TUDOR: Kolekcija obogaćena novim modelima3 min

Ovogodišnja kolekcija TUDOR satova obogaćena je novim modelom Black Bay Pro te novim verzijama linije Black Bay koje slave tradiciju sportskih satova

Black Bay Pro

TUDOR predstavlja novi tehnički model s potpuno novom estetikom. Nazvan Black Bay Pro, ima promjer od 39 milimetara, fiksni čelični prsten i Manufakturni kalibar s ugrađenom GMT funkcijom. Black Bay Pro je potpuno novi model sa značajkom dvostruke vremenske zone, tehničkom komplikacijom koja uspostavlja lokalno vrijeme uz drugu vremensku zonu.

Kompaktan, robustan i sportski, ovaj model ima mnogo jedinstvenih estetskih detalja i slavi duh tehničkih satova koje je TUDOR proizvodio za profesionalce tijekom svoje povijesti. Prepoznatljiv po 24-satnoj gradaciji, satiniranom fiksnom prstenu i žutoj 24-satnoj kazaljci ‘pahulja’, Black Bay Pro pokreće TUDOR Manufakturni kalibar MT5652 s ugrađenom GMT funkcijom.

Black Bay GMT S&G

Prepoznatljivi Black Bay GMT model s integriranim Manufakturnim kalibrom GMT sada je također dostupan u S&G (čelik i zlato) verziji, s toplim bojama i vintage stilom. Black Bay GMT S&G je model s više vremenskih zona, vrlo funkcionalna komplikacija koja uspostavlja lokalno vrijeme uz dvije druge vremenske zone.

Prepoznatljiv po 24-satnom gradacijskom rotirajućem prstenu u dvije boje, koji predstavlja dan i noć, Black Bay GMT S&G također daje suptilnu estetsku notu povijesti ove urarske funkcije.

Black Bay Chrono S&G

Elegantni kronograf linije Black Bay od čelika i žutog zlata, sa samonavijajućim Manufakturnim kalibrom, koji ima sklopni kotač i okomitu spojku, slijedi najčišću tradiciju sportskih satova. TUDOR proizvodi satove koji su usko povezani sa svijetom motosporta od 1970., kada je predstavljen model Oysterdate, prvi kronograf brenda. Isto tako, od 1954. TUDOR neprestano usavršava svoje profesionalne ronilačke satove.

Black Bay Chrono S&G model kombinira ove tradicije u sportskom šik kronografu, s kontrastnim podbrojčanicima i automatskim Manufakturnim kalibrom visokih performansi, sa sklopnim kotačem i okomitom spojkom.

Black Bay 31/36/39/41 S&G

TUDOR predstavlja novu verziju svoje linije Black Bay u čeliku i žutom zlatu s fiksnim prstenom. Svi opremljeni Manufakturnim kalibrima, modeli dolaze u četiri veličine, s petodijelnom narukvicom i kopčom s brzim podešavanjem. Modeli Black Bay 31, 36, 39 i 41 S&G donose jedinstvenu estetiku liniji Black Bay. Njihova zaobljena kućišta, naglašena dijelovima u poliranom žutom zlatu, nude jezik koji malo odstupa od kultnog duha satova brenda kako bi prihvatio sofisticirani, svestrani, unisex šik.

Opremljeni Manufakturnim kalibrima, uključujući referentni MT5201 koji uvodi novu obitelj TUDOR mehanizama, ovi su modeli na vrhuncu tehničke profinjenosti satova. Još jedna važna značajka za optimalnu udobnost je narukvica s pet članaka koja dolazi s TUDOR ‘T-fit’ kopčom, s brzim podešavanjem, u svim veličinama.

TUDOR Royal

Sa svojom integriranom metalnom narukvicom, rebrastim ili dijamantnim prstenom i automatskim mehanizmom, linija TUDOR Royal oličenje je svestranog i pristupačnog sportskog šika. Royal je ime koje je TUDOR prvi put upotrijebio 1950-ih kako bi naglasio vrhunsku kvalitetu svojih satova. Imajući na umu ovo naslijeđe, linija TUDOR Royal nudi samonavijajuće sportske šik satove s integriranim narukvicama koje su jednako pristupačne koliko i beskompromisne.

S prvoklasnim tehničkim performansama i profinjenom estetikom, ova linija nalazi se na raskrižju između klasičnih i sportskih satova. Dolazi u nehrđajućem čeliku ili zlatu i čeliku, i nudi se u četiri veličine s devet mogućih brojčanika.

Istražite svijet odvažnih TUDOR satova u butiku Mamić 1970 u centru Zagreba, u Ulici Frane Petrića 7.

Fotografije TUDOR

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above