Električna daska za surfanje zove na avanturu5 min

Električna daska za surfanje je zabavna, sigurna i moćna. Predstavljamo modele kod kojih je dovoljno samo upaliti motor i uživati u vožnji

Scubajet Hybridboard

leteća daska scubajet

Scubajet Hybridboard je svestrana i inovativna daska za vodene sportove koja spaja najzanimljivije mogućnosti e-foila i e-surfa u jednom proizvodu. Njezin Quick Release System omogućuje jednostavno prebacivanje između dva načina rada, a njezine dvije baterije omogućuju do tri sata rada za e-foiling i 40 minuta za e-surfanje, što je najdulje na tržištu. Hybridboard postiže maksimalnu brzinu od 50 km/h tijekom e-foilinga i 45 km/h tijekom e-surfanja.

Fliteboard ULTRA L

leteća daska fliteboard

Najnoviji model Fliteboarda nudi još više slobode na vodi. Serija 3 predstavlja novi model, ULTRA L, najlakši eFoil na svijetu, s integriranom najlakšom litij-ionskom eFoil baterijom na svijetu, Flitecell Nano, koja jamči do 45 minuta plovidbe, a može se potpuno napuniti za manje od sat vremena.

Za još bolje korisničko iskustvo, leteća daska Fliteboard je revolucionirao svoj pogonski sustav s Dual Driveom i dodatnim Flite Jetom. Model ULTRA L dostupan je u metalik zlatnoj boji, model AIR dostupan je u mat koraljnoj boji, a PRO je dostupan u zlatnoj i brončanoj boji.

Takuma WK Wing Pack

leteća daska takuma

Idealna kombinacija za još više uživanja u foilingu je Takumin paket koji kombinira BK dasku 120, foiler Kujira Helium 1500 i WK krilo. Zaobljeni prednji dio BK daske pruža izuzetnu ravnotežu koja olakšava brzo dizanje iz vode i daje dasci stabilnost bez obzira na okolinu, omogućuje bolji osjećaj klizanja i veću kontrolu tijekom manevara.

Kujira Helium ima kompozitnu konstrukciju i laganu jezgru od helijeve pjene, a kompaktno WK krilo pruža idealnu ravnotežu između snage, male težine i udobnosti. Dizajnirano je kao iznimno svestran svestrana igračka prikladna i za početnike i napredne korisnike, a njegova nevjerojatna stabilnost jamči izvrsne performanse čak i uz snažan vjetar.

Lampuga Air

Lampuga Air je daska za surfanje dizajnirana i izrađena u Njemačkoj, prilagođena svim korisnicima, koja nudi zabavno i uzbudljivo iskustvo na vodi. Na ovoj dasci za surfanje na električni pogon korisnik kontrolira brzinu pomoću ručnog daljinskog upravljača i koristi balansiranje vlastita tijela za manevriranje.

električna surf daska lampuga

Lampuga Air izrađena je prema najvišim sigurnosnim standardima, koristi modernu električnu tehnologiju i ne stvara nikakve štetne emisije. Njezina litij-ionska baterija omogućava plovidbu do 45 minuta, a kad se isprazni, prikladni plug-and-play sustav baterija omogućuje punjenje bez muke ili brzu zamjenu baterije.

Pokretana električnim motorom, daska uz pomoć mlaznog pogona ubrzava prema naprijed do najveće brzine od 50 km/h. Lampuga Air ima jedinstven i patentiran dizajn, te je jedna od najfleksibilnijih i najpraktičnijih električnih dasaka za surfanje na tržištu. Sastoji se od dva dijela – trupa na napuhavanje i tehničkog Powerboxa, što omogućava jednostavan transport i skladištenje.

električna daska lampuga

Daska se može koristiti u sjedećem, ležećem i stojećem položaju i pogodna je za sve korisnike. Ukratko, Lampuga nudi brzinu i uzbuđenje daske za surfanje, a za to ne treba ni vjetar, ni valove. Tko može odoljeti ovoj savršenoj morskoj igrački? Ekskluzivni distributer za Lampugu u jadranskoj regiji je tvrtka MennYacht.

JetSurf Electric

Katalog motoriziranih daski za surfanje kuće JetSurf ove sezone je bolji nego ikad prije. Opremljena novim mehanizmom – FCS sustavom, koji se pali i gasi jednom tipkom, prva svjetska motorizirana daska za surfanje koristi se lakše nego dosad. Model opremljen isključivo električnim pogonom ima nekoliko novih osobina vezanih uz sigurnost, ali one doprinose i tehničkim sposobnostima i jamac su savršeno tihe plovidbe.

This is photo of a electric surfboard Jetsurf

Tišina, vrijeme vožnje do 55 minuta i težina od samo 33 kg (uključujući bateriju): JetSurf Electric je na najboljem putu da postane obvezan dio svakog pakiranja za godišnji odmor. Zahvaljujući novom dizajnu, daske izgledaju bolje nego ikad, pa će vaši selfiji i postovi na društvenim mrežama biti utjelovljenje zabave.

LiftFoil

Osjećaj lebdenja dok surfate na vodi dobiva sasvim novu dimenziju s daskama LiftFoil. Modeli su opremljeni električnim motorom te vam omogućuju da kombinirate klasično surfanje najnovije tehnologije s brzinom do 45 km/h. Krilca su izrađena od karbonskih vlakana, što znači da su visoke čvrstoće i otporna na udarce, ali i dalje vrlo lagana.

Liftfoil

Kontroliran bežičnim ručnim kontrolerom, električna daska za surfanje LiftFoil vam omogućuje vožnju do dva sata uz dvosatno punjenje. Novi e3 model dolazi u četiri različite veličine: 4’2 Pro, 4’9 Sport, 5’4 Cruiser i 5’9 Explorer.

Awake

Awake je dokaz da izvrsne performanse i sjajan dizajn dolaze u paketu. Najkvalitetniji i najizdržljiviji materijali osiguravaju najtrajniju moguću konstrukciju. Električna daska Awake nudi četiri različita načina surfanja koje mijenjate sami putem aplikacije na vašem telefonu (podržava iPhone i Android).

Awake

Dolazi u dva modela Ravik S i Ravik 3. Idealni su za sve koji podjednako uživaju u surfanju i brzini. Najnoviji modeli dolaze s poboljšanim motorom i pružaju nezaboravan provod na vodi s brzinom do 56 km/h.

Olo One

Održiva, vrhunski kvalitetna električna daska za surfanje Olo One izrađena je od karbona, ručno, u Hamburgu i to od isključivo najkvalitetnijih materijala. Inteligentni sustav za upravljanje baterijama omogućava uklanjanje i zamjenu bateriju iz daske u svega 30 sekundi, pa je tako vrlo lako produžiti zabavu u surfanju rezervnim baterijama.

električna daska za surfanje Olo

Vrijeme rada baterije ovisi o brzini surfanja, kao i o težini surfera, a varira od 20 do 50 minuta. Pogon omogućava Olo One ubrzavanje od 0 do 50 km/h u samo nekoliko sekundi, a sastoji se od mlaznog pogona, motora i regulatora, odnosno ‘elektroničkog mozga’ daske. Kupac može svoju Olo dasku za surfanje prilagoditi dodatnom opremom i tako imati apsolutno jedinstveni Olo One.

Carver X

Jetboard Carver X ima dvostruki mlazni pogonski sustav koji jamči 10 kW snage, te dvije baterije koje se mogu koristiti i na bilo kojem drugom Onean proizvodu. Carver X namijenjen je vozačima težim od 85 kg i dovoljno je snažan da vozača teškog oko 100 kg može povesti brzinom višom od 40 km/h. Drugi model, Carver Twin, ima dvostruki mlazni sustav, što poboljšava njegove performanse za 30 posto u odnosu na prethodnu verziju i jamči 40 minuta vožnje raznim brzinama.

električna daska za surfanje Onean

Električna daska za surfanje Carver Twin omogućuje postizanje glisiranja vozača težine do 90 kg, a potrebna mu je samo jedna baterija i jedan mlaz da bi postigao brzinu od 35 km/h s vozačem težine oko 75 kg.

Fotografije Lampuga, Onean, Olo, Awake, LiftFoil, Jetsurf, Fliteboard, Plurato, Scubajet, Takuma & LiftFoil

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above