Superhawk 55 postavlja novi standard za stil3 min

Sunseeker Superhawk 55 osvaja elegantnim dizajnom, pomno izvedenim detaljima i uzbudljivim inovacijama

Pokretan dvostrukim motorima Volvo Penta D11 IPS 950 usklađenim s oblikom trupa posebno dizajniranim za IPS pogonski sustav, Superhawk 55 je sposoban ponuditi uzbudljive performanse i neusporedivu okretnost.

superhawk 55

Njegove privlačne, upadljive vanjske linije i inteligentni dizajn dominiraju dizajnom eksterijera, čiji je trup izrađen od potpuno novog kompozitnog materijala, s detaljima od nehrđajućeg čelika i stakla. Krmeni kokpit u potpunosti iskorištava impresivnu širinu modela, te nudi prostrana sjedala prilagodljive geometrije i sakrivene uređaje integrirane u element, a ima mjesta još i za dodatni TV koji je po potrebi skriven od pogleda.

S dva zaslona, punjačima elektronskih uređaja i kromiranim višenamjenskim monitorima, konzola je dobro opremljena i za zahtjevniju navigaciju, zaštićena zakrivljenim vjetrobranskim staklom s okvirom od nehrđajućeg čelika koje nudi potpuno neometan pogled i zaštitu od vremenskih uvjeta.

superhawk 55 superhawk 55

Bočni pristup palubi nalazi se na pramcu, uz upravljačko mjesto, s pantografskim vratima prema lijevom i desnom boku, što omogućuje lak pristup inače prisutan na mnogo većim jahtama. Superhawk 55 je dostupan kao open ili hard top. Njegova otvorena krma ima sjedalo s integriranim spremištem za vodene igračke ispod poklopca s električnim sustavom otvaranja, te garažu dovoljno prostranu za smještanje Williams MiniJeta.

Pramčani dio palube nudi sunčalište punom dužinom, koje se može pomaknuti prema naprijed, čime se otkrivaju stol i prostor za druženje s naslonjačima, bežičnim punjačem i ormarićima za pohranu. Stepenice vode na donju palubu, do luksuznog otvorenog salona i prostora za kuhinju s LED rasvjetom.

superhawk 55 superhawk 55

Ambijentalna ugrađena rasvjeta, drvo obrađeno do glatkih, zaobljenih linija i sjajni lak doprinose vrhunski luksuznom, ali diskretnom ugođaju. Pramčana kabina ima vlastitu kupaonicu, tapecirani namještaj i ormar na lijevoj strani, a krmena kabina može biti opremljena dodatnim kliznim ležajevima koji se spajaju u bračni ili s dva obična kreveta, a također ima veliku privatnu kupaonicu.

Kućni tim Sunseekera za dizajn interijera razvio je nekoliko shema interijera s mješavinom tekstura i boja, uz određenu mogućnost prilagodbe i uz vrlo suvremen izgled i dojam.

Uz fleksibilne specifikacije, stil koji budi osjećaje i prostor koji se može prilagoditi osobnim idejama, Superhawk 55 nudi dašak luksuza i uzbuđenje brzine i okretnosti.

Fotografije & video Sunseeker


Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above