Frauscher 1414 Demon novi je ljepotan u floti Master Yachtinga2 min

Kuća Frauscher s velikim je ponosom objavila kako je Master Yachting, Frauscherov službeni zastupnik za Hrvatsku, svojoj floti dodao Frauscher 1414 Demon. Model austrijskog brodogradilišta koji je redefinirao modele duljine 45 stopa i ostvario impresivan uspjeh odmah po ulasku na tržište, s više od 55 prodanih primjeraka, sada će biti dostupan kod Frauscherova pouzdanog zastupnika pod vodstvom Franza Schillingera.

Frauscher 1414 Demon

Frauscher 1414 Demon ima sve tipične elemente Frauscherova dizajna, poput ravnog i okomitog pramca i zatamnjenog vjetrobranskog stakla. Karbonski T-top i prostori za sjedenje raspoređeni sa spektakularnom geometrijskom preciznošću i skladom, savršeno su nadopunjeni odabirom tikovine za oplatu palube, koja prostoru daje eleganciju i funkcionalnu otpornost na klizanje.

Test Frauschera 1414 Demon možete pronaći i na stranicama Yachtsa, a možda će vas zanimati i naše impresije o Frauscheru 1212 Ghost ili Frauscheru x Porsche eFantom koji posjeduje električni pogon.

Inače, Master Yachting je tvrtka bogate povijesti osnovana prije više od četiri desetljeća, a zahvaljujući Franzu Schillingeru i Peteru Schmidu tijekom godina postala je jedna od najuspješnijih igrača u europskoj trgovini jahtama.

Franz Schillinger je kupio Master Yachting sa svojim dugogodišnjim poslovnim partnerom Peterom Schmidom 2011., nakon tri godine restrukturiranja. Visoka razina osobnog angažmana brzo se odrazila u rezultatima. Schmid se prvenstveno brinuo o financijama i administraciji, a Schillinger o prodaji i marketingu: svatko je radio ono u čemu je bio najbolji i čemu se najviše volio posvetiti.

Prodaja se povećavala iz godine u godinu; od 2015. do 2018. tvrtka je bila nenadmašna u prodaji Lagoona u cijeloj Europi, a 2019. čak i najbolji na svijetu. Tajna uspjeha je, uz naporan rad, bila objasniti dodanu vrijednost ulaganja u čarter jahti vlasnicima i tako znatno proširiti ciljnu skupinu potencijalnih vlasnika jahti. Master Yachting je 2016. otvorio ured u Münchenu, za tržišta od Münchena do Düsseldorfa, uz prodajni ured u Zürichu.

Team tvrtke Master Yachting

Osim toga, asortiman proizvoda proširen je 2019. sa Sanlorenzo Yachts, čime je udvostručen obujam prodaje modela kuća Beneteau, Lagoon i Frauscher. Paralelno s time, Schillinger i Schmid su doveli mlade snage u kuću: Marcela Glaubackera iz Düsseldorfa kao operativnog direktora Master Yachting GmbH, Švicarca Corneliusa Kistlera na čelo tvrtke-kćeri Sanlorenzo South Central Europe d.o.o., i Zagrepčanina Dina Mehuna kao voditelja postprodaje za obje tvrtke.

Fotografije Master Yachting & Frauscher

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above