Glamurozni klubovi na plažama Crne Gore3 min

Crnogorska rivijera, s poznatim klubovima na plaži, nudi fuziju kulinarskih užitaka, glazbe svjetske klase i prekrasnog prirodnog okruženja, u kojem se opuštena poslijepodneva neprimjetno pretvaraju u zabavne ljetne noći

Uživanje u trenutku je umjetnost. Upravo to ističe poznata talijanska izreka ‘Dolce far niente’. A ljeti ništa ne djeluje tako hedonistički kao klub na plaži. Među raskošnim ležaljkama i kabanama klubovi na plaži u Crnoj Gori savršena su cjelodnevna mjesta gdje se možete prepustiti bosonogom luksuzu i glamuru zlatnog sata.

Tapasake One&Only Portonovi

Dok zalazak sunca iznad Jadranskog mora baca zlatni sjaj na restoran Tapasake, eklektična mješavina šik i glamuroznih posjetitelja okuplja se kako bi pijuckali najfinije koktele prožete sakeom.

To stvara ambijent koji govori u prilog Tapasakeovu događaju ‘Sake Sunset’ kao nezaobilaznom iskustvu za svakoga tko posjeti jadransku obalu. Tapasake je jedno od mjesta na Mediteranu koje oduzima dah i još mnogo toga – utjelovljuje novu jadransku rivijeru.

DJ Nader Razdar daje ton ljetnoj večeri, stvarajući razigranu i energičnu atmosferu koja bez napora kombinira sofisticiranost vrhunskog bazenskog kluba s bezbrižnim duhom elegantne zabave na plaži.

Tapasake One&Only Portonovi

Opušteni Shisha Lounge and Bar pružaju savršeno okruženje za goste da se opuste i uživaju u svakom trenutku ovog ekskluzivnog iskustva. Srce One&Only Portonovi, Tapasake, glamurozno je odredište na jadranskoj obali, koje spaja nadahnute suvremene japanske okuse sa zadivljujućom zabavom i svjetski poznatom uslugom, u veličanstvenom okruženju Bokokotorskog zaljeva.

One&Only Portonovi nalazi se u blizini zračnih luka Dubrovnik (jedan sat), Tivat (50 minuta) i Podgorica (dva i pol sata), koje su opremljene i za smještaj privatnih aviona.

Buddha-Bar Beach Porto Montenegro

Buddha-Bar Beach Porto Montenegro

Smješten u najluksuznijoj marini na Jadranu – Porto Montenegru, Buddha-Bar Beach poziva vas na nesvakidašnje putovanje gdje se skladno spajaju primamljiva gastronomija i naelektrizirani ritmovi.

S jedinstvenom ponudom hrane, cool DJ postavom i lokacijom bez premca, Buddha-Bar Beach Porto Montenegro obećava iskustvo koje će zapaliti sva vaša osjetila. U srcu ove iznimne destinacije nalazi se kulinarsko umijeće Buddha-Bar Beacha.

Buddha-Bar Beach Porto Montenegro Buddha-Bar Beach Porto Montenegro

Od sočnih morskih plodova do ukusnih delicija nadahnutih Azijom, svaki zalogaj odvest će vas u svijet kulinarskog blaženstva, a senzacionalno gastronomsko iskustvo nadopunjuje živahna energija koju donosi iznimna postava DJ-a.

Dok sunce zalazi iznad plavetnila Jadranskog mora, plaža Buddha-Bar pretvara se u pulsirajuće središte glazbe i ritma. Renomirani DJ-evi iz cijelog svijeta vrte eklektičnu mješavinu žanrova, stvarajući savršeno raspoloženje za nezaboravnu večer.

Nikki Beach Montenegro

Nikki Beach Montenegro

Smješten u Tivatskom zaljevu, s pogledom od milijun dolara na Jadransko more, planinu Vrmac i otok Sveti Marko, Nikki Beach Resort & Spa Montenegro je elegantan butik hotel koji odražava ljepotu prirodnog okruženja.

Zbirka od 54 sobe i apartmana nudi moderan, svijetao i prostran smještaj u kojem gosti mogu uživati u opuštajućem boravku, kao i besplatan dnevni doručak, korištenje teretane Tone, dva namjenska bazena za plivanje i privatnu obalu s ležaljkama.

Nikki Beach Montenegro Nikki Beach Montenegro

Klub na plaži – Nikki Beach Montenegro – kao i Sirocco (riblji restoran chefa Aleksandra Kerekeša s Michelinovim zvjezdicama) i Nikki Spa također su otvoreni za goste hotela i dnevne posjetitelje.

Za visokoenergetsko iskustvo, ljubitelji glazbe mogu svratiti u klub na plaži i uživati u pjesmama gostujućih i domaćih DJ-eva dok uživaju u kreativnoj primorskoj kuhinji i prepoznatljivim koktelima. S nizom pogodnosti i spektakularnim okruženjem, Nikki Beach Resort & Spa Montenegro na obali savršeno dočarava duh Mediterana.

Fotografije Tapasake One&Only Portonovi, Buddha-Bar Beach Porto Montenegro & Nikki Beach Montenegro

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above