Petram Resort & Residences: Savršeno mjesto za bijeg u Savudriju2 min

Petram Resort & Residences promiče balansirani sklad netaknute prirode i jedinstvenih arhitektonskih rješenja, te je idilično mjesto za odmor tijela i duha

Savudrija, zadnja neotkrivena tajna Mediterana, od ljeta 2023. godine bogatija je za novi spektakularni resort s 5 zvjezdica, a koji promiče balansirani sklad modernog dizajna, netaknute prirode i progresivnih arhitektonskih rješenja.

Petram Resort & Residences nalazi se pored samog mora, proteže se na preko devet hektara, a cijeli resort prožet je jedinstvenim DNA-om – progresivan i inovativan, a ujedno klasičan i luksuzan, sve s naglaskom na individualizam, vrhunsku uslugu te poštivanje privatnosti gostiju.

petram resort bazen u petram resortu

Petram posjeduje aparthotel sa 179 komfornih i prostranih premium apartmana te 55 luksuznih vila, s privatnim garažama, sobama za osoblje te privatnim bazenima na krovu. Iako svaki kutak resorta odiše WOW efektom, najspektakularniji prizor je ipak onaj na krovu aparthotela, gdje se nalazi najveći krovni infinity bazen u Europi, odnosno drugi najveći na svijetu. Uz bazen se nastavlja rooftop restoran s čije se terase pruža pogled na Piran, Portorož, Piranski i Tršćanski zaljev te snježne vrhove Dolomitskih Alpi.

Dodatni moderan bazen u vrtu resorta, dječje igralište i klub, plaža, plažni bar i restoran te wellness & spa s unutarnjim grijanim bazenom, teretanom, saunama i kozmetičkim uslugama, samo su neki od sadržaja koji gostima pruža nezaboravno iskustvo odmora.

Za korporativne klijente osigurana je kongresna dvorana te dodatni sadržaji kao golf igralište, teniski tereni, dodatni restorani i barovi, koji su savršeni odabir za bilo koji event, sastanak, team building ili incentive.

apartman petram resort

Bogata ponuda sadržaja, kao i sam resort, bit će nosioci razvoja ove destinacije te stvaraju uvjete za cjelogodišnji rad i ekonomski razvoj destinacije. Petram Resort & Residences je zaista ‘another level experience’.

Fotografije Petram Resort & Residences 

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above