Nenadmašno originalna i otmjena Riva 102 Corsaro Super2 min
00:00:59
00:00:59

Porinuta u pogonima kuće u La Speziji, nova flybridge jahta Riva 102 Corsaro Super ima redizajnirane eksterijere i interijere, te proširenu beach club krmu, sve s ciljem pružanja još više užitka na vodi

Ove godine brend Riva slavi 180 godina djelovanja, a jedan od događaja kojim to obilježava je predstavlja nove veličanstvene 102 Corsaro Super, fantastično lijepe jahte s flybridge palubom, sa savršeno razrađenim dizajnom i obiljem prostora za uživanje u udobnosti i druženju. Nenadmašno originalna i otmjena jahta Corsaro Super još je impresivnija znamo li njezine dimenzije. Jedinstvene 102 stope veličanstvenosti i novih stilskih akcenta ovog remek-djela dizajna spremno je ostaviti jednako veličanstven trag u povijesti segmenta flybridge.

Nove osobine modela Corsaro Super djelo su poznatog Rivinog tima – dizajnera Maura Michelija i Sergia Beretta, osnivača Officina Italiana Design, koji rade u partnerstvu sa strateškim proizvodnim odborom Rive na čelu s gospodinom Pierom Ferrarijem i inženjerskim odjelom grupe Ferretti. Brojne nove osobine uključuju dizajn nadgrađa i trupa, koji su potpuno obnovljeni na temelju suvremenog sportskog koncepta, koji smatra izravan dodir s vodom ciljem odlaska na pučinu.

porinuta superjahta riva 102 corsaro super

Nova Riva 102 Corsaro Super dulja je od 30 metara i široka gotovo 7 metara, a njezina prepoznatljiva silueta sužava se poput vrha strijele, dajući joj uglađen i uvjerljiv profil. S tri palube i pet kabina za 10 gostiju, nova Riva Corsaro Super bi trebala dominirati svojim tržišnim segmentom: ima gotovo 100 četvornih metara otvorenog životnog prostora i 140 četvornih metara interijera, veličanstvene ostakljene površine koje uklanjaju prepreku pogledu i propuštaju prirodnu svjetlost u unutrašnjost.

Jedan od najzanimljivijih detalja na novoj superjahti je redizajn krmenog dijela na glavnoj palubi. Cijeli taj prostor zamišljen je kao prošireni beach club, površine od čak 35 četvornih metara, posvećen druženju i udobnosti.

Na zahtjev naručitelja, nova Riva 102 Corsaro Super može biti opremljena standardnim parom MTU 16V 2000 M96 motora, snage od po 2.435 KS, uz koje postiže najveću brzinu od 26 čvorova, ili parom motora MTU 16V 2000 M96L od 2.638 KS, uz koje postiže najveću brzinu višu od 28 čvorova (preliminarni podaci). Prvi primjerak nove jahte službeno će se predstaviti na sajmu u Cannesu ove godine.

Fotografije & Video Riva Yacht

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above