Master Yachting najavljuje sajam u malom2 min

Kako su sajmovi Boot Düsseldorf i Austrian Boat Show ponovno otkazani, tvrtka Master Yachting odlučila je organizirati vlastiti nautički sajam u malome, od 25. do 27. ožujka u Sukošanu

‘Marina Dalmacija u kojoj imamo naš ured ‘Master Yachting – Sanlorenzo Adria – Frauscher Adriatic – Flagship Office’ savršeno je mjesto za ovaj događaj budući da ionako imamo gotovo cijeli asortiman kuća Lagoon i Beneteau u čarter bazi Master Yachting Croatia. Ovo je sjajna prilika da predstavimo svoju flotu, ali i da našim potencijalnim investitorima za čarter iz Njemačke, Austrije i Švicarske predstavimo Jadran, infrastrukturu marina i naše lokalne partnere u čarter bazi’, komentirao je Franz Schillinger, izvršni direktor Master Yachtinga.

luksuzni kruzer Scuderia 65
Scuderia 65

Vrhunac ovog trodnevnog događaja bit će predstavljanje karbonskog luksuznog kruzera Scuderia 65 koji će svoju svjetsku premijeru imati u Hrvatskoj. Djelo dizajnerskog wunderkinda Harryja Miesbauera, Scuderia 65 je optimizirana za stabilnost forme i izvanredne performanse. Jednostavna je za jedrenje i bez previše posade, opremljena moćnim paketom opreme i s mogućnosti podizanja kobilice, spremna je poletjeti na svakom vjetru.

fotografija Kornata iz zraka
Izložba fotografija ‘Božanstveni Kornati’ Igora Tomljenovića najavljena je za 25. ožujka

Stručni savjetnici bit će na raspolaganju odgovoriti na sva pitanja posjetitelja o željenom modelu i rado će organizirati test na moru za sve zainteresirane. ‘Vjerujemo da će nam ovaj mini-sajam dati više vremena za konzultacije s potencijalnim kupcima brodova i investitorima za čarter nego što inače imamo na velikim sajmovima nautike koji su obično pretrpani i užurbani’, dodao je gospodin Schillinger.

Osim sajma, organizatori su najavili izložbu fotografija ‘Božanstveni Kornati‘ Igora Tomljenovića, koja će biti otvorena u petak, 25. ožujka u prostorijama Master Yachting i Portus Beach Clubu.

Fotografije Master Yachting

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above