Martinis Marchi donosi ljetnu priču svjetskih razmjera3 min

Magična priča Martinis Marchi imanja istinski opravdava naziv luksuznog utočišta na Jadranskom moru

Na jedinstvenom Martinis Marchi imanju u Maslinici na otoku Šolti održan je 11. ljetni događaj s magičnom temom ‘Summer Night’s Dream’ (San ljetne noći), pod generalnim pokroviteljstvom Sunseeker grupe.

Prošloga vikenda u blistavom ambijentu mističnih vrtova, moderne marine i baštinskog hotela, okruženi očaravajućom scenografijom imali smo priliku otputovati u jedinstveni svijet koji je povezao arkadijsku atmosferu prošlosti i moderne inovacije sadašnjosti, kroz umjetničke, zabavne i sportske aktivnosti, vrhunsku gastronomiju i modu.

martinis marchi događanje martinis marchi događanje martinis marchi događanje

Unatoč neizvjesnim vremenskim uvjetima, uvaženi gosti uspjeli su uživati u cjelodnevnim programima, koji se tradicionalno održavaju svake godine u prvome vikendu u kolovozu.

Za dozu adrenalina pobrinuli su se Luxury Marine Toys i nenadmašni Benussi automobili. Jedni od najboljih svjetskih instruktora pobrinuli su se da u najmodernijim vodenim igračkama uživaju sve generacije, a posebno su efektni bili vodeni akrobatski nastupi. Dva Benussijeva modela, Range Rover HSE 440 plug in hybrid V6 i Bentley Continental GT W12, bila su namijenjena testiranju, dok su se Maserati GranTurismo Trofeo i Ferrari 296 GTB savršeno uklopili u pročelje baroknog dvorca.

martinis marchi događanje martinis marchi događanje benussi automobili martinis marchi restoran ivan kuret

Kreativni dio ljetne priče vodili su slikari Lidija Jovanović Marušić i Vicko Buktenica u ART O’CLOCK radionici uz degustaciju prestižnih Ca’del Bosco vina.

Uz predivan zalazak sunca, atmosferu su zagrijavali DJ Rea i Altos tekila pred samo otvaranje Summer Night’s Dream partyja dok su vlasnici Sunseeker jahti plesali na svojim luksuznim plovilima. Riječi zahvale izvrsnoj organizaciji Martinis Marchija, pokroviteljima i vjernim gostima održao je prokurist Ivan Kuret, zatim predstavnici Sunseekera, kao generalni sponzori: Marko Torić, menadžer Sunseeker Adriatic grupe i Christopher Head, suvlasnik Sunseeker London grupe. Gostima su se na pozornicu i amfiteatru obratili i Daniel Benussi, direktor tvrtke Auto Benussi, te Ana Biagini, vlasnica agencije Marine Insurance Services.

martinis marchi događanja martinis marchi događanja martinis marchi događanja

Večer je službeno započela intrigantnim performansom u obliku raznolikih plesnih interpretacija (balet, salsa, pole dance) na temu Shakespeareove najpoznatije komedije, a nastavila se na svjetlucavoj sceni baštinskog dvorca, uz večeru pod zvijezdama i sjajne izvedbe vječnih glazbenih pop klasika. Romantična šumska scena odjednom je postala modna pista na kojoj je domaća dizajnerica Ivona Glavaš predstavila ekskluzivnu Anovi kolekciju kupaćih kostima i haljina, nenametljivo i prirodno zaokružujući postojeću ležernu i profinjenu atmosferu večeri i talente dizajnerice.

Niz izvedbi stranih glazbenih zvijezda osigurao je neprestanu zabavu, koja se proširila oko hotelskog bazena pa čak i unutar njega.

martinis marchi događanja martinis marchi događanja martinis marchi događanja martinis marchi događanja martinis marchi događanja

Pod čarobnim noćnim nebom, koje je srećom podarilo lijepo vrijeme, svi smo se pitali: ‘Jeste li sigurni da smo budni? Čini mi se da još uvijek spavamo, sanjarimo!’

Fotografije Martinis Marchi

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above