Nautičke igračke donose zabavu bez granica5 min
00:02:19
00:02:19

Bez obzira na to hoćete li ove ekstravagantne nautičke igračke za zabavu na vodi dodati na listu opreme svoje jahte, sigurni smo da će vas zainteresirati svojom tehnološkom naprednošću, održivošću ali i kreativnošću

Valo: Hyperfoil

Zamislite uzbuđenje u vožnji vodenog skutera pojačano tisuću puta, lebdenje iznad valova s nevjerojatnom gracioznošću i neusporedivom brzinom. S električnom jurilicom Valo Hyperfoil, prvim visokoučinkovitim električnim vozilom s tehnologijom hidrokrila, možete dosegnuti brzinu od 50 čvorova, a sve to praktički nečujno i bez štetnosti za okoliš.

Aktivan sustav stabilnosti plovilu omogućuje preciznu ravnotežu i agilnost, tako da možete letjeti kao profesionalac. Valo nije samo način prijevoza; to je održivi simbol luksuza za savjesnog ljubitelja mora.

Flitescooter

Tvorci jedne od najboljih eFoil dasaka stvorili su novo iskustvo za sve one koji nisu još spremni za Fliteboard, ali žele doživjeti jednaku razinu užitka. S Flitescooterom postići ćete maksimalnu zabavu iznad vode uz minimalno učenje.

Modularna daska elegantnog minimalističkog dizajna dostupna je u Oyster i Silver varijantama boja. Napuhuje se i jednostavno sastavlja, što je čini vrlo praktičnom za transport. Ova ekološki prihvatljiva i tiha vodena igračka sjajan je dodatak jahtama za nezaboravne odmore s obitelji.

Altivis: APX Water Scooter

Altivs APX vodeni skuter nudi neusporedivu kombinaciju snage i prenosivosti za istraživača s ograničenim prostorom na palubi. Lagan, ali iznenađujuće snažan za svoju veličinu, pruža moć sa svojim tihim električnim motorom.

S njim možete lako kliziti uz žive koraljne grebene ili navigirati skrivenim uvalama. Kristalno čisti zaslon od 5,5 inča obavještava vas o dubini, temperaturi vode, čak i vašem smjeru, osiguravajući sigurnu podvodnu avanturu.

Takuma: eTow

Zamislite da klizite kroz kristalno čiste vode pri uzbudljivim brzinama, a sve kontrolirate uz pomoć jednostavnog daljinskog upravljača. Zaboravite na gužvu oko jet-skija ili svladavanje nezgrapnih wakeboardova jer Takuma eTow redefinira solo avanture. Ovaj inovativni električni vučni sustav djeluje kao produžetak vas samih, nudeći intuitivnu kontrolu i manevriranje bez napora.

Inovativni dizajn eTowa osigurava jednostavno autonomno podizanje, čak i u valovitim uvjetima. Istražite skrivene uvale, lovljenje savršenog vala ili jednostavno uživajte u slobodi otvorenog mora – sve prema vlastitom rasporedu i bez štetnih utjecaja na okoliš.

Supermarine: MM01

Supermarine MM01, koji izgledom podsjeća na spoj amfibijskog vozila iz Ratova zvijezda i klasičnog vodenog skutera, proizvodi Bouvet Frères Marine u limitiranoj seriji od 30 primjeraka – 15 u nijansi biserne školjke i 15 u crnoj boji.

Elegantno vodeno prijevozno sredstvo s dva sjedala pokretano je električnim motorom visoke performanse. Ono što je hiperautomobil u odnosu na automobil, to je Supermarine MM01 u odnosu na jet-ski. Njegov je dizajner pokazao besprijekornu kreativnu inventivnost, tehničku vještinu i uzbudljivu izvedbu jednog od najskupljih jet-skijeva na svijetu.

Seabob

Vodeni skuter koji pokreće električni motor omogućit će vam zaron do 40 metara dubine i nezaboravnu zabavu s maksimalnom brzinom od 22 km/h. Dostupan u tri različita modela, dizajniran je po najvećim sigurnosnim standardima tako da i djeca mogu uživati u svim mogućnostima koje Seabob pruža.

Brzi punjač osigurat će punjenje u kratkom roku od sat i pol vremena, nakon čega je Seabob ponovno spreman za korištenje. Zbog svojih karakteristika, u vrlo kratkom vremenu Seabob je postao prvi izbor za nezaobilaznu zabavu na moru te obavezna oprema svakog broda.nautička igračka seabob

Zabilježite trenutke istraživanja podvodnog svijeta sa Seabob kamerom. Ovaj revolucionarni podvodni skuter besprijekorno integrira dvostruke HD kamere, omogućujući vam snimanje impresivnih videozapisa podvodnog svijeta pritiskom na gumb.

Jedna kamera bilježi živopisna čuda ispred vas, dok ‘selfie’ kamera čuva uspomenu na vaše vodene avanture. Dok bez napora klizite uz živopisne koraljne grebene ili istražujete olupine brodova, možete pregledavati svoja ronjenja na zaslonu, a snimke bežično podijelili sa svijetom.

FunFlex

Zbogom glomaznim napuhancima, pozdravite FunFlex tvrtke FunAir. Ovaj modularni sustav omogućuje vam stvaranje vašeg sna o vodenom igralištu, komad po komad. Bilo da želite opuštajući salon, lansirnu platformu za vodene igračke ili platforme za natjecateljske igre, FunFlex ima sve što vam treba.

S brzim napuhavanjem i efikasnim iskorištavanjem prostora, FunFlex pretvara palubu vaše jahte u ultimativno prilagodljivo igralište za beskrajnu zabavu. Idealna osnova za FunFlex setup uključuje Jet Ski Dock, Swim Platform Extension i Beach Club Sea Pool. Međutim, kao i kod svih FunAir proizvoda, mogućnosti su gotovo neograničene, sve dok se pridržavaju zakona fizike!

U-Boat Worx

NEMO su jedine privatne serijski proizvedene podmornice na svijetu. Lagane i kompaktne, jednostavne su za korištenje i idealno rješenje za jahte svih veličina.

nautičke igračke podmornice nemo

Oba modela, NEMO 1 i 2 imaju prepoznatljivi akrilni okrugli prozor U-Boat Worx, električni pogon na baterije, mnoštvo sigurnosnih sustava, klimatizaciju i certifikaciju svjetski poznatog klasifikacijskog društva DNV. Nakon preuzimanja svoje nautičke igračke NEMO, vlasnici mogu proći obuku za pilota u centru U-Boat Worxa Curaçao.

Flying Mantis

Trimaran Flying Mantis je prva hibridna foil jedrilica na svijetu. Dobitnica nekoliko nagrada, proizvodi se u Velikoj Britaniji i sposobna je za plovidbu na dva načina – tradicionalno ili kao brzi foiling brod sa dva foila oblika slova T. Jedinstvena po tipu i performansama, dovoljno je jednostavna i za početnike.

nautičke igračke Flying Mantis

Vrlo je lagana, građena je ručno, od karbona, i teži manje od 90 kg s punom opremom. Konfiguracija s tri dijela trupa jamac je stabilnosti, uz aerodinamičke i hidrodinamičke osobine dizajna, čak i u lošijim uvjetima ili u manje iskusnim rukama.

Simon Chrispin, vlasnik tvrtke, kaže da je želio stvoriti brzi brod koji nudi jednaku razinu uživanja bez obzira na iskustvo, a to je i stvorio – lijepo plovilo od modernih materijala koje će zabaviti i početnike i iskusne jedriličare. Vanjska oprema lako se skida za potrebe skladištenja, ali Flying Mantis može se transportirati i potpuno opremljen. Ova jedrilica definitivno plijeni pažnju i privlači poglede gdje god se nalazi.

Tekst Ivana Nedoklan

Fotografije & video Valo, Fliteboard, Altivis, Takuma, Bouvet Marine, Seabob, FunAir, Nemo Submarine, Flying Mantis

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above