Agencija San Patrik predstavlja dizajnersku vilu u Istri2 min

Smještena u Višnjanu i okružena prekrasnom prirodom, ova luksuzna dizajnerska vila san je svakog ljubitelja avanture koji želi uživati u ljepšim stvarima u životu

Predlažemo vam da se udobno smjestite, opustite i zatvorite oči. Nekoliko puta duboko udahnite i zamislite da sjedite na najljepšoj terasi privatne luksuzne vile i pijuckate omiljeni koktel uz bazen.

Jedino što vidite oko sebe su vedro plavo nebo i mekani bijeli oblaci koji mirno plove horizontom. Dok vam blagi povjetarac mrsi kosu, osvježavajući miris borova ispunjava zrak, a jedini zvukovi su pjev ptica i vjetar koji njiše grane drveća dokle pogled seže. U tom trenutku otvarate oči samo da shvatite da to nije bio san.

Smještena u Višnjanu, jednom od najpoznatijih dijelova Istre i okružena prekrasnom prirodom, ova luksuzna dizajnerska vila san je svakog ljubitelja avanture koji želi uživati u ljepšim stvarima u životu – baš poput vas.

Mediteranski ugođaj tog ljupkog mjesta naglašavaju šarmantne kamene kuće, romantične uličice i veličanstvene vile okružene predivnom prirodom – baš poput ove.

Na više od 350 četvornih metara ova vila na tri etaže (podrum, prizemlje i prvi kat) ima četiri potpuno opremljene spavaće sobe, walk-in garderobe, tri kupaonice, četiri terase, dvije kuhinje, privatni vanjski bazena, konobu, raskošni vrt, tri parkirna mjesta i mjesta za deset gostiju – savršeno za sve kojima je potrebno puno prostora za druženje s obitelji ili luksuzni odmor u obiteljskom krugu.

Da biste bili savršeno sigurni i zadovoljni ovom investicijom, osobni savjetnik za nekretnine i vlasnik butik agencije San Patrik gospodin Ivan Varat odgovorit će na sva vaša pitanja i provesti vas kroz proces od prvog razgovora do trenutka kada se uselite u svoju novu kuću za odmor.

Fotografije San Patrik

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above