Chenot Espace: Revolucionarni wellness na obali Jadrana



3 min

Luksuzni resort na Jadranu, One&Only Portonovi, na temelju slavne metode Chenot nudi raskošne tretmane i wellness za tijelo i dušu

One&Only Portonovi idilično je utočište na obali Bokokotorskog zaljeva i vrhunska destinacija za wellness u hladnijim mjesecima. Resort je prvi One&Only koji nudi Chenot Espace – transformativno putovanje detoksa i obnove tijela na temelju slavne metode Chenot, s prilagođenim programima i najnovijim znanstveno utemeljenim tretmanima za povećanje vitalnosti gostiju, koji će ih zadržati u odličnom zdravstvenom stanju cijele godine.

Portonovi wellness Ovo je fotografija Portonovi wellnees prostor za parove

Wellness putovanje započinje nizom dijagnostičkih testova kako bi se shvatile pojedinačne potrebe gostiju i na temelju toga osmišljava se djelotvoran program po mjeri, a uključuje nutricionističke preporuke, prijedloge jelovnika za detoks, raspored vježbi, ciljane spa tretmane, aktivnosti za opuštanje i još mnogo toga, sve u cilju toga da se stimulira tijelo da otpusti toksine i potaknu regenerativni postupci, što dovodi do povećanja razine energije i vitalnosti.

Gosti mogu odabrati sveobuhvatan jednotjedni program, kraće programe koji se bez problema mogu uklopiti u njihov odmor ili pojedinačne tretmane.

Chenot Espace krioterapija Chenot program dijete

Prehrana je osnova metode Chenot, a gosti resorta One&Only Portonovi mogu slijediti personalizirani plan prehrane, pažljivo osmišljen da funkcionira u sinergiji s njihovim programima wellbeinga, u glavnom restoranu La Veranda.

Chenot Espace nudi dijagnostičke i ciljane tretmane koje su osmislili stručnjaci, od neuroakustičnih tretmana za duboko opuštanje, akupunkture i ozonske terapije, do intravenozne nutritivne terapije i hidrokolon terapije.

Osim toga, Chenot Espace ima prostore za hidroterapiju i krioterapiju, saunu, parnu kupelj, zatvoreni bazen i prostore za opuštanja, koji omogućuju gostima da potpuno napune baterije.

Luksuzni teniski klub Tipsarević s dva osvijetljena profesionalna tvrda terena nudi vrhunske sadržaje za ljubitelje tenisa svih razina, a u suvremenom fitness centru gosti mogu uživati u individualnim treninzima, programima tjelovježbe ili isprobati najnoviju Technogym opremu.

One&Only Portonovi wellness Chenot Espace joga

Gosti koji žele meditirati mogu se uključiti u sate joge s pogledom na prekrasni Bokokotorski zaljev i zadivljujuću arhitekturu resorta One&Only Portonovi.

Fotografije One&Only Portonovi

 

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above