Mercedes-Benz E klasa: Zlatni standard za poslovnu limuzinu2 min
00:08:33
00:08:33

Mercedes-Benz je proizveo više od 16 milijuna vozila više srednje klase od 1946. To čini Mercedes-Benz E-klasu i njezine izravne prethodnike najprodavanijom serijom modela marke. S više od 75 godina tradicije, E-klasa je postavljala standard za luksuzne limuzine srednje klase, a nova generacija Mercedes-Benzovog bestselera uspješno spaja modernu tehnologiju i slavu prethodnih modela.

Mercedes E klasa limuzina i karavan

Od osvijetljene prednje maske do elegantno dinamičnog dizajna stražnjeg kraja s fascinantnim detaljima osvjetljenja: E-klasa govori jezikom uzbudljivog dizajna i prati ga progresivnim stilskim elementima koji su karakteristični za inovativnu dinamiku. Podijeljena stražnja svjetla zadivljuju svojom novom konturom i nepogrešivom unutrašnjosti koja izgleda kao zvijezda.

Nova E-klasa postavlja nove standarde ne samo u smislu dizajna. Multimedijski sustav MBUX najnovije generacije osigurava još personaliziranije iskustvo u vozilu. Praktične funkcije, zabava i svakodnevne poslovne značajke intuitivno su i neprimjetno povezane. Ovako vam nova E-klasa nudi još ugodniju atmosferu u kojoj se osjećate bolje — od opuštajuće jutarnje rutine u multicontour sjedalu do popisa pjesama nakon posla u DOLBY ATMOS okruženju.

Mercedes E klasa unutrašnjost MBUX sučelje

E-klasa se u potpunosti prilagođava vašim potrebama – a to uključuje i pogon. S plug-in hibridom možete istovremeno doživjeti fleksibilnu dinamiku vožnje i luksuz, pa više ne morate birati. S jedne strane, imate koristi od tihog elektromotora s niskim emisijama tijekom vožnje u urbanim sredinama, a s druge strane ostatak vremena uživate u apsolutnoj neovisnosti oslanjajući se na performanse motora s unutarnjim izgaranjem (dizel ili benzin).

Mercedes-Benz E-klasa dolazi u sljedećim verzijama: E 200, E 220 d, E 220 d 4MATIC (sve blagi hibridi) te plug-in hibridi E 300 e, E 300 e 4MATIC, E 400 e 4MATIC.

Fotografije & video Meredes-Benz

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above