Kraljevska kolekcija sata TUDOR Royal2 min

Sportski i šik sat par excellence, s integriranom narukvicom, nazubljenim prstenom i automatskim mehanizmom, TUDOR Royal istodobno je svestran i pristupačan ljudima koji vole kvalitetu

TUDOR ROYAL

Royal je naziv koji je TUDOR prvi put koristio 1950-ih kako bi naglasio vrhunsku kvalitetu svojih satova. Imajući na umu ovo nasljeđe, TUDOR Royal nudi liniju automatskih sportskih i šik satova s integriranim narukvicama koji su jednako pristupačni koliko su beskompromisni. Vrhunske tehničke performanse i profinjena estetika karakteristični su za ovu kolekciju koja se nalazi na raskrižju klasičnih i sportskih satova i dolazi u nehrđajućem čeliku ili zlatu i nehrđajućem čeliku te u četiri veličine i 14 mogućih brojčanika.

PROFINJEN BROJČANIK I INTEGRIRANA NARUKVICA

Dostupan u crnoj, srebrnoj, boji šampanjca ili plavoj, motiv sunčevih zraka na brojčanicima Royal sata zrači iz središta, stvarajući elegantne svjetlosne efekte sunčevih zraka i odsjaje. Za ženstvene modele dostupna je i verzija od sedefa s dijamantima. Kao posljednji štih, TUDOR je svojim Royal satovima dodao oznake sati s rimskim brojevima. Svi brojčanici nude ove aplikacije, koje se mogu zamijeniti s osam dijamantnih oznaka sati.

Sat Tudor Royal kolekcija

Uz profinjene verzije brojčanika, Royal ima integriranu metalnu narukvicu s pet članaka koja osigurava kontinuitet s kućištem. U 1973. TUDOR je prvi put predstavio ovaj dizajn narukvica. Karakteriziran s tri široka satinirana članka postavljena između dva tanka satinirana članka, glatka kvaliteta njegovih površina i rubova naglašava pažnju kojom TUDOR osigurava udobnost na zapešću. Dostupna u nehrđajućem čeliku ili s izmjeničnim člancima u nehrđajućem čeliku i žutom zlatu, modeli u ovoj liniji udovoljavaju svakom ukusu.

PETOGODIŠNJA GARANCIJA

Od 1926. i stvaranja brenda u skladu s vizijom idealnog proizvoda Hansa Wilsdorfa, TUDOR se uvijek trudio napraviti što robusniji, izdržljiviji, pouzdaniji i precizniji sat. Potaknut ovim iskustvom i siguran u vrhunsku kvalitetu svojih satova, TUDOR sada nudi petogodišnje jamstvo za sve svoje proizvode koji se prodaju nakon 1. siječnja 2020.

Uzbudljiv svijet satova TUDOR istražite u butiku Mamić 1970, u Ulici Frane Petrića 7 u Zagrebu.

Fotografije Tudor

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above