Lešić Dimitri Palace: Pomicanje granica izvrsnosti2 min
00:01:05
00:01:05

Raskošan boutique hotel Lešić Dimitri Palace i LD Restoran svojom profinjenošću i elegancijom pružaju doživljaj onog najboljeg što Korčula nudi

Lešić Dimitri Palace na Korčuli svojim gostima pruža priliku da iskorače iz užurbane svakodnevice i ponovno pronađu vlastito ja. Budući da hotel ima samo pet rezidencija, a svaka od njih ima privatni ulaz, ova izvorno očuvana palača iz 18. stoljeća pruža razinu privatnosti koja pomaže u održavanju osobne sigurnosti na svim razinama.

LD Palace View From Terrace 01
Lešić Dimitri Palace nudi svojim gostima morske avanture na elegantnoj jedrilici

Restoran LD, otvoren početkom lipnja, nedavno je dobio Michelinovu zvjezdicu i jedan je od samo sedam restorana u Hrvatskoj koji su dobili to priznanje.

‘Doista smo oduševljeni jer je prvi put da otvaramo restoran otkako je u veljači ove godine nagrađen Michelinovom zvjezdicom. Spremni smo za goste i nastavit ćemo slijediti svoju filozofiju pomicanja granica kulinarske izvrsnosti’, kaže chef Marko Gajski.

Korcula Michelin Star Restaurant 01
LD restoran ima jednu Michelinovu zvjezdicu

Ekskluzivne pogodnosti koje nudi LD Palace nisu ograničene samo na goste i prijatelje koji posjećuju palaču. U proteklih nekoliko godina grad Korčula je postao popularno odredište za nautičare, ali usprkos sve većem broju jahti koje dolaze u posjet, ipak je uspio zadržati karakterističnu urbanu atmosferu mirnog srednjovjekovnog gradića bogatog kulturom i poviješću.

Nautički turisti mogu se osloniti na profesionalnu uslugu LD Nautical Concierge, koja jamči najekskluzivnija iskustva – degustaciju hrane i vina, egzotične spa tretmane, povijesne ture i aktivnosti na otvorenom.

Posjetiteljima Korčule kojima je privatnost draža od svega i koji radije borave na jahti LD Nautical Concierge nudi i posebnu uslugu dostave hrane i izvrsnih lokalnih vina. Uslugu dostave hrane na jahtu tijekom sezone popratit će posebne promocije koje istinski ljubitelji šampanjca nikako ne bi smjeli propustiti.

Fotografije LD Palace

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above