Martinis Marchi marina savršena je jahtaška destinacija2 min

Doživjeti ulazak privatne jahte u marinu, večerati poput plemstva i biti tretiran jednako tako, zasigurno govori da ste odabrali najbolje

Savršena slika Mediterana kako ga zamišljamo je sigurno razglednica imanja Martinis Marchi, jedinstvenog objekta na Jadranu u kojem možete osjetiti iskustvo luksuznog odmora uz potpuno personaliziranu uslugu.

Martinis Marchi marina i barokni dvorac

Martinis Marchi mjesto je gdje se možete odmoriti u raskošnom baroknom dvorcu uz osiguranu privatnost i uslugu koja je potpuno prilagođena svakom gostu, bilo da dolazite u baštinski hotel, mediteranski restoran s očaravajućim pogledom na more ili brodom u prekrasnu luku šarmantnog mjesta Maslinica na otoku Šolti.

Sigurnost i visoka razina usluge Martinis Marchi marine

Martinis Marchi marina 2018. i 2022. godine proglašena je najboljom malom marinom na Jadranu, a nudi 50 modernih vezova sa spremnim instalacijama za struju i vodu. Jahte do 40 metara mogu se vezati s unutarnje strane lukobrana, a do 80 metara s vanjske strane lukobrana uz maksimalni gaz do 12 metara.

martinis marchi marina vezovi i caffe bar

Luksuz, privatnost, sigurnost i visoku razinu usluge koju ćete ovdje naći zasigurno će vas oduševiti. Uz marinu se nalazi i caffe bar i amfiteatar, izgrađen u starogrčkom stilu i može primiti do 500 osoba, koji je savršen za otmjene sportove, privatna okupljanja, proslave ili događanja. Gosti su dobrodošli koristiti se e-biciklima u marini kako bi istražili ljepote otoka i lokalne proizvođače.

Ova prirodna luka i sigurno utočište na zapadnoj strani otoka Šolte, udaljena je svega 13 nautičkih milja od Splita i osam nautičkih milja od Trogira i zračne luke, zbog čega predstavlja idealnu polazišnu točku za otkrivanje svih ljepota Jadrana, posebno otoka Brača, Hvara i Visa. Štoviše, osoblje marine uvijek vam je na raspolaganju, nudeći vrijedne savjete i ljubaznu uslugu.

martinis marchi marina

Na upit, gostima je na raspolaganju i najam jahte Sunseeker Superhawk 50, za brze transfere, nezaboravne dnevne izlete i obilaske obale. Ture mogu uključivati ronjenje, kupanje, razgledavanje, hranu i piće ili samo posjet nekim od najljepših uvala i plaža na Šolti ili obližnjih otocima.

Jahtašima Martinis Marchi simbolizira unikatno mjesto posebnog šarma poput najluksuznijih i najdragocjenijih odredišta u Španjolskoj, Francuskoj ili drugim mjestima na Sredozemlju. Ali za razliku od okupljališta elite, Martinis Marchi otvoren je svima i svakako je, ako ste u prolazu, mjesto vrijedno posjeta.

Fotografije Martinis Marchi

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above