Izaberite upečatljiv poklon za Majčin dan3 min

Luksuzni nakit je uvijek odličan izbor za poklon! Donosimo vam izbor upečatljivih komada nakita koji mogu poslužiti kao odličan poklon za nadolazeći praznik, Majčin dan

Dodić Diamonds

Majčin dan je magičan trenutak kada imamo priliku pokazati našoj majci koliko nam znači. Postoji li bolji način da joj pokažete koliko je posebna od darivanja prekrasnog komada nakita s dijamantima ili drugim dragim kamenima? Klasičan i elegantan ili moderni i upečatljiv dizajn, birajte prema njezinom stilu i osobnosti.

luksuzni nakit dodić

Bilo da je to prekrasan prsten s dijamantom, elegantne naušnice s rubinom ili upečatljiva narukvica sa safirom, svaki komad nakita je izrađen je od najfinijih materijala s pažnjom i kreativnošću kako bi vaša majka imala nešto posebno što će zauvijek čuvati.

Odaberite jedinstveni Dodić nakit koji će puno govoriti o vašoj jedinstvenoj povezanosti s majkom.

Luksuzni nakit Mamić 1970

U potrazi za nakitom koji će trajati vječno i dočarati vašu ljubav i zahvalnost, ističu se medaljoni srećonoše Jeux de Liens Harmony, draguljarske kuće Chaumet. Dva dijela privjeska međusobno su povezana dijamantnim nitima – simboličnim motivom veze koji je znak ove kolekcije i prekrasna aluzija na ljubav koja spaja dvoje ljudi, dva života, dvije osobnosti.

luksuzni nakit chaumet

Ovi simbolični medaljoni, dostupni kao ogrlice i narukvice, mogu se gravirati na poleđini s posebnom porukom po vašoj želji za jedinstven poklon te kako bi ovjekovječili dragocjeni trenutak.

Uzbudljivu kolekciju Liens prestižne draguljarske kuće Chaumet istražite u luksuznom butiku Mamić 1970 u centru grada Zagreba, na adresi Ulica Frane Petrića 7.

Moderni Cartier sat

Inspiriran kolekcijom nakita istog imena, Cartierov sat Clash [Un]limited je moderan i drugačiji od uobičajenih ponuda brenda. Kolekcija se sastoji od pet modela, od kojih su dva ograničenog izdanja. Svi dijele iste dimenzije od 18,4 mm puta 32,8 mm i debljinu od 8,1 mm. Naravno, unutrašnji mehanizam je jednostavan kvarcni kalibar.

luksuzni nakit cartier

Osnovni modeli su ili dvobojni s ljubičastim zlatnim elementima ili potpuno od bijelog zlata s dijamantima. Svi imaju jednostavan srebrni brojčanik s rimskim brojevima na šest i dvanaest sati. S druge strane, ograničena izdanja su raskošno obojena. Jedan je od ružičastog zlata s postavkama dijamanata, crnog spinela, korala, hrisoprasa i cvarnita. Drugi je od bijelog zlata s dijamantima i crnim obsidijanom. Oba su upareni s brojčanikom ukrašenim dijamantima.

Freywille kolekcija Hommage à Sandro Botticelli

Nova Freywille kolekcija nakita Hommage à Sandro Botticelli vodi nas u čaroban svijet renesansne mitološke alegorije i remek-djela slavnog talijanskog slikara iz Firence. Freywille umjetnici nadahnuće za dizajn pronalaze u Botticellijevoj slici ‘Rođenje Venere’ koja slavi žensku ljepotu kroz spoj mitologije i poezije.

luksuzni nakit freywille

Bečki majstori na autentičan način oživljavaju Botticellijeve upečatljive dekorativne elemente primjenom složene tehnike finog emajliranja i procesa oslikavanja emajla u više od 100 koraka minucioznog ručnog rada. Svaki komad nakita iz Freywille kolekcije Hommage à Sandro Botticelli savršena je umjetnička minijatura koja predstavlja suvremenu interpretaciju istančanog osjećaja za dekorativnu umjetnost talijanskog majstora alegorije, a istovremeno odiše elegancijom i gracioznošću dostojnim snažne žene. Kolekcija je dostupna i u Freywille 18kt&diamonds limitiranoj ediciji gdje je kolorističan emajl uokviren čistim 18 karatnim zlatom i dijamantima.

Freywille kolekciju Hommage à Sandro Botticelli možete razgledati i isprobati isključivo u ekskluzivnim Freywille buticima, a među kojima je i onaj u Zagrebu, Preradovićeva 2.

Fotografije Dodić, Mamić 1970, Cartier, Piaget & Freywille

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above