Novi broj u prodaji

by Yachts Croatia

Yachts Croatia 61

Od 20. prosinca u prodaji je Yachts Croatia 61, zimsko izdanje našeg luksuznog jahting časopisa.

Među brojnim temama izdvojili bismo testove novih jahti koje su predstavljene tijekom 2019. godine – Monte Carlo Yachts 76, Ferretti 720, Absolute Navetta 68, Fairline 68 i Technohull 45. Tu je izvještaj sa sajma jahti u Monaku, ali i najava premijera na sajmu Boot 2020. u Düsseldorfu.

ferretti-yachts-najava-720-01

Ferretti Yachts 720

Premium automobili i gastronomija

Istaknuli bismo razgovor s Matom Rimcem, hrvatskim tehnološkim pionirom, te članke o automobilima premium klase BMW, Mercedes, Lexus, Jaguar/Land Rover i Audi. Posebno je lijepa reportaža o vožnji padinama Plešivice koje su dom najpoznatijih hrvatskih pjenušaca, a na nju se nadovezuje članak o zagrebačkim kuhinjama kojima je zajednički nazivnik kvaliteta kao što su Noel, Mano 2, Nav, Pod zidom i Soi.

plesivica-audi-najava-04

Audijem A4 po Plešivici

zagrebacka-gastronomija-najava-01

Zagrebačka gastro avantura

Yachts Woman i umjetnost

Dubravka Tomeković Aralica pripremila je sjajan kutak za žene pod nazivom Yachts Woman u kojem je posebno obratila pažnju na niche parfeme i kolekcije koju predstavljaju Max Mara i Varteks. Lijepe teme poput one o luksuznim sefovima ostavit će vas bez daha, a umjetnički izričaji japanskog slikara Tomekane ili američkog redatelja Stanley Kubricka inspiracija su generacijama.

max-mara-najava-00

Kolekcija Max Mara Resort

Luksuz za kraj

Poseban ton našoj novini daju priče o vrhunskim graditeljima jahti, a to su Feadship, Sanlorenzo i Prestige. Za kraj, kao šlag na torti, izdvojili bismo teme o luksuznim zimskim aktivnostima, restoranima pod morem i privlačnom suncu Bahama. Potražite nas na kioscima Tiska.

Zima 00

Izlet snowmobilom, Rovaniemi, Laponija, Finska

Tekst Darko Šupuk
Fotografije Ferretti Yachts, Petar Santini, Đorđe Stošić, Max Mara & ©Visit Rovaniemi

Monaco Yacht Show 2019