Sunseeker Predator 65 nudi uzbudljive i dinamične performanse3 min
00:09:00
00:09:00

Model Predator 65 pokreće pogon Volvo Penta IPS-1200 ili IPS-1350 koji nudi bolje performanse, više udobnosti, učinkovitost i jamac je lakoće upravljanja

U suradnji s joystickom i brzinom do 35 čvorova, pogon modela Predator 65 nudi uzbudljivo, jedinstveno iskustvo plovidbe u kvalitetnom i lijepom okruženju.

sunseeker predator 65

Dramatične vanjske linije mame oko mješavinom zatamnjenih stakala, tikovine, karbona i blistavog nehrđajućeg čelika, kao i savršenom ravnotežom tradicionalnih koncepata dizajna Sunseekera s inovacijama koje omogućuje razvoj materijala.

Ovaj model dinamičnog izgleda u serijskoj izvedbi ima krmeni kokpit opremljen udobnim naslonjačima koji se protežu do velikog sunčališta smještenog nad garažom, te pred kojima na lijevoj strani stoji element sa svime potrebnim za zabavu i druženje i stolcima.

Sunseeker Predator 65 krovni otvor

Sunseeker Predator 65 nudi mogućnost izvedbe kabine za posadu, kojoj se pristupa posebnim stubištem iz kokpita na krmi. Klizna vrata s desne strane i prozor koji se spušta na lijevoj omogućuju neprimjetno spajanje kokpita s open-space interijerom na glavnoj palubi.

Velikodušne dimenzije omogućuju izvedbu velike kuhinje na krmi, koja je nadopunjena viskom policom s desne strane. Salon je opremljen naslonjačima u obliku slova U i fiksnim televizorom koji se nalazi iza upravljačkog mjesta. Vrlo veliki krovni otvor od poliranog karbona iznad upravljačkog mjesta širi je od dva metra i kad je otvoren, prostor pod njim je preplavljen s još više prirodnog svjetla.

Sunseeker Predator 65 interijer palube Sunseeker Predator 65

Ispod palube Sunseeker Predator 65 ima tri kabine za smještaj do šest gostiju. Prostrana glavna kabina široka je koliko i sam trup i ima prostranu privatnu kupaonicu, a pametno dizajnirana VIP kabina u pramcu pruža jednako udoban smještaj gostima. Sve gostinjske kabine također imaju privatne kupaonice, a na donjoj palubi izvedena je još jedna zajednička kupaonica za dnevne potrebe.

Na listi dodatne opreme je izvedba open-space ureda povezanog s vlasničkom kabinom, dodatne jednokrevetne kabine, kao i kuhinje ili salona na donjoj palubi, pa je raspored uistinu fleksibilan.

Vrlo široka garaža za tender dozvoljava spremanje i spuštanje na vodu tendera Williams 345 preko dijagonalne klizne hidrauličke platforme za kupanje, a dodatni spremišni prostor može smjestiti vodene igračke kao što su SeaBob, daske za paddleboarding, opremu za ronjenje ili police za manju opremu.

  Kontakt

  (obavezno)

  PRISTAJEM DA MOJI PODACI BUDU POHRANJENI U SKLADU SA SMJERNICAMA NAVEDENIM U POLITICI ZAŠTITE PRIVATNOSTI - (GDPR)

   

   

  Fotografije & video Sunseeker 

  Share this article:


  Besplatni Newsletter

  Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

  Besplatni Newsletter

  Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
  yachts.croatia
  Let us open your eyes to Croatia!
  Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
  yachts.croatia
  Let us open your eyes to Croatia!
  Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above