Axopar 45 XC Cross Cabin: Najuzbudljiviji model dosad2 min
00:04:36
00:04:36

Novi model Axopara, Axopar 45 XC Cross Cabin, impresionirati će i najizbirljivije ljubitelje plovidbe, bez obzira na njihovu viziju savršenog dana na moru

Axopar, koji često pokreće trendove u nautičkoj industriji, nastavlja s inovacijama i ulazi u novu eru sa svojim najnovijim i najzanimljivijim modelom dosad, Axopar 45. Inovativni Axopar 45 nije tipičan fast commuter i razlikuje se od svega što je Axopar prethodno lansirao – i oni i njihova konkurencija, štoviše. S potpuno novim višenamjenskim i modularnim konceptom za plovilo ove veličine Axopar 45 postavlja novi žanr za brze transfere, uz mnogo udobnosti i stila.

axopar 45 xc cross cabin

Prvi walk-around od 45 stopa s potpuno zatvorenom kabinom i vanbrodskim motorima omogućuje vlasnicima brze transfere od luke do pučine, a nova serija će bez sumnje privući entuzijaste koji žele pojednostaviti svoj život odabirom pomoćnog broda prave veličine. Predviđajući pomak u budućnosti nautike gdje će prava veličina postati važnija u odluci o kupnji, Axopar s novim asortimanom pruža izvrsnu alternativu većim i skupljim modelima, jer se serija 45 može pohvaliti luksuzom jahte i rukovanjem bez premca, a po cijeni koja je daleko ispred svega sličnoga.

Jedan od jeftinijih modela od 45 stopa na tržištu kako cijenom, tako i potrošnjom, novi Axopar 45 XC Cross Cabin ima tri motora Mercury V8 300 Verado i može krstariti brzinama između 19 i 35 čvorova, a da ostane štedljiv.

Od smart upravljačkog modula koji kontrolira pramčani potisnik, trim i audio, do inovativnih navigacijskih zaslona osjetljivih na dodir kuće Simrad s prilagođenim korisničkim sučeljem izrađenim za Axopar, novi model je opremljen impresivnom tehnologijom koja jamči lakoću upravljanja kakva se u klasi rijetko viđa.

Standardni elementi na Axopar 45 XC Cross Cabin su između ostaloga i vrata koja se otvaraju uvis i stvaraju vezu s vanjskim prostorom, te kuhinjski element i stol u kabini, za fleksibilnije korištenje prostora.

Axopar 45 XC Cross Cabin krevet u kabini

Axopar 45 XC Cross Cabin uređenje kabine

Vlasnici mogu otvoriti dvije električne platnene tende i dvostruka klizna vrata kako bi propustili morski povjetarac i tople sunčeve zrake, ili mogu zatvoriti vrata i tende i opustiti se u hladu, u tren oka zaštićeni od vremenskih uvjeta.

Fotografije & Video Axopar

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above