Luksuzne vile na obali3 min

Duž naše obale i u unutrašnjosti od Istre do Dalmacije, postoji čitav niz nevjerojatnih vila čija arhitektura, inovativnost i kreativnost nemaju kraja

S više od dvadeset godina iskustva u poslovanju nekretninama, u fokusu interesa Dogma nekretnina uvijek je klijent i njegovo zadovoljstvo pruženom uslugom. U nastavku vam donosimo neke od prekrasnih vila u ponudi ove agencije.

Hedonistički raj u Medulinu

U idiličnom Medulinu, interijer od 400 četvornih metara i eksterijer od 496 četvornih metara ostavljaju bez daha! Otvoreni prostor i stakleni zid pružaju pogled na vanjski infinity bazen i more.

luksuzna vila medulin interijer

luksuzna vila medulin interijer

Vila ima četiri prostrane spavaće sobe s vlastitom kupaonicom, a svaka ima pogled na more. Tu su i lounge vanjska zona, finska sauna, jacuzzi, rasvjeta, namještaj… sve u funkciji pružanja pravog hedonističkog osjećaja!

Kohezija suvremenog i tradicionalnog

Jedan od najljepših primjera spoja tradicionalne i moderne arhitekture smjestio se u okolici Labina. Idiličan pejzaž i mir te 230 četvornih metara pomno uređenog interijera sve je što trebate. Vila ima bogato opremljenu kuhinju i četiri spavaće sobe s kupaonicom, čime je privatnost apsolutno zajamčena.

luksuzna vila na obali labin

luksuzna vila na obali labin interijer

Staklena stijenka pruža ugodan pogled na zelenilo i bazen, a natkrivena terasa idealna je za vruće ljetne noći. Vila je opremljena i saunom, jacuzzijem te dječjom igraonicom. Nezaobilazni kamen, kao asocijacija na stare istarske hiže, te decentno raspoređeni elementi industrijskog dizajna, smještaju vilu na visoku poziciju poželjnih nekretnina.

Nenadmašno arhitektonsko rješenje nad Kvarnerom

Pogled na cijeli Kvarner čini ovaj projekt sigurnom investicijom! Predviđeni rok izgradnje je 2023. godina, a njezinih 320 četvornih metara s prostorom za opuštanje, game zonom, open-space konceptom i vrhunskom tehnologijom čine je pravim luksuznim draguljem.

luksuzna vila na obali rijeka eksterijer

luksuzna vila rijeka infinity bazen

Glavni adut vile svakako je 980 četvornih metara velika okućnica i vanjska terasa s kuhinjom, roštiljem i velikim stolom natkrivenim pergolom. Dodamo li tome mir, privatnost i nezamjenjiv pogled na Kvarner, imamo savršenu lokaciju za ljetne tulume, druženja, zabavu i uživanje u životu punim plućima!

Opatijski hommage Hollywoodu

Ovaj spektakularan moderno dizajnirani prostor nalazi se na Opatijskoj rivijeri. Fantastičan pogled na cijeli Kvarnerski zaljev i najviši hi-tech standardi, poput smart tehnologije, sustava sigurnosti i videonadzora, neodoljivo asociraju na ponajbolje holivudske vile. Velike staklene stijenke, dizajnerski namještaj, infinity bazen, čiste bijele linije, spa i jacuzzi dovoljan su razlog da iz ove vile uopće ne poželite izići!

luksuzna vila s bazenom na obali opatija eksterijer

luksuzna vila na obali s pogledom na more opatija

Zadarska šumska vila

Jug Jadrana nudi neke od najdivnijih arhitektonskih rješenja u kategoriji luksuznih vila. Ljepotica sa zadarskog područja s punim pravom je objekt žudnje. Smještena u šumovitom dijelu Dikla, ova moderna vila pruža potpun komfor za čak deset osoba, u pet spavaćih soba koje su opremljene prostranom walk-in garderobom i pet en-suite kupaonica.

interijer luksuzne vile grančarić zadar

luksuzna vila grančarić s bazenom u zadru

Za potpuni komoditet osigurana je finska sauna, teretana i prekrasan bazen od 48 četvornih metara s mlaznicama za grijanje i hlađenje.

Fotografije Dogma nekretnine

 

 

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above