U središtu Zagreba otvoren Enza home designer store2 min

Renomirana talijanska dizajnerska imena od sada su na jednom mjestu

Nakon što je prije nešto više od dvije godine došao na domaće tržište otvorivši impresivan showroom na gotovo dvije tisuće kvadrata u zagrebačkom Family Mallu i upisao se na listu omiljenih destinacija kad je o uređenju doma riječ, Enza home pomiče ljestvicu svojom drugom trgovinom i novim konceptom – Enza home designer storeom u kojem se nalaze isključivo proizvodi iz najviše kategorije, iznimne kvalitete izrade s potpisom dizajnerskih virtuoza.

Showroom u Tkalčićevoj

U središtu Zagreba, u Tkalčićevoj ulici, u Academia centru, na nešto više od 500 metera kvadratnih u otmjenom, suvremenom i pomno uređenom showroomu od sada je dostupan namještaj renomiranih talijanskih dizajnera, na čelu s Mauriziom Manzonijem, arhitektom i produkt dizajnerom iza kojeg stoje brojne internacionalne nagrade za dizajn, ali i suradnje s najprestižnijim brendovima u svijetu namještaja.

Kralj talijanskih sofa

Stoga i ne čudi da ga nazivaju kraljem talijanskih sofi. Kako sam ističe, njegov je cilj donijeti nova inovativna rješenja razmatrajući suvremeni život na smislen način. Upravo to odlikuje Visions kolekciju uz korištenje najluksuznijih materijala poput prirodnog mramora, lakiranog MDF-a, najfinije talijanske keramike, mjedi, hibridnih punjenja, raskošnih tkanina,…

Unatoč zahtjevnoj izradi i raskošnim materijalima i detaljima, Enza home vodi računa o svom kupcu i omjeru cijene i kvalitete i ponosno stoji iza rečenice: ‘Luksuz nikad nije bio dostupniji’.

Brend za stvaranje novih stilova života

Enza home je konceptni brend za stvaranje novih stilova života. Oblikuje način života svojim proizvodima, od blagovaonica preko namještaja za spavaće sobe i dnevne boravke do vrhunskih madraca, tekstila, tepiha i rasvjete te svojim modernim i inovativnim pristupom unosi različite stilove života u svaki prostor. Povodom otvorenja novog Enza home designer storea svoje kupce časti popustom od 25 posto na cijeli asortiman.

Fotografije Enza home

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above