Blu Yachts: Uspješan pohod na istok2 min

Zastupnik brodograditelja Arcadia i Pardo sad je član Timone Yachts Group, koju vodi Luigi Gambelli

S ciljem što bolje funkcionalnosti i potaknut impresivnim i konstantnim rastom svojih tvrtki, poduzetnik Luigi Gambelli okupio je brendove Timone Yachts, Timone Yachts Brokerage, Timone Yachts Service, Timone Luxury automobile, Blu Yachts i Yachtwerk pod jednom kapetanskom kapom u Timone Yachts Group.

Taj korak svjedoči o očitom rastu koji je doveo do progresivnog razvoja i konsolidacije tvrtki koje su se oduprle ozbiljnoj financijskoj krizi 2008. i ponovno se aktivirale na tržištu koje je, usprkos pandemiji, u porastu. Timone Yachts Group, koju vode Luigi Gambelli i partner Paolo Moresco, djeluje kao jedinstvena cjelina i pritom koristi sve mogućnosti tvrtki, lider je u prodaji luksuznih jahti, u djelatnostima skladištenja brodova i remonta.

Ovo je fotografija Arcadia Sherpa XL

Ove proizvodne segmente zatim prate čarter u Hrvatskoj i konzultantska djelatnost, presudna za odnos između poduzetnika i klijenata, jer Gambelli od početka djelovanja naglasak stavlja na vrijednosti poput povjerenja i autoriteta. Među brendovima grupe ističe se Blu Yachts, ekskluzivni talijanski zastupnik brenda Arcadia Yachts sa sjedištem na Jadranu, za austrijske, slovenske, njemačke, hrvatske, crnogorske, albanske i švicarske brodovlasnike.

Vrlo su uspješne, primjerice, bile prezentacije novog modela Sherpa XL, najnovijeg u katalogu kuće Arcadia, jahte koja u potpunosti prihvaća filozofiju života na otvorenom i zamišljena je za putovanja u bliskom kontaktu s morem zahvaljujući senzacionalnom otvorenom prostoru koji nudi. ‘Kao što je poznato, nautički sektor nije pretrpio drastičnu štetu zbog pandemije: sektor je izdržao napad.

Ovo je fotografija Arcadia Sherpa XL

Međutim, to nije dovoljno jer je sad važno donijeti novost i kvalitetu na tržište. Među kvalitetnim proizvodima koje nudimo svojim klijentima su i jahte Arcadia koje predstavljaju autentičnu kvalitetu’, objašnjava Luigi Gambelli. Grupa nije samo zastupnik brenda Arcadia. Blu Yachts je također zastupnik kuće Pardo, čija inovativnost i stručnost građene tijekom 50 godina predstavljaju jednu od najbolje čuvanih tajni tržišta.

Zahvaljujući ovim dvama dragocjenim adutima, Blu Yachts je narastao i sad ima predstavništva u Lignano Sabbiadoru, Riminiju, Fanu i Senigalliji, i prisutan je na cijelom istočnoeuropskom tržištu, gdje je među najpopularnijima. Grupa u Hrvatskoj posluje putem dva prodajna kanala: to su A.D.S. marine u Punatu na otoku Krku i prodajni ured Elit Yachts u poljskom gradu Wiskitki k/Wwa.

Ovo je fotografija Pardo jahte

‘Naš pristup karakterizira sposobnost da klijentima stavimo na raspolaganje svoje bogato iskustvo, profesionalnost i ljubaznost, koji svakoga dana rastu’, nastavlja Gambelli, koji gradi uspjeh u svijetu nautike od ranih osamdesetih. San mu se ostvario: rad s morem i na moru, u službi autentičnih dragulja nautičke proizvodnje koji osvajaju stilom i sjajem, baš kao i njihov predstavnik Timone Yachts Group.

Fotografije Blu Yachts

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above