Morska igračka Lampuga je bez premca2 min

Električne daske za surfanje Lampuga dizajniraju se i proizvode na jugu Njemačke, a granice zabave na vodi pomiču na neočekivanu razinu. Vrhunske električne daske svakom korisniku pružit će fantastično iskustvo

Električna daska za surfanje je plovilo s električnim pogonom na kojem korisnik upravlja pogonom uz pomoć kontrolera, a smjerom naginjanjem tijela. U proteklih nekoliko godina električne daske za surfanje dosegnule su nevjerojatnu popularnost u cijelom svijetu i sve češće se o njima govori kao idućem velikom hitu u svijetu morskih sportova i rekreacije.

Ovo je fotografija crvene električne daske Lampuga

Njemačka kuća Lampuga sa svojim modelom Lampuga Air nudi fantastičnu zabavu svim korisnicima, bez obzira na prethodno iskustvo. Praktičan dizajn, sjajne performanse i jednostavnost korištenja glavne su osobine Lampuge Air, igračke koju bi svatko poželio.

Daska na napuhavanje Lampuga Air spaja snagu, stabilnost i brzinu. Izrađena je prema najvišim sigurnosnim standardima, koristi modernu tehnologiju i ne stvara apsolutno nikakve emisije. Pokreće je litij-ionska baterija s rezervom rada od 45 minuta, a stanje baterije korisnik može očitati na LED ekranu. Kad se baterija potroši, jednostavno se puni – sustav plug-and-play omogućava podjednako jednostavno punjenje i zamjenu baterije.

Ovo je fotografija električne daske Lampuga na moru

S električnim motorom i pogonom turbinom daska Lampuga Air postiže najveću brzinu od 50 km/h. Brzinu daske kontrolira daljinski upravljač, koji je Bluetoothom povezan sa sustavom za stabilizaciju.

Svi modeli Lampuge, pa tako i Lampuga Air, izuzetno su stabilni, zbog čega su dobar izbor čak i za korisnike koji nemaju prethodnog iskustva u upravljanju nude fantastičnu zabavu na jezerima, rijekama, kanalima, morima i oceanima, zbog čega su dobra investicija za svakoga tko voli aktivan odmor, sjajan su dodatak svakoj velikoj jahti, katamaranu ili jedrilici, ali i izuzetno zabavan samostalan proizvod.

Ovo je fotografija Lamouga Air električne daske

‘Naša vizija je svim korisnicima omogućiti zabavu, ali i pružiti im priliku za odgovorno ponašanje prema okolišu. Zahvaljujući pogonu koji ne stvara apsolutno nikakve štetne emisije, naše daske su sjajan izbor za svaki tip vodene površine bez obzira na vjetar i valove’, kazao je gospodin Nicolai Weisenburger, direktor Lampuge.

Daske kuće Lampuga nude dašak uzbuđenja bez puno truda i dašak luksuza bez štete za okoliš. Zbog modernog dizajna i izuzetnih performansa, sigurni smo da ćemo ove daske viđati na vodama tijekom mnogih budućih ljeta.

Fotografije Lampuga

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above