Kolašin Valleys: Najbolje čuvana europska skijaška tajna3 min

Ekskluzivno planinsko odmaralište u Crnoj Gori nudi nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje prirode

Kolašin Valleys prvi je ski-in ski-out resort u Crnoj Gori u nastajanju i planinska zajednica koja tijekom cijele godine nudi rezidencijalno utočište, ulaz u avanturu i priliku za investiranje za one koji traže nove mogućnosti, udobnost i luksuzni životni stil. Elegantan planinski resort smješten je na 1450 i 1600 metara nadmorske visine na najzelenijoj crnogorskoj planini Bjelasici – između Nacionalnog parka Biogradska gora, planina Komovi i Sinjavina i kanjona Tare pod zaštitom UNESCO-a.

U okviru dva planinska sela: 1450 Nest i K16 Peak, resort će ponuditi 16 hotelskih objekata do najviše četiri etaže, izgrađenih od drva i kamena, 73 planinske vile (chalets), restorane i barove, vrhunski SPA centar i brojne druge sadržaje za boravak tijekom cijele godine. Skijalište Bjelasica (1450 i 1600) ima 45 od planiranih 141 kilometar ski-staza, koje povezuju ovaj ski-centar sa živopisnim planinskim padinama, vrhovima i dolinama.

Ovdje regionalna povijest i čudesna priroda stvaraju savršenu pozadinu za elegantne domove. Kompleks nudi širok spektar pogodnosti, od ekskluzivne usluge do beskrajne avanture. Sve to unutar dva planinska sela: 1450 Nest i K16 Peak.

1450 Nest nastaje na prostoru Ski-centra Kolašin 1450, jednog od najstarijih i najpoznatijih crnogorskih skijališta. Njegova živahna atmosfera orijentirana na zajednicu i noćni život čini ga idealnim za one koji traže vibrantno, aktivno i energično okruženje.

K16 Peak je novi resort u alpskom stilu, smješten na 1600 metara nadmorske visine u slikovitom južnom dijelu planinskog lanca Bjelasica. Riječ je o novom vrhunskom kompleksu koji će postati najviši skijaški centar u Crnoj Gori. Idealan za obitelji, ponudit će mirnije i osamljenije okruženje, u kombinaciji s raskošnom kolekcijom suvremenih iskustava, koja uključuju otmjene restorane, glamurozne butike i trgovačke galerije.

Na padinama ski-sela K16 Peak smješten je Swissôtel Resort Kolašin, koji nudi direktan pristup ski-stazi Kolašin 1600. Ovdje gosti mogu neprimjetno prijeći iz svojih udobnih soba i apartmana na ski-staze ili uživati u prekrasnim pogledima na obližnje vrhove sa svojih balkona. Dizajniran kombinacijom kamena i drva i inspiriran prirodnim okruženjem, Swissôtel Resort Kolašin ima 116 soba.

Elegantan smještaj dizajniran je kombinacijom kamena i drva i inspiriran prirodnim okruženjem

Kao prva crnogorska ski-in ski-out destinacija, Kolašins Valleys je udaljen 40 minuta od aerodroma Podgorica, 90 minuta od obale i devet kilometara od grada Kolašina. Pozivamo vas da otkrijete ovu najbolje čuvanu europsku skijašku tajnu i uživate u bajkovitom planinskom ambijentu na obroncima Bjelasice te u mnoštvu različitih aktivnosti i sadržaja za sve uzraste i interese.

Text Niko Vučković

Fotografije Kolašin Valleys

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above