Nikki Beach: Nova destinacija za jahtaše3 min

Doživite ljetnu idilu kompleksa Nikki Beach Montenegro uz nezaboravan spoj zabave, uživanja i gastro–avanture

Nikki Beach Montenegro, dio svjetskog lanca luksuznih odmarališta, je restoran i bar na plaži, koji se nalazi nadomak poznate marine Porto Montenegro. Uz očaravajući pogled na plavo more i strme planine Bokokotorskog zaljeva, ovaj veličanstveni kompleks nalazi se na samoj obali mora i postao je jedna od nezaobilaznih jahting destinacija.

Neke od pogodnosti u kojima možete ovdje uživati su spa centar, teretana Tone Gym i boutique hotel s 50 prostranih i prozračnih soba i apartmana iz kojih se pruža impresivan pogled na Tivatski zaljev i otok Gospe od Milosti. Smještaj obuhvaća devet različitih kategorija, uključujući Signature Room s vrtom i jacuzzijem i Ultimate Suite opremljen hidromasažnom kadom, saunom i staklenim zidom, koji je tu kako biste nesmetano uživali u bajkovitim bokokotorskim pejzažima.

Nikki Spa je prava oaza odmora, uz razne masaže, ljekovite tretmane i terapije prilagođene željama gostiju

Svaka soba je dizajnirana tako da odiše komforom i relaksacijom, pa se u svakoj od njih nalazi king-size krevet i prostrana mramorna kupaonica. Gosti imaju na raspolaganju zatvoreni bazen i četiri bazena na otvorenom, koji su povezani lijepim vodopadom i mostom, od kojih su dva namijenjena energičnim zabavama, dok druga dva predstavljaju oazu odmora. Opuštanje se nastavlja u Nikki Spa, uz razne masaže, ljekovite tretmane i terapije, u kojima se prepleću različite energije shodno vašim željama i potrebama.

nikki beach montenegro pogled iz hotelske sobe

Obilježje ove lokacije je i izvanredno gastronomsko iskustvo inspirirano raznolikim okusima iz čitavog svijeta, koji čine autentičnu, zdravu Nikki Beach kuhinju, koja uz to pruža i veličanstveni vizualni ugođaj. Ogromni tanjuri s morskim plodovima, neobični sushi brodovi i raznobojne salate samo su neki primjeri na meniju satkanom od jela koja predstavljaju lokacije brenda diljem svijeta.

Obilježje ove lokacije je i izvanredno gastronomsko iskustvo inspirirano raznolikim okusima iz čitavog svijeta

Neizostavna je i upečatljiva glazbena kultura koja predstavlja jedan od stupova brenda Nikki Beach. DJ-evi, glazbenici i in-house saksofonist kreiraju zabavu koja se pretvara u uspomenu za čitav život. Za one koji vole dobru zabavu, ali u odabranom društvu, u ponudi je privatni VIP dio iznad Beach Cluba gdje mogu uživati u sjajnoj atmosferi u intimnijem okruženju, koje uključuje jacuzzi, kuhinju, sofe i raskošne krevete.

Nezaobilazno mjesto za sve posjetitelje je i Beach Club koji karakterizira nezaboravan spoj zabave, uživanja i gastro–avanture. Jedinstvena atmosfera je upotpunjena spektakularnim događanjima koja uključuju tematske partyje kao što su Rosé Fridays, Amazing Sundays Brunch, Turkish Nights i mnoge druge. Također, novitet u ponudi Nikki Beach ove godine je Soul Lounge Bar & Grill, ljetna idila gdje ćete upoznati nesvakidašnje kreacije kuhara Zulfikara Demircija, koji naglasak stavlja na svježu mediteransku kuhinju obogaćenu turskim specijalitetima.

Fotografije Nikki Beach Montenegro

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above