Privlačna i uzbudljiva Sunseeker 75 Sport Yacht3 min

Novi Sunseeker 75 Sport Yacht ima privlačne vanjske linije i modernu završnu obradu interijera koja s dva motora MAN V12-1550 ili 1900 postiže brzine do 40 čvorova

Koncept dizajna koji uravnotežuje privlačnu estetiku s funkcionalnošću temelj je najnovijeg sportskog modela kuće Sunseekerov, 75 Sport Yacht. Lijepa simetrična krma zanimljiva je na prvi pogled, odakle dva stubišta vode od platforme za kupanje do krmenog kokpita, s garažom za tender dovoljno prostranom za smještaj Williams 395.

Sunseeker 75 Sport Yacht Sunseeker 75 Sport Yacht

Prepoznatljivi walkaround element na platformi za kupanje produljuje jahtu i predstavljaju vizualno prepoznatljiv element koju omogućava jedinstvenu perspektivu u marini. Pristup desnoj strani je poboljšan, čime se u potpunosti iskorištavaju oba boka palube. Profil jahte privlači pažnju već i poklopcima za usis zraka od nehrđajućeg čelika i vanjskim rukohvatima, koji oboje naglašavaju kvalitetu izrade.

Vanjske linije nove 75 Sport Yacht su agresivne i impresivne, s novim, uglatim dizajnom trupa i nadgrađa. Krmeni kokpit ima klasičan raspored naslonjača, a naslonjač obliku slova U s pomičnim stolom od karbonskih vlakana oblikuje ugodan društveni prostor.

 75 Sport Yacht interijer

Krmeno sunčalište je idealan prostor za opuštanje, ispod kojeg se nalazi veliki spremišni prostor. Dizajneri su promislili svaki djelić interijere. Fino drvo, kontrastne tkanine i blistav lak, smirena i ugodna rasvjetna shema zajedničkim snagama stvaraju sofisticiran, ali upečatljiv ambijent. Dvodijelno vjetrobransko staklo poboljšava vidljivost i propušta svjetlo u unutrašnjost na glavnoj palubi.

Izgled interijera može biti prilagođen željama kupca u pitanjima materijala i rasporeda. Naslonjači na glavnoj palubi stoje oko sklopivog stola na desnoj strani i velikog televizora na lijevoj strani (u standardnom rasporedu), a sve je preplavljeno prirodnim svjetlom, zahvaljujući ostakljenju pune visine. Potpuno opremljeno upravljačko mjesto nalazi se ispred sofe u obliku slova U, što je tipičan Sunseekerov raspored.

75 Sport Yacht kabina 75 Sport Yacht kabina

Raspored donje palube nudi prostran smještaj za do osam gostiju i dva člana posade. Luksuzna vlasnička kabina široka je koliko i sam trupa, ima toaletnu komodu s dosta spremišnog prostora, sofu i mnogo dodatnog prostora za garderobu.

Sve tri gostinjske kabine imaju vlastite kupaonice, a pristup zajedničkoj kupaonici nalazi se hodniku na donjoj palubi. Potpuno opremljena kuhinja i prostor za blagovanje nalaze se na donjoj palubi i nude ugodan prostor za uživanje u dobroj hrani i društvu.

 
Fotografije & video Sunseeker
 

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above