Nikki Beach Montenegro nezaobilazna je jadranska jahting destinacija2 min

Ljetna idila kompleksa Nikki Beach Resort & Spa Montenegro uz nezaboravan spoj zabave, uživanja i gastro–avanture

Dok sjedite na terasi Nikki Beach Resort & Spa Montenegro, poželite da ste slikar. Azurna boja mora, pogled na Tivatski zaljev i otok Gospe od Milosti i planina Vrmac u pozadini čine se kao idealan kadar za impresioniste.

U ovoj slici prirodnih ljepota Crne Gore smjestio se Nikki Beach Resort & Spa Montenegro kao jedan od nezaobilaznih jadranskih jahting odredišta. Kao dio svjetskog lanca luksuznih odmarališta koja se nalaze na nekima od najpoželjnijih svjetskih destinacija poput Monte Carla, St. Tropeza, Miamija ili St. Batha, kompleks Nikki Beach savršeno kombinira opušteni ljetni hedonizam s gastronomskim delicijama i sofisticiranim smještajem.

Nikki Beach Montenegro, jahte ispred luksuznog hotela na crnogorskoj obali Jadrana

Elegantni butik hotel sastoji se od 54 soba i apartmana u nekoliko različitih kategorija, uključujući Signature Room s vrtom i jacuzzijem i Ultimate Suite opremljen hidromasažnom kadom, saunom i staklenim zidom, koji je tu kako biste nesmetano uživali u bajkovitim bokokotorskim pejzažima.

Gosti imaju na raspolaganju zatvoreni bazen i četiri bazena na otvorenom, koji su povezani lijepim vodopadom i mostom, od kojih su dva namijenjena energičnim zabavama, dok druga dva predstavljaju oazu odmora. Opuštanje se nastavlja u Nikki Spa, uz razne masaže, ljekovite tretmane i terapije, u kojima se prepleću različite energije shodno vašim željama i potrebama.

nikki beach montenegro hotelska soba

Obilježje ove lokacije je i izvanredno gastronomsko iskustvo inspirirano raznolikim okusima iz čitavog svijeta, koji čine autentičnu, zdravu Nikki Beach kuhinju, koja uz to pruža i veličanstveni vizualni ugođaj. Ogromni tanjuri s morskim plodovima, neobični sushi brodovi i raznobojne salate samo su neki primjeri na meniju satkanom od jela koja predstavljaju lokacije brenda diljem svijeta.

Neizostavna je i upečatljiva glazbena kultura koja predstavlja jedan od stupova brenda Nikki Beach. DJ-evi, glazbenici i in-house saksofonist kreiraju zabavu koja se pretvara u uspomenu za čitav život. Za one koji vole dobru zabavu, ali u odabranom društvu, u ponudi je privatni VIP dio iznad kluba na plaži gdje se može uživati u sjajnoj atmosferi u intimnijem okruženju, koje uključuje jacuzzi, kuhinju, sofe i raskošne krevete.

Nezaobilazno mjesto za sve posjetitelje je i Beach Club koji karakterizira nezaboravan spoj zabave, uživanja i gastro–avanture. Jedinstvena atmosfera je upotpunjena spektakularnim događanjima koja uključuju razne tematske partyje.

Fotografije Nikki Beach Montenegro

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above