Luksuzne vile Istre i Dalmacije3 min

Predstavljamo top 5 spektakularnih vila Istre i Dalmacije s jednim zajedničkim nazivnikom – maksimum užitka i relaksacije

S više od dvadeset godina iskustva u poslovanju nekretninama, u fokusu interesa Dogma nekretnina uvijek je klijent i njegovo zadovoljstvo pruženom uslugom. U nastavku vam donosimo neke od prekrasnih vila u ponudi ove agencije.

Hedonizam u Istri

Kako opisati nešto što je top? Možda upravo tako – top! Ova maestralno izvedena vila u istarskim Balama, sa svojim interijerom i eksterijerom poziva na hedonizam i privatnost. U 670 četvornih metara stalo je sve što vam treba da možete reći: da, to je to!

luksuzne vile luksuzna vila s bazenom

Semi-detached vila ima čak tri bazena, i jamči najvišu razinu komfora. Dva vanjska infinity bazena, i jedan grijani unutarnji zaista govore o krajnjem luksuzu. Šest soba, dvije dizajnerske kuhinje, velika spremišta, četiri kupaonice i prostrano dvorište čine ovu nekretninu jedinstvenom. Vrhunski materijali i blizina bajkovitog Rovinja smještaju je visoko na popis želja.

Motovunska perfekcija

Istarski Motovun, vjerojatno najpoznatiji simbol unutrašnjosti Istre krije fantastično projektiranu vilu s kojom ne možete pogriješiti. Interijer koji odiše glamurom, i predivna okolina jamac su uživanja.

luksuzne vile luksuzna vila na obali s bazenom

Bazen s automatskim čišćenjem, kontrolom kvalitete vode i masažnim sistemom, vrtna kuhinja, dječje igralište, vrhunski materijali, tende sa senzorima za zatvaranje u slučaju nevremena, i čitav niz funkcionalnosti smještaju je u kategoriju pet plus zvjezdica. Kada tome pridodamo mir istarske unutrašnjosti, znamo da je stvorena perfekcija….

Savršena simetrija u Starigradu

Moderna vila tik do mora, nalazi se pod Velebitskim kanalom u gradu koji se spominje još u rimsko doba. Predivan vanjski prostor, bazen i jacuzzi definitivno su najjača točka ove vile, kao i savršeno simetrične arhitektonske linije.

luksuzna vila s bazenom luksuzna vila s bazenom

Postrane sobe i ukusno namješten interijer pozivaju na relaksaciju i uživanje. Za finalni touch, u dvije spavaće sobe smještene su i kade. Puno svjetlosti i pogled na zelenilo i predivne obronke Velebita, čine ovu nekretninu vrijednom divljenja.

Primoštenska idila

Ovako nešto rijetko se viđa! Izuzetno moderna vila na tri etaže s dva bazena, savršeno je mjesto za uživanje u primoštenskom moru i zalazu sunca. Četiri spavaće sobe svaka s en suite kupaonicom i prostranom terasom daju osjećaj pripadnosti fantastičnom eksterijeru.

luksuzna vila na obali s bazenom primošten luksuzna vila na obali s bazenom primošten

Dnevni boravak iznimno je elegantno opremljen garniturama pastelnih boja, a tu je i klizna stijena te predivno izvedene stube koje daju toplinu cijelom prostoru. Vila ima sve sadržaje i punu opremljenost, kako bi svaka minuta provedena u njoj bila ispunjena do kraja.

Ugljanski dragulj

Moderne linije, prostranost i lokacija tik do mora. Može li bolje! Više od 300 kvadrata divne raskoši čine ovu vilu nekretninom za poželjeti. Posvećenost detaljima u interijeru i eksterijeru vidljiva je na svakom kutu.

luksuzna vila ugljan luksuzne vile s bazenom

Prostrano prizemlje, s modernom kuhinjom i blagovaonicom te kliznim stijenama dokaz su dobrog promišljanja prostora. Tri spavaće sobe i krovna terasa s koje se pruža spektakularan pogled na kristalno more, čine ju pravim otočnim draguljem.

Fotografije Dogma nekretnine

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above