Neosporan luksuz nove Absolute Navette 752 min

Dvadeset godina nakon što je osnovano, brodogradilište Absolute slavi svoj uspjeh predstavljanjem Navette 75, novog najvećeg modela svoje flote

Ovaj model predstavlja sve modele prije nje, donoseći sve jedinstvene osobine i stil brodogradilišta, sve što Absolute izdvaja na tržištu i sve što njihovi klijenti najviše cijene. Dizajnirana kao nositeljica važne poruke – Absolute vidi dizajn kao kombinaciju inovativne tehnologije i stila, s ciljem apsolutne ravnoteže, izvrsnosti i vječne potrage za savršenstvom.

U skladu s novim konceptom serije Fly, koju je predstavio model 60 Fly – The Absolute Prisma, projekt Navetta 75 donosi dva elementa: kokpit-terasu i vlasničku kabinu na pramcu. Novi najveći model ima nekoliko kultnih elemenata brodogradilišta, uključujući velike prozore, visoke stropove i prostore izvedene na jednoj razini, kako na glavnoj tako i na donjoj palubi.

Još jedna osobina koja Navettu 75 čini savršenim Absoluteom je prisutnost bočnih paluba, natkrivenih i dostupnih iznutra – i iz kuhinje i iz upravljačkog mjesta – smještenih na povišen položaj da olakšaju manevriranje. Navetta 75 donosi još dva vrhunska elementa stila brodogradilišta: lako kretanje na brodu i vrhunska privatnost za vlasnike, njihove goste i njihovu posadu. S glavne palube se lako pristupa fly palubi, kako s krme, tako i s pramca, preko dvjema stubištima.

Pročitajte: Absolute 60 Fly na testu: Inovacija ‘na kvadrat’
Pročitajte: Absolute Navetta 64 na testu: Zvijezda je rođena
Pročitajte: Absolute 62 Fly na testu: Besprijekorna jahta

Zasebnom prostoru za posadu može se lako pristupiti iz kokpita, bez ometanja vlasnika i njihovih gostiju. Na krmi su izvedeni prostori za skipera i posadu, svestrani i funkcionalni, dovoljno prostrani za tri kreveta, kupaonicu i privatnu kuhinju. Absolute Navetta 75 je prostrana poput mega-jahte: na pramcu je izvedena vlasnička kabina širine trupa, s privatnim pristupom i vlastitom kupaonicom, na povišenoj razini iznad donje palube; na sredini se nalaze dvije dvokrevetne kabine s vlastitim kupaonicama i dvokrevetna kabina s dnevnim boravkom.

S Navettom 75 kuća Absolute još jednom dokazuje da se istraživanje može koristiti i za usavršavanje dizajna i ispunjavanje svih potreba na brodu, od kliznih vrata do izdašnih pretinaca za pohranu. Brodogradilište još jednom nudi impresivna rješenja i lijepo dizajnirane vanjske i unutarnje prostore, koji gotovo jamče dobar provod s prijateljima i obitelji, kao i apsolutnu svestranost na fly palubi u kokpitu, s modularnim namještajem bez fiksnih strukturnih elemenata.

Fotografija Absolute

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above