Freywille: Umjetnički oslikan nakit u zlatu3 min
00:00:20
00:00:20

Živopisnim motivima nakit Freywille na jedinstven način oduševljava ljubitelje umjetnosti i profinjene estetike diljem svijeta

Freywille stvaralačka premisa je potpuna posvećenost umjetnosti, odavanje počasti veličanstvenim remek-djelima, velikanima slikarstva i najljepšim ljudskim emocijama. U bogatom spektru predivnog nakita, naročito se ističu oblici u kojima je kolorističan emajl uokviren čistim 18 karatnim zlatom i dijamantima.

freywille nakit

Freywille 18 kt gold&diamonds edicija

Radi se ekskluzivnoj 18kt gold&diamonds ediciji kolekcionarske vrijednosti. Svaki komad nakita ove najluksuznije Freywille edicije je unikat koji nosi poseban serijski broj kako bi se krajnjem vlasniku garantirala potpuna ekskluzivnost.

Posebnost izrade limitirane Freywille 18kt gold&diamonds edicije krije se u finoj obradi i formiranju jedinstvenih 18 karatnih zlatnih okvira na koje se polaže umjetnički oslikan emajl izrađen autentičnom Freywille tehnikom emajliranja. Velika pažnja pridaje se odabiru savršenih dijamanta i njihovom preciznom ručnom pozicioniranju na zlatne okvire pa je svaki komad Freywille nakita iz 18kt gold&diamonds edicije okružen najljepšom svjetlosnom aurom.

nakit
Ljepota i moć ljudskog stvaralaštva utjelovljene najljepšom kolekcijom nakita

Oblici poetičnih imena kao što su Aurora, Gloria, Victoria i Luna Piccolissima iz Freywille 18kt gold&diamonds edicije slave ljudske snove, stvaralačku moć čovjeka i predstavljaju zrcalo mašte. Naime, slikarstvo nam omogućuje da pretočimo u stvarnost slike iz svoje mašte, snova i vizije budućnosti.

Trenutak kada se prenesu na slikarsko platno je ujedno i trenutak kada prelaze iz svijesti u stvarni svijet, postaju primjetne drugima i kada ih mogu doživjeti svi ostali. Tako svaki komad nakita iz 18kt gold&diamonds edicije predstavlja podsjetnik na moć čovjekovog stvaralaštva i poticaj da prigrlimo svoje snove jer to je prvi korak do uspjeha i stvaranja remek-djela.

freywille

Raskošne kreacije iz bečkog ateljea

Od davne 1951. godine iz bečkog Freywille ateljea nam stižu jedinstvene kreacije čarobnih boja i savršene ručne izvedbe koje ujedinjuju autentičnu tehniku finog emajliranja i najljepša remek-djela majstora slikarstva.

Autentična Freywille tehnika emajliranja proizlazi iz tradicionalnog ručnog oslikavanja nakita iz 18. stoljeća kada se svaka boja nanosila pojedinačno te posebno pekla na točno određenoj visokoj temperaturi. Emajliranje je vrhunsko zanatstvo koje zahtjeva stopostotnu preciznost jer pogrešno vrijeme ili temperatura pečenja dovode do pucanja emajla pa se zato potkraj 18. stoljeća odustalo od izvorne tehnike, a umjetnički radovi bili su preskupi.

Autentičan Freywille stil na posve novi način spaja umjetnost oslikavanja s visokokvalitetnom tehnikom pečenja emajla

Međutim, Freywille otkriva i uspješno usavršava inovativnu tehniku fuzije 18 karatnog zlatnog praha s emajlom čime se postiže iznimna postojanost i sjaj svakog komada nakita. Danas su Freywille nakit i način njegove izrade zaštićeno kulturno dobro grada Beča.

Limitirane Freywille kreacije možete razgledati i isprobati isključivo u ekskluzivnim Freywille buticima, a među kojima je i Freywille butik u Zagrebu, Preradovićeva 2, a za više informacija istražite i njihov online butik.

Modne fotografije nadahnute ekskluzivnom Freywille 18kt gold&diamonds edicijom snimio je talentirani fotograf Ante Odak. Styling potpisuje Ivana Pavić, šminku Simona Antonović, kosu Zvonimir Andrić Jurišić za salon Glamour, a u ulozi modela su prelijepe Emma Galogaza i Tia Marciuš

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above