Riva 82 Diva ima atraktivne i moderne prostore2 min
00:01:33
00:01:33

S ukupnom duljinom od 25,29 m i maksimalnom širinom od 6,08 m, Riva 82 Diva ima redizajnirane interijere i poboljšane vanjske prostore za druženje, postižući savršenu ravnotežu funkcionalnosti, udobnosti i dizajna

Riva 82 Diva nudi novi koncept unutarnjeg i vanjskog prostora u kojem je svaki zasebni prostor vrhunski dizajniran za optimizaciju iskorištenja prostora i funkcionalnost.

flybridge nove jahte riva 82 diva sunčalište na pramcu nove jahte riva 82 diva

Vanjski prostori su bez sumnje najzanimljiviji dio ovog modela, dizajnirani da omoguće blizak kontakt s morem i uživanje u u iskustvu krstarenja, a krase ih dimenzije neviđene u ovoj kategoriji. Fly paluba modela ima površinu od 40 četvornih metara i jedan je od najvećih za ovu veličinu jahte.

Zahvaljujući ovim velikodušnim dimenzijama, svaki prostor na fly palubi modela Riva 82 Diva je izveden odvojeno: salon s kutkom za objedovanje i kuhinjskim elementom u sredini, zaštićen krutim krovom od karbonskih vlakana sa staklenim pločama; prostor za sunčanje na pramcu i još jedna salon na krmi.

redizanirani interijer nove rive 82 diva kabina jahte riva 82 diva

Na glavnoj palubi je glavna atrakcija, prostrana krma izvedena prema konceptu beach club, sa dva masivna bočna stupa koji se mogu spustiti i postati dio bočne terase, povećavajući joj širinu za tri metra. Interijeri nude nova rješenja koja spajaju najbolje u pogledu dizajna i komfora: u salonu se na dnevni prostor na razini kokpita nastavlja blagovaonica s panoramskim pogledom.

U potpalublju se nalaze četiri kabine, a ukupan broj gostiju koje nova Riva prima je osam. Vlasniku je ostavljen izbor pogona: dva motora MAN V12 1800 s najvećom brzinom od 29 čvorova i brzinom krstarenja od 26 ili dva motora MAN V12 1900 za najveću brzinu od 31 čvora i brzinu krstarenja od 27 čvorova (privremeni podaci).

Fotografije & video Riva

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above