Ferretti grupa u Düsseldorfu s dvije velike svjetske premijere3 min

Na sajmu u Njemačkoj talijansko brodogradilište predstavilo je Rivu El-Iseo i wallypower50

Boot u Düsseldorfu, koji se održava od 20. do 28. siječnja 2024. godine., postaje epicentar luksuza na moru, a vrhunski doživljaj plovidbe dobija novo značenje zahvaljujući Ferretti Grupi i MennYacht Grupi.

Jedan od svjetskih lidera u proizvodnji jahti za ovogodišnje je izdanje sajma pripremio šest jahti koje u skladu s filozofijom talijanskog brenda sjedinjuju inovativne tehnologije i vrhunski dizajn te postavljaju nove trendove u industriji.

Ferretti Grupa započinje godinu s dvije velike svjetske premijere – Rivinim prvim potpuno električnim modelom El-Iseo i nevjerojatnim wallypowerom50. Ostatak flote koji će biti izložen čine: Ferretti Yachts 720, Riva 66′ Ribelle, Riva Dolceriva te Pershing 7X.

wallypower 50

wallypower50 zracna slika

U svijetu jahti, jedno ime se izdvaja kao sinonim za inovaciju, luksuz i beskompromisne performanse. U futurističkoj eleganciji novog wallypowera50 prekrasno se ocrtava DNA kultnog modela wallypower 118, a oštre linije i agresivan profil dodatno naglašavaju svestranost novog člana power linije.

Pročitajte test wallytender 48

Ferretti Yachts 720

Motorna jahta Ferretti Yachts 720

Ferretti Yachts 720 predstavlja drugu uspješnu suradnju s dizajnerom Filippom Salvettijem pa su i ovdje zamjetne izrazito oštre linije, interpolirane tamnim staklenim stijenkama, koje izgledaju moderno i decentno. Interijer složen od kože, drvenih površina i svijetlih tonova kreirali su opuštajući ambijent u kojem je jedini cilj – odmoriti se.

Pročitajte test Ferretti Yachts 720

Riva El-Iseo

Električna Riva El-Iseo

Riva El-Iseo prvi je potpuno električni model marke, koji spaja tradicionalni dizajn, naprednu tehnologiju i inovaciju. Plovilo duljine gotovo 9 metara koristi litijsku bateriju visoke gustoće s kapacitetom od 150 kWh podijeljenu u dva neovisna bloka, te pruža performanse bez presedana u pogledu brzine, ubrzanja i navigacije.

Pročitajte test Riva 82 Diva

Riva 66′ Ribelle

Riva 66 Ribelle U Luci 01

Sportski izgled bio je primaran kod dizajna, ali Riva 66′ Ribelle postaje i klasik elegancije, koji sjajno ocrtava duh Carla Rive i legendarnih Rivinih brodova od drva. Ovaj model u potpunosti krasi novi dizajn te je od početka rađen kao sport fly na čijih 20 metara udobnosti možete naći i opuštanje i uzbuđenje.

Pročitajte test Riva 66 Ribelle

Riva Dolceriva

Riva Dolceriva

Riva Dolceriva je postigla ono što rijetkima polazi za rukom, a to je evolucija tradicionalnog stila koji zadržava eleganciju i profinjenost, a s druge strane otkriva sportske namjere. Dolceriva je napravljena da nadilazi aktualne i postavlja nove trendove u godinama koje tek dolaze.

Pročitajte test Riva Dolceriva

Pershing 7X

Jahta Pershing 7X

Pershing 7X predstavlja ‘leteći penthouse’, smjelu ideju o jahti visokih performansi i luksuznog interijera koja je sposobna juriti brzinom od pedeset čvorova ne zanemarujući pritom udobnost plovidbe i visoke estetske norme. Efektan dizajn oplemenjen je detaljima koji podsjećaju na borbene avione i sportske automobile.

Pročitajte test Pershing 7X

Fotografije Ferretti Yachts

 

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above