Porto Montenegro: Ekskluzivan život na crnogorskoj obali6 min

Marina za superjahte i luksuzno nautičko naselje Porto Montenegro impresivna je hedonistička lokacija koja njeguje luksuzan mediteranski život na crnogorskoj obali i kroz upečatljiva lifestyle događanja

Luksuzno naselje Porto Montenegro

Smješten u spektakularnom Bokokotorskom zaljevu, pod zaštitom UNESCO-a, Porto Montenegro je sinergija izvanrednog načina života internacionalne zajednice na crnogorskoj obali Jadrana, prestižne marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja s nekretninama za prodaju i najam.

Porto Montenegro marina

rezidencije crna gora

Impresivna marina sa 450 vezova, ekskluzivne rezidencije za život i odmor, atraktivni svjetski brendovi, internacionalna gastronomska ponuda, elegantni barovi, sportski, zabavni i art punktovi, svi elementi ove izvanredne lokacije povezuju se i kreiraju upečatljiv identitet glavne promenade nautičkog naselja Porto Montenegra.

Sofisticiran luksuzni stil, cjelokupna ponuda pratećih sadržaja, ugodan ambijent i eklektična internacionalna zajednica stvaraju idealan spoj luksuza primorskog života na crnogorskoj obali s pogodnostima urbanog karaktera novog naselja

Dinamičan miks više od 80 maloprodajnih jedinica koji obuhvaća svjetske modne dizajnere, raznovrsne usluge i gastro ponudu, destinaciji daju svjetsku popularnost i dinamičan život tokom cijele godine. Iza dosadašnje uspješne realizacije i primopredaje preko 400 stambenih jedinica, te izgradnje jedinstvene rezidencijalne zajednice i vodeće marine za superjahte na Jadranu, stoji Investicijski-razvojni fond Dubaija (ICD).

regent hotel pogled iz sobe hotel Regent Porto Montenegro pogled s balkona

Boka Place: Novi projekt Porto Montenegra

Dašak nesvakidašnje atmosfere međunarodnu zajednicu Porto Montenegra s više od 40 nacionalnosti čini jednom od najmondenijih nautičkih lokacija na ovom dijelu jadranske obale. Zahvaljujući cjelogodišnjem kalendaru događanja zajednica je posebno atraktivna ljeti kada se susreću vlasnici nekretnina, superjahti, posada i posjetitelji. Prepoznatljivosti će doprinijeti i nove rezidencijalne cjeline, poput urbanog naselja Boka Place.

Riječ je o inovativnom, urbanom naselju s pažljivo planiranim prostorima, s fitness i wellness sadržajima, mnoštvom gastronomskih, šoping i zabavnih sadržaja i još mnogim povoljnostima koje su na raspolaganju, kako stanovnicima Porto Montenegra, tako i svim posjetiteljima.

boka place crna gora boka place crna gora

Predivnom ambijentu novog naselja posebno će doprinijeti prvi u svijetu hotel SIRO, građen po inovativnom konceptu Kerzner International, ugostiteljskog giganta (utemeljivača brenda One & Only), čija je posebna inspiracija zdrav i aktivan životni stil. Stambeni kompleks sa 144 jedinice pod upravom hotela je gotovo već prodan, s manje od deset posto preostalih stanova.

Budući razvojni plan započinje s kompleksom Synchro – inovativnim centrom u srcu nekadašnjeg Sinhro lifta za servis podmornica, iz vremena nekadašnje vojne baze. Za više novosti o nekretninama u ponudi Porto Montenegra kontaktirajte sales@portomontenegro.com.

marina za superjahte crna gora

Samostojeće rezidencije Elena Residences

Elena Residences ime je naselja luksuznih rezidencija koja su svoja vrata otvorila u ljeto 2019. godine, kao dragulj koji je nedostajao na promenadi za kupovinu i uživanje u jelu i piću u marini Porto Montenegro.

Ove luksuzne rezidencije idilična su dopuna na šetalištu koje se proteže od Venecijanskog trga do zgrade Synchro na drugom kraju naselja, a nalaze se u blizini cjeline pod imenom Regent Pool Club Residences, nudeći ekskluzivan smještaj na obali uz besprijekorano uređenje.

rezidencije porto montenegro

Elegantni i profinjeni interijeri kompleksa Elena izvedeni su sa stilom, za svaku rezidenciju posebno, nadahnuti talijanskom rivijerom, otmjeni i luksuzni. Vlasnici mogu uživati u kozmopolitskom ugođaju, vrhunskoj udobnosti, ugodi tradicionalnog susjedstva i pogledu na okolne planine i morsku površinu. U uređenju se ističe talijanski stil s prepoznatljivim nautičkim utjecajem, te visokim stropovima i sklopivim vratima, radi što boljeg iskorištenja dnevnoga svjetla.

Uz atraktivnu lokaciju na centralnom bulevaru i izvanrednu ponudu gastronomskih i maloprodajnih sadržaja, stambena kolekcija Elena u Porto Montenegru predstavlja značajan dodatak ponudi objekata za stanovanje u marini

Vlasnicima nekretnina u kompleksu Elena Residences omogućuje se (po želji) i korištenje usluga službe M Residences Bespoke Rental Management & Servicing Solutions, bilo da sami nešto trebaju, ili žele rezidenciju iznajmiti onima koji bi rado doživjeli tu razinu luksuznog smještaja.

crna gora vožnja brodom

Rezidencije Regent Pool Club

Podignut oko skupocjenih bazena s pejsažno uređenim vrtovima, Regent Pool Club je s hotelom povezan zasebnom uzdignutom stazom kojom je vlasnicima i gostima omogućen izravan pristup hotelskim uslugama i servisima razine pet zvjezdica. Te moderne rezidencije s jednom, dvjema ili trima spavaćim sobama, od kojih svaka ima terasu uklopljenu u okoliš, nadahnute su talijanskom rivijerom, a iz njih se uživa u izravnom pogledu na more i planine.

Porto Montenegro bazen i marina

infinity bazen regent

Kompleks bazena i okolnih vrtova, na raspolaganju samo onima koji borave u rezidencijama, uključuje infinity bazen, jedan natkriveni, te jedan namijenjen djeci. Uređene po modelu hotelskog apartmana, rezidencije su izravno povezane s bogatim uslužnim servisom i cjelokupnom ponudom hotela Regent Porto Montenegro s pet zvjezdica, dok zaseban menadžment tim vodi brigu o cjelokupnom održavanju i administriranju iznajmljivanja na zahtjev vlasnika.

Rezidencije Regent Pool Club nude usluge recepcije, 24-satnu zaštitu, CCTV za pristup zgradi, čuvano podzemno parkiralište, namještaj i usluge unutrašnjeg uređenja, kao i pristup Klubu vlasnika (Porto Montenegro’s Owners Club) i 24-satnoj usluzi Lifestyle Management Teama.

porto montenegro lifestyle

Regent Pool klub Baia

Luksuzni rezidencijalni dodatak Regent Pool klubu – Baia, na sofisticiran način upotpunjuje postojeće Aqua stambeno krilo i prestižni hotel Regent. Inspiriran arhitekturom talijanske rivijere, ovaj dodatak hotelu sadrži 70 elegantno uređenih stambenih jedinica, od studio apartmana do jednosobnih, dvosobnih, i trosobnih stanova koje sa svojih terasa pružaju pogled na Boka Kotorski zaljev, kao i na masivne planinske lance Lovćena.

baia kompleks rezidencija porto montenegro

Stambene jedinice zasnovane su na modelu hotelskog kondominija, s uređenim vrtovima, infinity bazenom od 38 metara i direktnim pristupom uslugama i sadržajima hotela Regent, dok je suvremeni interijer, s nautičkim i art motivima dekora, obojen je u paleti boja pijeska i drva masline.

Hotel Regent Porto Montenegro

Renomirani hotel Regent Porto Montenegro kategorije pet zvjezdica luksuzna je adresa idealna za odmor tijekom cijele godine. Uspješna hotelijerska priča kreirana je fuzijom najboljih elemenata crnogorskog podneblja: arhitekture koja slavi venecijansko nasljeđe Boke kotorske i diskretnog nautičkog dizajna po uzoru na slavnu prošlost bokeškog pomorstva.

hotel Regent Porto Montenegro hotel Regent Porto Montenegro

Sve smještajne jedinice osmišljene su tako da se stekne doživljaj boravka na luksuznoj jahti – u čast lokaciji hotela u srcu marine Porto Montenegro. Većina ih nudi pogled prema moru i marini, dok se iz ostalih može vidjeti zelenilo okolnih planina. Kao jedini hotel s pet zvjezdica u tom području, hotel ima impresivni Regent Spa koji njeguje holistički pristup u tretmanu pomlađivanja, pružajući wellness usluge koje datiraju iz antičkih tradicija, ali i one koje uključuju modernu opremu namijenjenu njegovanju tijela i duše u pravcu mira i spokoja.

Spa centar sadrži posebne sobe za tretmane, sobu za odmor i opuštanje, saunu, specijalne tuš-kabine – tzv. experience shower, parnu kupelj i hamam (tursku kupelj), teretanu, unutrašnji jacuzzi sa specijalnim mlazevima i voćni bar. Na prvom katu se nalazi 20-metarski bazen s pogledom na marinu koji je direktno povezan s Regent Spa kompleksom nudeći pogodnosti ekskluzivne intime.

Porto Montenegro

Porto Montenegro

Ljetna događanja u Porto Montenegru

Porto Montenegro svakog ljeta je središnje mjesto održavanja najvećih kazališnih predstava i koncerata, modnih revija i artističkih instalacija, dok opuštajuća atmosfera Jahting kluba s ekskluzivnim 64 metara dugim bazenom i plažom gostima pruža dnevnu oazu s ležaljkama jarkih boja zaklonjenih u suptropskoj vegetaciji.

Fotografije Porto Montenegro

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above