Čaroban svijet luksuznog nakita u butiku Mamić 19703 min

U Hrvatskoj su od sada dostupni prestižni, svjetski poznati brendovi luksuznog nakita: Chaumet, Damiani i Messika

Renomirana tvrtka Mamić 1970, s tradicijom duljom od 40 godina, koja je prepoznata kao shopping destinacija za ljubitelje luksuznog i bezvremenskog stila, svom je bogatom portfelju pridružila jedne od najprestižnijih svjetskih brendova nakita: Damiani, Chaumet i Messika.

Chaumet

Chaumet je cijenjeni francuski brend s tradicijom izrade nakita koja datira unatrag 240 godina. Vrijedna povijest kuće veže se i uz caricu Josephine, kojoj je Maison Chaumet bila službena draguljarnica. Gracioznost i elegancija isprepleću se u svakom komadu nakita, nudeći jedinstven suvremeni izgled prožet tradicijom i draguljarskim umijećem. Ovaj nakit, izrađen u samom srcu trga Vendôme, odraz je izvanredne stručnosti te odaje počast pariškom stilu.

Ovo je fotografija Chaumet nakita

Carica Joséphine, prva eminentna klijentica brenda Chaumet i voljena muza, inspirira kreacije te draguljarske kuće više od 240 godina. Moćna žena i modna ikona imala je ukus za nakit koji je bio odvažan, ali moderan, graciozan i slobodouman – ista estetika koja i danas predstavlja neke od najprepoznatljivijih kolekcija kuće. Joséphine, jedna od najpoznatijih kolekcija ove draguljarske kuće, prikazuje više od dva stoljeća tradicije, stručne izrade i suvremene kreativnosti, što je moguće vidjeti u svim očaravajućim kreacijama.

Ovaj nakit može se nositi pojedinačno ili u kombinaciji s drugim komadima nakita, ali u svakom će trenutku dočarati elegantan, živahan i oslobađajuć stil – što podsjeća na svestrane preferencije carice pri izboru njezinih dragulja. Od svog osnutka 1780., Chaumet je pretvorio izradu bisera u jednu od svojih najznačajnijih tradicija. Perle od sedefa, postale su takva prepoznatljiva značajka da je kuća posvetila cijelu sobu bisernom nakitu.

Ovo je fotografija Chaumet nakita Mamić 1970

Prikladno nazvan Salon des Perles (Salon bisera), nalazi se na povijesnoj lokaciji draguljarske kuće na trgu Vendôme 12 u Parizu. Obline, linije i asimetrija krase kreacije kolekcije Joséphine Aigrette, koja se može pohvaliti modernom estetikom koja odudara od konvencionalne slike bisernog nakita. Motiv ‘V’ posuđen je iz ukrasa od perja na glavi, koji podsjećaju na perjanice čaplje koje krase pokrivala za glavu, dok su prelijepi akoya kultivirani biseri suprotstavljeni blistavim dijamantima koji se spajaju s 18-karatnim bijelim ili ružičastim zlatom.

Kroz kolekciju Joséphine Aigrette Chaumet predstavlja uzbudljivu kolekciju istaknutog karaktera koju čine ogrlice, naušnice i prstenje, a bogatu selekciju ovih dragulja možete pronaći u butiku Mamić 1970, u Ulici Frane Petrića 7, u Zagrebu

Ovaj nakit nose žene posebnog karaktera koje biraju nositi tijaru na prstenu i žele se istaknuti. One šalju poruku o svojoj posebnosti, snazi i određenoj osobnosti, ali i osjećaju za virtuoznost, gracioznost i ljepotu, jer nije za žene koje žele biti previše provokativne.

Damiani

Ovo je fotografija Damiani nakita u butiku Mamić 1970

Nakit Damiani savršen je odraz talijanskog šarma i pristupa životu. Profinjen, bezvremenski i inovativan, ovaj nakit istodobno je jedinstven i uočljiv. Njegov svaki detalj predstavlja tradiciju i strast obitelji Damiani prema zlatarskoj umjetnosti, koje traju već tri generacije. Nagrađivan raznim prestižnim nagradama, poput Diamond International i Vogue Joyas, Damiani na najbolji način predstavlja oznaku ‘Made in Italy’.

Messika

Od osnivanja svoje draguljarske kuće 2005., Valérie Messika uspješno spaja bezvremenost dijamanata s modernim dizajnom. Dijamantni nakit brenda Messika nepokolebljive je ljepote i stvoren za svakodnevno nošenje dajući osjećaj samouvjerenosti i odvažnosti.

Ovo je fotografija nakita Messika

Komadi nakita Messika izraženog su karaktera i odražavaju ženstvenost i suvremenost dizajnerice čijim se kreacijama dive najutjecajnije žene svijeta, žene koje su cijenjene zbog svog talenta i osobnosti.

Ovo je fotografija nakita Messika, Mamić 1970

Istražite čaroban svijet luksuznog nakita u butiku Mamić 1970 u centru Zagreba, u Ulici Frane Petrića.

Fotografije Mamić

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above