Sunseeker: Standard u segmentu luksuznih motornih jahta2 min

Svaki model kuće Sunseeker rezultat je jedinstveno beskompromisnog pristupa dizajnu, izradi i izvedbi

Smještena uz obalu Poolea, na južnoj obali Engleske, kuća Sunseeker International prava je ikona u svijetu luksuznih motornih jahti. Osnovana je 1969. godine, a braća Robert i John Braithwaite nazvali su je Poole Power Boats, no 1985. mijenja ime u Sunseeker International. Danas Sunseekerovo naslijeđe traje već pet desetljeća, a kuća izgradi oko 130 primjeraka svojih modela godišnje, u rasponu od 38 do impresivnih 161 stopa.

Motorna jahta Sunseeker Ocean 182 Ovo je fotografija salona na SUnseeker 88 Yacht

Od veličanstvene serije Superyacht (131, 120,116), Yacht (100, 95, 88, 76), serije Ocean (50M, 460, 182, 156, 90), do luksuzne serije Manhattan (68,55), legendarnih Predatora 75, 65, 55), dinamične serije Sports Yacht (75, 65, 55) i brze serije Performance (Superhawk 55, Hawk 38), svaki Sunseeker je utjelovljenje beskompromisnog dizajna i inženjerske izvrsnosti.

A odgovor na sve veću potražnju za velikim modelima očit je upravo u Sunseekerovoj seriji Superyacht. Nakon što je od 2000. godine izgradila više od 140 jahti dužih od 100 stopa, kuća ovim strateškim potezom naglašava svoju predanost pomicanju granica luksuza i performansi.

Poole je također dom Sunseekerovog centra za dizajn i tehnologiju, središta inovacija gdje se svaki aspekt proizvodnje jahti precizno vodi od koncepta do najfinijih detalja završne obrade, uključujući namještaj po narudžbi i složene električne sustave. Ovakva vertikalna integracija jamac je visoke kontrole kvalitete i posvećenosti svakom detalju. Sunseeker također neprestano eksperimentira s materijalima i pogonskima sustavima, s ciljem poboljšanja performansa i održivosti.

Sunseeker nastavlja izvrsnost i nakon prodaje, pružanjem servisne podrške u nizu servisa diljem svijeta, u više od 60 zemalja. Glavni distributer za Europu je Sunseeker London Group, u suradnji s regionalnim uredima i predstavnicima. Ova mreža omogućava klijentima diljem regije stručnu podršku i pomoć.

Predanost izvrsnosti izdigla je Sunseeker na čelo nautičke industrije, a kuća od prvoga dana ne pristaje na kompromise u kvaliteti.

Fotografije Sunseeker

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above