Auto Benussi oduševio drugim izdanjem Underground projekta: Noć luksuza, izvrsne kuhinje i nezaboravne zabave5 min

Auto Benussi je u sklopu projekta Auto Benussi Underground naizgled običnu garažu pretvorio u automobilističku meku otkrivajući kolekciju rijetkih i nevjerojatnih primjeraka koji su oduševili svakog ljubitelja automobila

Lanjskim ulaskom u luksuzni segment, Auto Benussi je svojim klijentima, prijateljima i partnerima najavio velike inovacije u automobilskoj industriji. No, nakon spektakularnog Disco Underground partyja u garaži na zagrebačkom Jankomiru, ti su događaji dodatno rasplamsali očekivanja brojnih partnera i uzvanika koji su prisustvovali proslavi prve godišnjice Auto Benussi Undergrounda na minus jedan etaži Jaguar Land Rover salona u Zagrebu.

‘Dragi prijatelji tvrtke Auto Benussi, želim vam poželjeti dobrodošlicu na proslavu godine uspjeha Undergrounda. Vjerujem da svi zajedno dijelimo strast i emociju koje su u pozadini posjedovanja ovakvih automobila. Posebna zahvala ide našim partnerima koji su od početka vjerovali u naš projekt automobilske izvrsnosti’, pozdravio je okupljene na početku eventa domaćin Daniel Benussi, direktor tvrtke Auto Benussi.

Za posebnu atmosferu fine dining restorana bili su zaduženi Marin Medak i RougeMarin večerom u pet slijedova koju su u pauzama efektno začinile razne umjetničke točke. Uzvanici su tako mogli uživati u akrobatskim točkama, plesu s vatrom i nastupu Sudar Percussion, ansamblu udaraljkaša koji su se savršeno uklopili u ambijent ekskluzivne podzemne garaže.

Moderatorica eventa Jelena Glišić s pozornice se također posebno zahvalila partnerima eventa. Medijski partner događanja bio je magazin ‘Yachts Croatia’, jedini jahting & lifestyle magazin u regiji – namijenjen najelitnijem dijelu publike i svima koji vole more, jahte i lijepe stvari.

Partner eventa bio je i Mandis, vodeća hrvatska tvrtka koja objedinjuje Outdoor & Instore segmente oglašavanja i već godinama uspješno pronalazi kanale kako poboljšati komunikaciju prema kupcima.

Eurovilla, lider među agencijama za nekretnine s naglaskom na luksuznim nekretninama bila je zadužena za welcome corner na kojem se posluživao pjenušac pod egidom ‘We sell better life’.

Obiteljska vinarija Saints Hills bila je zadužena za zaokruživanje kompletne gastronomske priče sa svoja tri vina, St. Heels Rose, Roko Plavac i Posh Pošip.

Svijet vina, vinoteka by Acrobat D&M, oduševila je prisutne izborom pjenušca i odabirom viskija i konjaka koje su posjetitelji uživali u lounge corneru, zajedno uz cigare Veletabaka, partnera koji se uz Svijet vina pobrinuo za cjelokupno iskustvo uživanja u ekskluzivnim pićima uz cigare.

Posebno zahvale idu obiteljskoj destileriji Aura iz Buzeta koja se pobrinula da gosti i partneri uživaju u koktelima, spritzevima i custom made koktelima koji su napravljeni s pićima iz njhovog asortimana.

Direktor Jaguar Land Rover centra, Krunoslav Sven Lupis zahvalio se svim uzvanicima, s naglaskom na vjerne partnere Jaguar Land Rover branda koji su podržali projekt Underground.

‘Želim vam zahvaliti što ste nam kao sigurnom partneru poklonili svoje povjerenje prilikom odabira premium vozila. Prošlogodišnjim eventom ljestvicu smo postavili visoko, a ove godine željeli smo dodatan upgrade čitave priče. S ciljem da se svi dobro zabavimo i opustimo u nesvakidašnjem okruženju naše podzemne garaže želimo da Auto Benussi i naš Underground budu središte automobilske izvrsnosti i carstvo luksuznih iskustava bez premca’, istaknuo je Krunoslav Sven Lupis.

S uspješnom godinom iza njih, u Auto Benussiju navode kako je posvećenost zadovoljstvu kupaca ono što ih istinski odlikuje.
‘Razumijemo da kupnja vrhunskog automobila nije samo transakcija, već iskustvo. Naš tim stručnih i strastvenih stručnjaka osigurava da svaki kupac dobije personaliziranu pažnju i vodstvo, čineći njihovo putovanje do posjedovanja luksuznog vozila uistinu nezaboravnim’, dodaju iz Auto Benussija koji su tijekom Underground eventa dodatno iznenadili uzvanike predstavljanjem dva nesvakidašnja noviteta na koje su izuzetno ponosni.

Aston Martin DBS 770 Ultimate predstavlja vrhunac automobilske estetike, obogaćen ekskluzivnošću koja proizlazi iz samo 300 proizvedenih primjeraka. Najmoćniji DBS model istinski predstavlja britanski stil te s ponosom krasi Auto Benussi Underground.

Ferrari SF90, u skladu sa slovima u imenu, ispisuje priču poput znanstvene fantastike. Oličenje savršenstva iz Maranella je automobile u kojem svaka molekula predstavlja DNA slavne talijanske marke, a duh Enza Ferrarija oživljava kroz tehnologiju, brzinu i eleganciju.

Drugi dio večeri bio je rezerviran za Disco Underground Show s bendom koji je dodatno podignuo atmosferu te su partneri i prijatelji branda Auto Benussi uživali u nezaboravnom iskustvu o kojem će se još dugo pričati.

Fotografije Mario Poje

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above