radu kao luksuzni concierge. Najveća nagrada u našem poslu je zadovoljstvo klijenata, a to osjećam svaki put kad kreiram personalizirane itinerare i usluge na temelju njihovih želja i potreba. Rad u luxury concierge industriji omogućuje mi da otkrijem nove destinacije i upoznam različite kulture, a svakom klijentu pružam priliku da zaista doživi i uživa u tim iskustvima’, objašnjava Matušić.

Iako je rad u ovoj industriji lijep i ima svoje prednosti, donosi i neke najneobičnije zahtjeve, kao što su: prijevoz helikopterom iz hotela do plaže, rezervacija najekskluzivnijeg privatnog otoka za odmor, angažiranje privatnog fotografa za snimanje cijelog putovanja, rezervacija privatnog aviona ili jahte za prijevoz usred ljetne sezone kada je sve već unaprijed rezervirano, organiziranje privatnog koncerta ili izvedbe u intimnom okruženju u zadnji trenutak, nabava posebnog pića s kopna na otok s dostavom unutar 30 minuta ili, pak, odlazak po lijekove na aerodrom u Njemačkoj, gdje ih je gost ostavio, i povratak istog dana.

luksuzni concierge dubrovnik

‘Ponekad se dogodi da nas gosti kontaktiraju već kad su na destinaciji, primjerice gost koji je propustio rezervaciju Michelin restorana ili želi rođendansku proslavu iznenađenja u specifičnom restoranu gdje se nije mogao dobiti stol. Ovi zahtjevi su samo neki primjeri, ali u luksuznoj industriji sve je moguće. Croatia Luxury Concierge servis je savršen za one koji žele doživjeti Hrvatsku na jedinstven i personaliziran način. Tu smo da osiguramo da vaš boravak u Hrvatskoj bude nezaboravan, a sve što trebate učiniti jest opustiti se i uživati u svemu što Hrvatska nudi’, zaključuje Matušić.

Fotografije Croatia Luxury Concierge & Shutterstock

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above