Leteća daska nudi ultimativnu zabavu na moru3 min

Zamislite plovilo koje leti nad vodom zadivljujućom brzinom pritom se ne oslanjajući na vjetar ni valove – ove vrhunske leteće daske za surfanje daju vam slobodu kretanja

Leteće daske za surfanje

Fliteboard

Najnoviji model Fliteboarda nudi još više slobode na vodi. Serija 3 predstavlja novi model, ULTRA L, najlakši eFoil na svijetu, s integriranom najlakšom litij-ionskom eFoil baterijom na svijetu, Flitecell Nano, koja jamči do 45 minuta plovidbe, a može se potpuno napuniti za manje od sat vremena.

leteća daska fliteboard leteća daska fliteboard

Za još bolje korisničko iskustvo, leteća daska Fliteboard je revolucionirao svoj pogonski sustav s Dual Driveom i dodatnim Flite Jetom. Model ULTRA L dostupan je u metalik zlatnoj boji, model AIR dostupan je u mat koraljnoj boji, a PRO je dostupan u zlatnoj i brončanoj boji.

Scubajet

Scubajet Hybridboard je svestrana i inovativna daska za vodene sportove koja spaja najzanimljivije mogućnosti e-foila i e-surfa u jednom proizvodu.

leteća daska scubajet leteća daska scubajet

Njezin Quick Release System omogućuje jednostavno prebacivanje između dva načina rada, a njezine dvije baterije omogućuju do tri sata rada za e-foiling i 40 minuta za e-surfanje, što je najdulje na tržištu. Hybridboard postiže maksimalnu brzinu od 50 km/h tijekom e-foilinga i 45 km/h tijekom e-surfanja.

Takuma WK Wing Pack

Idealna kombinacija za još više uživanja u foilingu je Takumin paket koji kombinira BK dasku 120, foiler Kujira Helium 1500 i WK krilo. Zaobljeni prednji dio BK daske pruža izuzetnu ravnotežu koja olakšava brzo dizanje iz vode i daje dasci stabilnost bez obzira na okolinu, omogućuje bolji osjećaj klizanja i veću kontrolu tijekom manevara.

 takuma leteća daska takuma

Kujira Helium ima kompozitnu konstrukciju i laganu jezgru od helijeve pjene, a kompaktno WK krilo pruža idealnu ravnotežu između snage, male težine i udobnosti. Dizajnirano je kao iznimno svestran svestrana igračka prikladna i za početnike i napredne korisnike, a njegova nevjerojatna stabilnost jamči izvrsne performanse čak i uz snažan vjetar.

LiftFoil

Osjećaj lebdenja dok surfate na vodi dobiva sasvim novu dimenziju s daskama LiftFoil. Modeli su opremljeni električnim motorom te vam omogućuju da kombinirate klasično surfanje najnovije tehnologije s brzinom do 45 km/h. Krilca su izrađena od karbonskih vlakana, što znači da su visoke čvrstoće i otporna na udarce, ali i dalje vrlo lagana.

daska Liftfoil

Kontroliran bežičnim ručnim kontrolerom, LiftFoil vam omogućuje vožnju do dva sata uz dvosatno punjenje. Novi e3 model dolazi u četiri različite veličine: 4’2 Pro, 4’9 Sport, 5’4 Cruiser i 5’9 Explorer.

Plurato Sailfin

Plurato Sailfin je prva hrvatska električna hidrokrilna (efoil) leteća daska za surfanje koja se u potpunosti razvija, proizvodi i sastavlja u Splitu. Zasniva se na foiling tehnologiji, a prepoznatljiva je po tome što vozači lebde iznad mora, zahvaljujući podvodnom krilu koje stvara uzgon i smanjuje otpor kretanja kroz more. Sailfin pogoni vrlo tih električni motor brzine do 35 km/h i namijenjen je vožnji po morima, jezerima i rijekama.

Plurato Sailfin

Kod dizajniranja se vodilo računa o upravljivosti daske, tako da bez ikakvih problema njome mogu upravljati i početnici, a preporuka je da prva vožnja bude na prsima zbog upoznavanja samog načina upravljanja daske. Daskom se upravlja preko bežičnog daljinskog upravljača, a pravo foil iskustvo se može iskusiti već nakon nekoliko minuta vožnje. Ono što ovu dasku čini drugačijom od klasičnih surf daski su hidrokrila pa se daska izdiže iznad razine površine mora što rezultira osjećajem letenja.

Fotografije Fliteboard, Plurato, Scubajet, Takuma & LiftFoil

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above