Greenline Yachts: Pokretač održive luksuzne nautike2 min
00:03:01
00:03:01

U srcu Greenline Yachtsa leži duboko ukorijenjena filozofija usmjerena prema očuvanju prirode i ekološki prihvatljivoj plovidbi. Koristeći inovativna rješenja i učinkovit pogon, svako njihovo plovilo nudi pravi balans između komfora, sigurnosti i brige o okolišu

Plovila Greenline Yachtsa predstavljaju vrhunac hibridne nautike, besprijekorno spajajući električni i tradicionalni dizelski pogon u jedinstvenom iskustvu ekološki prihvatljive plovidbe. Okosnica njihove inovativnosti je pogonski sustav H-Drive, koji omogućuje brzu i tihu plovidbu bez emisija. Ovakav pristup ne samo da obećava neusporedivu razinu mira, već i značajno umanjuje utjecaj na okoliš, uvodeći ravnotežu u odnos luksuza i održivosti.

U srcu dizajna svih modela Greenline Yachts leži sustav litij-polimernih baterija, koje se odlikuju visokom mogućnošću stvaranja energije i malom težinom, zbog čega su jahte kojima su opremljene jednako učinkovite koliko i ekološki osviještene. Za punjenje se koristi energija prikupljena solarnim panelima i samim kretanjem jahte, što omogućava energetsku neovisnost i brigu o okolišu.

Hibridni pogonski sustav predstavlja početnu investiciju, prednosti jednostavnijeg održavanja, jednostavnost rada i održivost opravdavaju predanost Greenline Yachtsa ekologiji. Kuća se ne fokusira samo na inovacije i luksuz, nego i na sigurnost, najvažniji element plovidbe. Nadzorni sustavi koji nude obavijesti u stvarnom vremenu osiguravaju sigurnu i mirnu plovidbu.

Razlika između hibridnih i klasičnih pogonskih sustava je najprivlačniji element koji bi mogao privući potencijalne kupce. Greenlineov paralelni hibridni sustav spaja najbolje od električnog i dizelskog svijeta, nudeći fleksibilnost i učinkovitost bez kompromisa, kako u pitanju performansa, tako i komfora.

Greenline Yachts je više od brenda – kuća je pokretač održive luksuzne nautike u kojoj se inovacija susreće s pučinom. Sa svakim putovanjem, Greenline zacrtava kurs prema budućnosti u kojoj luksuzna nautika i odgovornost prema okolišu plove ruku pod ruku, otvarajući tako novo poglavlje nautičkog istraživanja.

Tekst Dasha Khotuleva 

Fotografije & video Greenline Yachts

  Kontakt

  (obavezno)

  PRISTAJEM DA MOJI PODACI BUDU POHRANJENI U SKLADU SA SMJERNICAMA NAVEDENIM U POLITICI ZAŠTITE PRIVATNOSTI - (GDPR)

  Share this article:


  Besplatni Newsletter

  Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

  Besplatni Newsletter

  Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
  yachts.croatia
  Let us open your eyes to Croatia!
  Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
  yachts.croatia
  Let us open your eyes to Croatia!
  Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above