56 Rivale Hard Top: Paradigma komfora3 min

Zadivljujuće lijepa, sportski nastrojena, uzbudljiva i sada još udobnija, nova Riva 56 Rivale Hard Top nudi savršenu kombinaciju zabave i opuštanja na vodi

Nova Riva 56 Rivale Hard Top izražava svu svoju dinamiku, eleganciju i sportski duh na prvi pogled, oslanjajući se na elemente dizajna koji su serijama open kuće Riva pribavili jedinstveni status u svijetu.

Ovo je fotografija 56 Rivale Hard Top
Boja trupa u potpunosti je Riva Shark Grey sa svijetlo crnim detaljima

Ova spektakularna jahta kombinira pažljivu izvedbu svakog detalja s odabirom najfinijih materijala, prepoznatljivim obilježjima marke od samog početka – tu su ulašteni mahagonij za interijere i tikovina za vanjske prostore, lakirane površine, nehrđajući čelik ulašten poput ogledala i fina koža.

Garaža za tender Williams 325 zaštićena je poklopcem od karbona, a na krmi je uz nju i platforma za kupanje. Spuštanjem te platforme djelomično se potapaju stube na njezinoj lijevoj strani i otkrivaju druge, ugrađene u trup – ovo je uistinu jedinstven sistem za ulazak i izlazak iz vode, zbog kojega 56 Rivale Hard Top nema potrebe za čeličnim ljestvama.

Ovo je fotografija hard top na novoj 56 Rivi
Dnevni prostor na palubi

Dnevni prostor na palubi opremljen je velikodušnim naslonjačima prema pramcu, sofom u obliku slova L i stolom od tikovine na lijevoj strani. Ovo područje za druženje povezano je s uzdignutim naslonjačem lijevo od upravljačkog mjesta.

Upravljačko mjesto je opremljeno navigacijskim sustavima, kontrolnim sustavima i sustavima za nadzor kojima se pristupa uz pomoć touch screen ekrana.

Ovo je fotografija 56 Rivale Hard Top salon
Salon

Ondje se nalazi i zaslon za nadzor rada motora, u inovativnoj širokoj verziji tvrtke MAN-Boening. Najprepoznatljiviji element novog modela je crni fiksni kruti krov s detaljima od karbonskih vlakana, koji se nadvija nad cijeli središnji dio jahte, štiteći područja za opuštanje od vrućine i vremenskih uvjeta.

56 Rivale Hard Top u potpalublju ima elegantnu blagovaonicu u kojoj se zrcalne površine izmjenjuju s ulaštenim mahagonijem, tamnim lakom i presvlakama od tamne kože.

Ovo je fotografija 56 Rivale Hard Top kabina

Ovo je fotografija 56 Rivale kabina
Vlasnička i VIP kabina

Raspored noćnog prostora uključuje tri kabine s vlastitim kupaonicama, u kojima pogled privlači ista igra tekstura i boja kao u salonu: uređene su u zanimljivom kontrastu bijele kože uzglavlja i bočnih strana kreveta te tamne kože noćnih stolića i postolja kreveta.

Vlasnička kabina se nalazi s desne strane, VIP kabina je prema pramcu, a obje imaju vlastitu kupaonicu. Tlocrt upotpunjava dvokrevetna kabina s dva kreveta na kat, čija kupaonica služi i kao dnevna. Uređenje u kupaonicama skladno spaja drvo, svijetli i tamni lak, zrcalne površine i bijeli Corian.

56 Rivale Hard Top je opremljena s dva motora MAN snage 1200 KS, koji joj omogućavaju najvišu brzinu od 38 čvorova i brzinu krstarenja od 34 čvora.

Fotografije Riva

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above