Novi Rolex satovi za 2024. godinu: Harmonija kontrasta



2 min
00:01:10
00:01:10

Sa svojim najnovijim kreacijama, Rolex donosi svježi izgled nekima od svojih najpoznatijih modela. Nudeći jedinstvene harmonije materijala, boja i tekstura, satovi 2024. ilustriraju želju za konstantnim buđenjem urarskih emocija, pritom demonstrirajući beskompromisnu kvalitetu do najsitnijeg detalja.

Zahvaljujući internom majstorstvu brenda u izradi satova, novi satovi poigravaju se kontrastima kako bi postigli skladnu ravnotežu funkcionalnosti i estetike, izvedbe i dragocjenosti, tradicije i inovativnosti.

Perpetual 1908: Elegancija u pokretu

Rolex Perpetual 1908 brojcanik

Perpetual 1908 sada je dostupan u platini 950 s ledeno plavim brojčanikom, nijansom koja je rezervirana isključivo za Rolex satove od ovog prestižnog metala. Na ovom guilloché brojčaniku sa zrnatim motivom, svjetlost se odbija o uzdignuti uzorak, stvarajući razne refleksije pri svakom pokretu zapešća. Ovaj novi sat potvrđuje svoj jedinstveni identitet elegancijom i finoćom.

Motiv na brojčaniku izrađen je tehnikom guilloché ili okretanjem motora – tehnika koja koristi okretni alat za oblikovanje geometrijskog uzorka na površini. Dekoracija aludira na tradicionalno urarstvo, no dizajn poput rozete, usredotočen na mali brojač sekundi na 6 sati, daje ovom satu iznimnu osobnost.

Sat rijetke prepoznatljivosti, novi 1908 vizualno je remek-djelo, što pokazuju blistavi brojčanik i delikatna izrada čak i u najsitnijim detaljima, od dizajna brojčanika do rebrastih rubova prstena i filet sauté s naboranim uzorkom guilloché okolo minutne staze.

Oyster Perpetual Sky-Dweller: Simfonija refleksija

Rolex Oyster Perpetual Sky-Dweller everose

Sofisticiran, visokih tehničkih performansi i istaknut, Oyster Perpetual Sky-Dweller u 18-karatnom Everose ili žutom zlatu sada je dostupan s narukvicom Jubilee. Dizajniran kako bi neumornim putnicima omogućio brzo pronalaženje smjera, Sky-Dweller ponovno potvrđuje svoju eleganciju i užitak je za osjetila. Izmjenom veličine i završetka članaka – s manjim, poliranim središnjim člancima i većim, satiniranim vanjskim člancima – narukvica Jubilee u 18-karatnom zlatu ističe se svojim bogatstvom odsjaja i skladnim oblicima.

Rolex Oyster Perpetual Sky-Dweller zuto zlato

Uparena sa Slate brojčanikom na verziji u 18-karatnom Everose zlatu i s intenzivno bijelim brojčanikom na satu u 18-karatnom žutom zlatu, ova je narukvica također cijenjena zbog keramičkih umetaka – koje je dizajnirao brend – unutar članaka, koji poboljšavaju njezinu dugotrajnost i fleksibilnost na zapešću.

Istražite čaroban svijet Rolex satova u butiku Mamić 1970 u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7.

Fotografije & video Rolex

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above