Tapasake Club nova je jahting destinacija2 min
00:00:58
00:00:58

Tapasake Club je novi restoran u srcu resorta One&Only Portonovi koji kombinira vrhunsku uslugu sa šik okruženjem inspiriranim Jadranom

Uspješno otvaranje One&Only Portonovi resorta u Crnoj Gori, prvog resorta ovog ultraluksuznog brenda u Europi, pokrenulo je i lansiranje Tapasake Cluba, koji predstavlja evoluciju restoranskog iskustva u stilski koncept kluba na bazenu, na samoj obali Jadrana.

This is a phototography of Tapasake Club Montenegro

This is a photgraphy of One&Only Portonovi montenegro

Gastronomska ponuda Tapasake Cluba

Uz opuštenu i sofisticiranu atmosferu, tijekom dana i noći, Tapasake Club je otvoren za goste resorta i za vanjske goste, te kombinira vrhunsku uslugu po kojoj je One&Only poznat sa šik okruženjem inspiriranim Jadranom – što će ga izvjesno postaviti na mapu europskih destinacija za provod.

Okružen upečatljivom panoramom Bokokotorskog zaljeva, ovaj ljetni klub ima bazen od 40 metara uokviren One&Only Portonovi kabanama, ukrašen slikovitom ljuljačkom iznad vode i aqua barom za goste koji žele uživati u autentičnim koktelima dok se rashlađuju u bazenu. Šiša bar na krovnoj terasi pruža idilično okruženje za promatranje zalazaka sunca, uz glazbu koju pušta DJ Nader Razdar.

Inspiriran Jadranom i obiljem morskih delicija dostupnih u regiji, Tapasake Club služi fuzijski meni japanskih jela, u tapas stilu. Od laganih, ukusnih tanjura sušija i sašimija do cevichea i carpaccia, izbora marinirane ribe do mesa pripremljenog na vrućem ugljenu, zajedno sa salatama i tempurom – gastronomska ponuda u Tapasake Clubu je stručno osmišljena.

This is a photography of tabasake club cabana

Destinacija za večernji izlazak

Noću se Tapasake seli u restoransku interpretaciju kluba, gdje goste dočekuju interijeri oblikovani od oniksa, tamnog drva i orijentalnih paravana geometrijskog dizajna. Kako raspoloženje i ambijent prelaze u sofisticiraniju i glamurozniju, ali jednako živahnu atmosferu navečer, tako se mijenja i meni koji nudi složeniju verziju dnevnog izbora jela.

Uz bogatu vinsku listu, centralni dio kluba zauzimaju azijski kokteli, osmišljeni od strane stručnih miksologa iz resorta koristeći rijetki japanski sake i tradicionalnu crnogorsku rakiju, zeleni čaj, matcha i iuzu.

Za one koji žele sunčane dane provesti s prijateljima, omogućen je zakup privatnih prostora za grupe do šest gostiju, s posebno osmišljenim kabanama, strateški postavljenim za osvježenje tijekom cijelog dana. S pogledom na sjajni bazen i Jadransko more, svaka kabana opremljena je vlastitim ozvučenjem, ležaljkama i TV-om, te pogodnostima poput šampanjca Louis Roderer, selekcije bezalkoholnih napitaka, kao i zalogaja s Tapasake menija. Tapasake Club se također može ekskluzivno rezervirati za privatne zabave i događaje, uz posvećeni tim koji će isplanirati i provesti u djelo svaki element za vašu posebnu priliku.

Fotografije & video One&Only Portonovi 

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above